Hello !!!!

Dobie

Member
12 Αυγούστου 2007
7
0
Γεια χαρα απο το μεγαλο νησι (Αγγλια-Ηνωμενο Βασιλειο οπως θελετε πειτε το)

Κατοικω τα τελευταια τρια χρονια εδω και τα τελευταια δυο χρονια συζω με ενα ντοπερμαν πινσερ.

Η Φριντα ειναι 2 ετων, την αποκτησα εδω μετα απο πολυ κοπο αφου επρεπε να πεισω τον εκτροφεα οτι ειμαι καταλληλο ατομο για το κουταβι του και ετσι λοιπον εχω τη τυχη να ειμαι μαζι με μια πανεμορφη και πιστη σε ολα της φιλη.

Να σας πω ενα μυστικο και ισως οι εκτροφεις μπορεσουν να μας δωσουν μια εξηγηση.

Οι σκυλοι εδω εχουν ενα διαφορετικο ταμπεραμεντο πιο ησυχο πιο ηπιο πιο ηρεμο .

Δεν γνωριζω που οφειλεται αυτο αλλα μου φαινεται πως ετσι ειναι...

Α ξεχασα να σας πω πως ναι μεν εχει κομμενη ουρα αλλα δεν εχει κομμενα αυτια , αρα οταν θα κατεβω Ελλαδα για διακοπες τελος του μηνα ισως να ειναι το μοναδικο ντοπερμαν στην Ελλαδα με αυτια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φωτος στο προσεχες μελλον...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες και επίσημα φίλε μου! Να σου ζήσει η Φρίντα. Περιμένουμε σύντομα φωτογραφίες της.

Dobie said:
Οι σκυλοι εδω εχουν ενα διαφορετικο ταμπεραμεντο πιο ησυχο πιο ηπιο πιο ηρεμο .
Δεν γνωριζω που οφειλεται αυτο αλλα μου φαινεται πως ετσι ειναι...
Δεν ξέρω και ‘γω που οφείλεται, αλλά νομίζω πως η Gwen Bailey είχε απόλυτο δίκιο όταν έγραψε στο κορυφαίο της βιβλίο “Τhe perfect puppy”, πως οι σκύλοι μας είναι ο καθρέπτης του εαυτού μας... :wink:

Dobie

Member
12 Αυγούστου 2007
7
0
denis said:
Γιατί ρε παιδιά οι Αγγλοι πιο ήρεμοι είναι ?? Αυτοί πλακώνονται στο ξύλο για διασκέδαση, καταπιεσμένοι είναι, όχι ήρεμοι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- Κοινωνικούς, αν μπορούσαμε και εμείς να πάρουμε τα σκυλάκια μας παντού και είχαμε πάρκα όπου γίνεται ΤΡΟΜΕΡΗ κοινωνικοποίηση και εκτόνωση, υπήρχαν agility clubs και άλλα τέτοια, θα είχαμε σαφώς πιο ήρεμα σκυλιά ...

Ελα ντε... Οταν εγω μπορω ανετα να παρω το κοριτσακι μου στο τραινο και να μην μου πει κανεις τιποτα ( το πολυ πολυ να με ρωτησουν ποσο ειναι ξερεις τις συνηθισμενες ερωτησεις , στην Ελλαδα θα φαω πορτα απο την εισοδο του μετρο..
Εχει και αυτο τη σημασια του...

Αληθεια ασφαλειες για κατοικιδια υπαρχουν στην Ελλαδα ασχετο μεν αλλα θα ηθελα να ξερω απο περιεργεια...