Hachi, ο χουζούρης!

Akitaman

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
127
0
Οντως δεν μου φαινετε πανω απο 30 ημερων στο vid. Και το 1,4 κιλα ΠΑΡΑ πολυ λιγα.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Παίδες όντως το επιβεβαίωσα, γεννήθηκε 28/04 και όχι 18/04, σήμερα γίνεται 42 ημερών, δεν το γνώριζα ότι ήταν τόσο μικρό αλλιώς δεν θα το έπαιρνα :/ ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά,ο κούταβος προχθές 40 ημερών ζύγιζε 2.6 κιλά, μεγαλώνει απότομα!!! Θα προσθέσω μερικές φωτογραφίες ακόμα να τον δείτε. Είναι πανέξυπνος, πανέμορφος και εξακολουθεί να μην κάνει αταξίες αλλά και φασαρία, τα κακάκια και τα τσίσα πάντα στην πάνα!

Στην 1η φωτό είναι 30 ημερών, στη 2η φωτό 32 ημερών, στην 3η φωτό είναι 39 ημερών και στην τελευταία 32 ημερών.

Attachments

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ελπιζω μετα απο αυτο να καταλαβες οτι δεν προερχεται και απο εκτροφειο με γονεις πρωταθλητες...
Καλο κουραγιο...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Χαρά Θεού είναι τα κουτάβια όπως και όλα τα μικρά πλασματάκια. Να το προσέχεις και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμάν τι ωραίο αρκούδι!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Να το χαίρεσαι για ένα εκατομμύριο χρόνια! :) Μόνο κοίταξε να το κοινωνικοποιήσεις.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλε μεγαλωσε και εγινε κουκλος,στην τελευταια φωτο ειναι για τσιμπιες!!!Να περνατε ομορφα...

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Πανέμορφο είναι. Είναι από το ομορφότερα Ακίτα που έχω δει ποτέ! σαν αρκουδάκι! αυτό με το pedigree καλή ιδέα φαίνεται όταν παραλάβω κ εγώ το δικό μου λέω να το κάνω και εγώ μήπως βρεθούν τα αδελφάκια της δικιάς μου που απ όσο ξέρω πρέπει να υπάρχουν στην Αθήνα! Να το χαίρεσαι, και μια και τα δικά μας είναι σχεδόν συνομήλικα να ανταλλάσσουμε και καμιά συμβουλή!

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Αμάν τι ωραίο αρκούδι!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Να το χαίρεσαι για ένα εκατομμύριο χρόνια! :) Μόνο κοίταξε να το κοινωνικοποιήσεις.
3 φορές την εβδομάδα πάμε στο λιμάνι, στον μόλο, στο Κούλε αν έχετε ακουστά, στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί συναντάμε πολλά πολλά σκυλάκια και μικρά κουταβάκια και κοινωνικοποιούμαστε ;)
Άσε που τον έχει κάνει έξπερ η μεγάλη μας!

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Μόνο 3 μηνών είναι ακόμα? με τα εμβόλια τι γίνεται, δεν έχει άλλο 1 να κάνει? εμένα θα το κάνει 3,5 μηνών και μετά θα βγούμε έξω να δούμε άλλα σκυλάκια να μην κολλήσουμε και τίποτα. Σωστά τα λες για την κοινωνικοποίηση αλλά δε φοβάσαι μη κολλήσει τίποτα πριν τελειώσει τα εμβόλια?

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Στο 3ο εμβόλιο(μετά από 1 εβδομάδα για να πιάσει) το σκυλί μπορεί να βγεί έξω για βόλτα, εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει το 5ο.

jaguare

Active Member
10 Ιουλίου 2011
38
0
Θεσσαλονίκη
Πολύ χαριτωμένος ο Hachi!!! Πότε πρόλαβες κι έφτασες στον 5ο δεν ξέρω! εγώ είμαι στο 2ο και είναι 3 μηνών στα 10 κιλά!!!
Να τον χαίρεστε και να σου ζήσει!

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
4 έχουμε κάνει(το 4ο ήταν της πνευμονίας), είμαστε στο 5ο επειδή θα το κάνουμε σε λίγες ημέρες, επίσης το 1 από τα 4 ήταν της λύσσας το οποίο κάναμε νωρίς επειδή έπρεπε να ταξιδέψω με αεροπλάνο και μου είπαν ότι αν πέσω σε στραβάδι μπορεί να μην με αφήσουν να ταξιδέψω αν δεν το έχει κάνει.

95 ημερών 11.2 κιλά είμαστε και δεν είναι χοντρούλης! Έχει κάτι ποδάρες!

akita_yoko

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
142
0
Αθήνα, Κηφισιά
Ισως πω και βλακεία δεν είμαι σίγουρη, αλλά κάπου εδώ στο φόρουμ νομίζω διάβασα ότι το εμβόλιο της λύσας δεν πρέπει να γίνεται σε τόσο μικρή ηλικία, δεν ισχύει αυτό?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στην Αμερική το κάνουν μόλις το σκυλί συμπληρώσει τους τέσσερεις μήνες και είναι φυσικά υποχρεωτικό.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Σήμερα στη μεγάλη μας βόλτα στο λιμάνι μας την έπεσε ένα ημίαιμο Akita Inu/Malamut ενώ στην αρχή μυρίστηκαν και όλα καλά μόλις ο ιδιοκτήτης του άλλου σκυλιού (το οποίο ήταν ένα γομάρι 1 χρόνου και το δικό μου μια μικροχαψιά) έσκυψε να χαιδέψει το δικό μου από τη ζήλεια του έπιασε τον Hachi από το λαιμό και με μίσος προσπαθούσε να τον πνίξει. Τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν τραγικά, η κοπέλα μου έτρεμε μόνο που δεν λιποθύμησε βλέποντας τον μικρό να μη μπορεί να αμυνθεί και η αδερφή μου τρόμαξε, ευτυχώς έπιασα το άλλο ακίτα από το κολάρο του και τον τράβηξα μακριά από το δικό μου. Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι ο μικρός δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά σταμάτησε ο χρόνος και τα βλέπαμε όλα σε αργή κίνηση.

Το θέμα είναι τώρα άλλο, μήπως αρχίσει και φοβάται τα άλλα σκυλιά τώρα; Πάντως απτόητος συνέχισε τη βόλτα του ο δικός μου κι επαιζε με τους περαστικούς οι οποίοι δεν μπορούν να αντισταθούν στο πιο γλυκό φατσόνι του κόσμου...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Να σου ζησει ειναι πανεμορφος! Αχ αυτο το κουλε κανεις δεν μπορει να του αντισταθει... Μπορει να σας πετυχω απο οκτωβρη που θα ειμαι παλι Ηρακλειο χωρις σκυλακι δυστυχως! Προς το παρον να τον χαιρεσαι να ειναι υγιης και να περασετε πολλα ομορφα χρονια μαζι!!! :)