Hachiko

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Την ιστορία την γνώριζα εδώ και πολλά χρόνια. Όταν μάθαμε ότι κυκλοφόρησε και η ταινία, άντε το ριμέικ, με έφαγε η γυναίκα μου να το κατεβάσω. Εγώ το καθυστερούσα όσο μπορούσα γιατί στη σκέψη και μόνο της υπόθεσης με πιαναν τα ζουμιά. Χθες τελικά υπέκυψα το κατέβασα και το είδαμε. Δεν έχω λόγια. Η ταινία σαν ταινία τρελή πατάτα, αλλά σαν ιστορία δεν νομίζω πως μπορεί να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο :(. ξεμέναμε από χαρτομάντιλα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
και το ξαναλεω.. αρνουμαι να το δω.. βρισκεται αναμεσα στα download του αντρα μου.. αρνουμαι πεισματικα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασε, μετα θα ξεσπασω σε αδεσποτα.. ποιος σε παρατησε? ελα στην μανουλα..!!! και μετα παλι θα κλαιω.. δεν μπορω να το δωσω.. και μετα παλι θα με κραζουν φιλοι και γνωστοι.. και μετα πλαι θα με πισαουν τα ψυχο-υπαρξιακα μου.. και μετα... ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!

απο μακρυα και αγαπημενοι λοιπον..
προτιμω να κατσω να δω το saw 1.2.3.4.5 απανωτα.. να μεινω αγρυπνη μια βδομαδα...
παρα να περασω αυτον τον πονο... απαπαπαπαπαπα!!!!!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
προτιμω να κατσω να δω το saw 1.2.3.4.5 απανωτα.. να μεινω αγρυπνη μια βδομαδα...
παρα να περασω αυτον τον πονο... απαπαπαπαπαπα!!!!!!!
Το έχω δει οπότε θα συμφωνήσω απόλυτα! Φιλενάδα έλα να κανουμε προβολή όλα τα saw και τα hostel να τα πάρουμε αγρίως παρά τόσο κλάμα!

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Ξεθάβω αυτό το παλιό θέμα γιατί έπεσε στην αντίληψή μου ότι το σκυλάκι που χρησιμοποιήθηκε σε μικρή ηλικία για την ταινία είναι ξεκάθαρα Shiba Inu!!! Το παρατήρησε κανένας άλλος; Πως και δεν έφαγαν κράξιμο;

trishsparda

Active Member
29 Μαϊου 2011
34
0
όταν η ταινία είχε πρωτοβγεί (στην παλιά έκδοση αναφέρομαι) πόλοι απόκτησαν ακίτα και τα περίμεναν όπωσ ακριβώσ στην ταινία μετα διαπίστοσαν ότι δεν ήταν ετσι τα πράγματα και πολά βρέθηκαν σε καταφύγεια σκύλων οπου θανατώθηκαν κιόλας :( :( το re-make της ταινίας το είδα πρόσφατα απο μία φίλη που μου το έδωσε οπότε έχει βγεί και σε dvd

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
μεγαλο κακο εκανε αυτη η ταινια..πανε και τα ακιτα..θα καταστραφουν οπως και τα Δαλματιας..θα τα παιρνει ο καθε ασχετος και μετα επειδη δεν θα ανταποκρινεται στις προσδοκιες της ταινιας θα τα παρατανε στο δρομο..κριμα!!!

trishsparda

Active Member
29 Μαϊου 2011
34
0
είχι ήδη γίνει στην πρώτη ταινία τώρα που η δεύτερη ειναι και αμερικανιά φαντάσου...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Επειδη ηξερα την ιστορια η ταινια δε με ενθουσιασε...συγκινητικο το τελος που ο Χατσικο βρισκει στην αλλη ζωη το αλλο του μισο.
Κατα τ'αλλα μπορω να πω οτι βαρεθηκα σε μια φαση.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ξεθάβω αυτό το παλιό θέμα γιατί έπεσε στην αντίληψή μου ότι το σκυλάκι που χρησιμοποιήθηκε σε μικρή ηλικία για την ταινία είναι ξεκάθαρα Shiba Inu!!! Το παρατήρησε κανένας άλλος; Πως και δεν έφαγαν κράξιμο;
Εγω το παρατηρησα!Απο την δευτερη φορα που ειδα την ταινια! Ειναι ξεκαθαρο.

lab retriever

Active Member
9 Μαϊου 2011
32
0
Όποιος ενδιαφέρεται να την κατεβάσει ...******************************

Μόλις τελείωσε και .. έπεσε πολύ κλάμα!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Την ειδα προσφατα...δεν μπορω να πω πως δεν συγκινηθηκα αλλα οι προσδοκιες μου ηταν μεγαλυτερες. Δεν βαλαντωσα ρε παιδι μου! :p
Ειχε πλακα ομως γιατι την ειδα με μια φιλη μου, η οποια εκλαιγε σχεδον με λυγμους, και οταν με ειδε απλα να κοιταω αρχισε: Εισαι ακαρδη! Πως μπορεις και δεν κλαις?

Και εγω ψιλοβαρεθηκα σε καποια φαση, και νευριασα κιολας με την γυναικα του καθηγητη...

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΛΙΓΜΟΥΣ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ..ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 3 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΧΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΙΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΙ ΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΤΑ ΕΙΤΕ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΕΙΤΕ ΤΕΡΙΕ ΕΙΤΕ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΑΤΣΑ. ΔΩΣΕ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Βασικα ειναι αληθινη ιστορια και στην Ιαπωνια του εχουνε κανει και αγαλμα και πολλοι τουριστες πανε και το επισκεπτονται. Οποτε δεν ειναι το νοημα της ταινιας αλλα η πραγματικοτητα. Κλαμα κι εγω που εριξα αλλα οχι μονο στο τελος αλλα και καπου στην αρχη που δειχνει τον Hachiko να περιμενει στο τρενο το αφεντικο του... :(

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Συμπτωση.την ειδα το σαββατο.
Ενω σαν γαιδουρι που ειμαι δεν ειχα κλαψει καθολου.
την ωρα που δειχνει στο τελος τον αληθινο hachiko σπαω...ξεφτυλα γιναμε.
Ωραια ταινια.Εαν ηταν και με ιαπωνες θα μου αρεσε καλυτερα

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Υπάρχει καί μια παρόμοια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία μέ ένα γουεστι. The adventures of greyfriars bobby. Καί υπάρχει καί γι αυτό άγαλμα στο Εδιμβούργο.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Συμπτωση.την ειδα το σαββατο.
Ενω σαν γαιδουρι που ειμαι δεν ειχα κλαψει καθολου.
την ωρα που δειχνει στο τελος τον αληθινο hachiko σπαω...ξεφτυλα γιναμε.
Ωραια ταινια.Εαν ηταν και με ιαπωνες θα μου αρεσε καλυτερα
Ιαπωνικη ειναι η πρωτοτυπη. Αυτο με τον ΡΙτσαρντ Γκιρ ειναι ριμεϊκ.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Τουλαχιστον ξερουμε αν θελουμε να βαλαντωσουμε ποια ταινια να δουμε....:p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Υπάρχει καί μια παρόμοια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία μέ ένα γουεστι. The adventures of greyfriars bobby. Καί υπάρχει καί γι αυτό άγαλμα στο Εδιμβούργο.
Πηρα το βιβλιο γιατι ειχα παει προσφατα στο Ενδιμβουργο αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει αγαλμα :eek: :(

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Κρίμα ,πρέπει νά είναι ωραίο ,καί στο νεκροταφείο του έχουν μνημείο. Δες τά στη Wikipedia αν θέλεις. Τό βιβλίο κυκλοφορεί καί εδώ η ξέρεις αν μπορώ νά τι βρω μέσω ίντερνετ κάπου?

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2