HELP!ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Από τα νεύρα της κατουράει μέσα στο κρέιτ παρόλο που μένει απειροελάχιστο χρόνο μέσα?
(Προβληματικά αυτά τα γαλλάκια...)
@east49 κλαίω... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: east49

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Από τα νεύρα της κατουράει μέσα στο κρέιτ παρόλο που μένει απειροελάχιστο χρόνο μέσα?
(Προβληματικά αυτά τα γαλλάκια...)
@east49 κλαίω... :ROFLMAO:
Κοιτα να σου πω.....
Απο την προσωπικη μου εμπειρια με διαφορους.... απειθαρχους χαρακτηρες, οταν τους εκλεινα η εδενα καπου, απο την τσαντιλα τους οτι ηταν να κανουνε το κανανε μαζεμενο τα πρωτα δεκα λεπτα.....
Μετα ηρεμουσαν......
Μια δυο τρεις, καποια στιγμη συνηθιζαν....

Ποτε δεν εκανα καμια ιδιατερα σταδιακη μεταβαση σε τιποτα. Ηταν μια κατασταση που επρεπε να δεχτουν απλα. Ποτε δεν τους αρεσε βεβαια αλλα δεν ειχαν το δικαιωμα για αντιρρηση.
Δεν θα παει δλδ κανενα σκυλι μου να μπει οικειοθελως μεσα στο κενελ κ να περιμενει να του κλεισω την πορτα ουτε θα το βρω να περιμενει διπλα στην αλυσιδα να το δεσω, αλλα αν το φωναξω εκει δεν διανοειται να μην ερθει στα επομενα λιγα δευτερολεπτα να δεχτει την κατασταση κ να περιμενει για οσο χρειαστει.

Τωρα αμα τους βαλω οπουδηποτε ειναι τοσο ησυχα κ καλα ζωακια που παιζει να τα ξεχασω εκει που τα εβαλα.....

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Κοιτα να σου πω.....
Απο την προσωπικη μου εμπειρια με διαφορους.... απειθαρχους χαρακτηρες, οταν τους εκλεινα η εδενα καπου, απο την τσαντιλα τους οτι ηταν να κανουνε το κανανε μαζεμενο τα πρωτα δεκα λεπτα.....
Αυτο ακριβως συμβαινει! Εχει τυχει να φυγω απο το σπιτι, να εχω ξεχασει κατι και να ξαναγυριζω καπακια πανω και να εχει ηδη κατουρησει!
Βεβαια απ οτι μου λεει ο απο κατω δεν ηρεμει ποτε μετα...! :(
Εσυ εχεις πανσιον και εχεις εμπειρια απο δαυτα?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Πανσιον; χαχαχα
Οχι..... Απλα ειχα αρκετους σκυλους στο παρελθον κ τωρα εχω τεσσερεις. Συμβουλες (προσωπικες αποψεις δλδ) ειναι απο εναν ιδιωτη.... Τιποτα παραπανω.

Αν εχει κατι να απασχολειται, μπορει να το κανει για ωρες. Οπως το να σου καταστρεφει το σπιτι ας πουμε....
Ομοιως αν ειναι περιορισμενο σε ενα συγκεκριμενο χωρο κ εχει μονο ενα κοκκαλο, παιζει να ασχολειται μονο με αυτο για ωρες.....

Θεματα που μπορει να σου προκυψουν αμεσα ειναι τα εξης:

Να μην θελει να μπει στο κρειτ.
Το σωστο ειναι με καποιο τροπο να την πεισεις να μπει.
Μπορει να παρει πολυ ωρα. Οση κ να παρει πρεπει να μπει, με τον λιγοτερο δυνατο βιαιο τροπο. Αυτο σημαινει ταυτοχρονα οτι αν φυγει τρεχοντας κ κρυφτει, την παιρνεις με το λουρακι σταθερα χωρις εκφοβισμο κ τρομο κ την βαζεις μεσα, την επιβραβευεις κ κλεινεις την πορτα. Οποιαδηποτε χρονικη στιγμη θελεις να την βαλεις μεσα κ ξεκινησεις να το προσπαθεις, ΔΕΝ πρεπει να κανεις πισω κ να της περασει κ να μην μπει.

Μπορει να αρχιζει το μοιρολοι, αφου μπει.
Για ενα δυο λεπτα το αγνοεις μετα ομως καπως την μαλωνεις να σταματησει. Λεκτικα το πρωτιμοτερο. Μην ερθεις σε επαφη με ενα σκυλο που ειναι ηδη κλεισμενος σε εναν τοσο μικρο χωρο.

Για μενα καλο ειναι, να το δοκιμαζεις για αρχη οχι καθε μερα, αλλα καθε δευτερη η τριτη, να την κλεινεις μεσα κ να κανεις τις δουλειες σου, οταν θα εισαι μονη στο σπιτι. Δεν ειναι κακο να βγαινεις κ να ξαναμπαινεις στο σπιτι, αρκει στην αρχη να ειναι για λιγο......

Εννοειται οτι για οποιο λογο χρειαστει να λειψεις θα την κλεισεις μεσα. Αφου την πας βολτα κ με την παραπανω διαδικασια..... Επισης μια καλη ιδεα ειναι να την αφηνεις ανοιχτη την τν γενικα το σπιτι οταν λειπεις να εχει τις λιγοτερες δυνατες αλλαγες σε σχεση με το οταν εισαι εκει. Ακομα κ τα παντζουρια αν δεν τα κλεινεις αστα οπως ηταν πριν (αυτο ειναι θεμα ασφαλειας βεβαια, αλλα στην Ραφηνα μεσημεριατικα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρο).

Αυτα γι αρχη, καλη τυχη....
Να θυμασαι οτι ο σκοπος σε πρωτη φαση ειναι ο σκυλος να μην κανει καταστροφες οταν λειπεις.
Φροντισε να γινει ετσι ωστε να μην νιωσει αποκομμενος απο την οικογενεια (σημαντικο) , γιατι μετα μπορει να εχεις αλλα προβληματα..... Δλδ μην την κλεισεις μεσα κ αρχισετε ολη η οικογενεια να παιζετε στο σαλονι.....
Για αρχη κλεινε την οταν κανεις δουλειες η λειπεις μονο, που ειναι κ το ζητουμενο δλδ....
Οποτε επιστρεφεις, και ΑΦΟΥ εχει ηρεμισει, την βγαζεις την χαιδευεις κ της εξηγεις με καθε δυνατο τροπο τι καλο σκυλακι ειναι.......

• Like
Reactions: Elrandir and mareco

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Υπάρχει και η λύση του μπειμπιλίνο.
Εχεις φτάσει ήδη τα όριά σου και δεν λέει.
Σκέψου το.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Υπάρχει και η λύση του μπειμπιλίνο.
Εχεις φτάσει ήδη τα όριά σου και δεν λέει.
Σκέψου το.
Σιγα μην το αφησει!

Ουτε δευτερος σκυλος, οσο καλοτροπος και να ειναι- δεν νομιζω οτι ειναι λυση!
Δυστυχος δεν αντιγραφουν τα καλα ο ενας απο τον αλλον, αλλα μονο τις βλακιες!
Το ειδα και εδω τωρα με το κουταβι μου. Μετα απο ελαχιστες μερες ειχε αντιγραψει ΚΑΤΙ απο την καθεμια. Αλλα 90% τα κουσουρια τους!

• Like
Reactions: l.Kyveli

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Ποτέ δεν ξέρετε πως θα αντιδράσει ένα σκυλί, όσο κακομαθημένο ή ζωηρό κι αν είναι, σε κάτι νέο. Μπορεί να τρώει σίδερα, αλλά την πάνα παραδόξως, να την δεχθεί. Ενας ιδιοκτήτης σε απόγνωση, οφείλει έστω να δοκιμάσει.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Έχω την εντύπωση ότι ή Οrilis εννοούσε αν το σκυλί το αφήνει να μείνει στη θέση του.

Last edited:
  • Like
Reactions: Orilis

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Μπαίνει κατά τέτοιο τρόπο που είναι δύσκολο να το βγάλει.
Εκτός αν μιλάμε για τέρας :D που δεν αφήνει τίποτα σε ησυχία.
Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ - φόραγα στα παππούδια που είχα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αμε!
Κρατάει κόντρα και η ουρά.
Κάνεις τρύπα και περνάει ανάμεσα.

.
Τα γαλλακια δεν εχουν ουρα!!
Επισης ειναι καπος μονοκοματη η "κατασκευη" τους, χωρις λιγο μεσουλα και ετσι δεν κρατανε ευκολα κατι.
Ουτε τα βρακακια για την περιοδος δεν τους κρατανε καλα καλα!
Εγω τους εκανα ειδηκες κατασκευες με τιραντες κλπ.και ακομα και αυτα γλυστρανε πολυ ευκολα.
( ασε που εδω τα βγαζει η μια της αλληνης και γινεται χαμος)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Εγω ξαναλεω, ειμαι κατα του να φορεσει στο σκυλο η να βαλει στο κρειτ οτιδηποτε μπορει ο σκυλος στα νευρα του να ξεσκισει κ να φαει......

Εγω θα προτειμουσα να τοποθετουσα το κρετ με το σκυλο, χωρις το σκαφακι πατο, απ ευθειας στην ντουζιερα ας πουμε, η ακριβως πανω απο το σιφωνι του μπανιου ωστε οσο κι αν κατουρισει να φευγει απο το σιφωνι..... Ετσι κι ετσι η θεση που θα ειναι δεν εχει μεγαλη σημασια.....
...... Αλλα εγω ειμαι εγω......

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Την εκλεισα στο κρειτ σημερα παλι για λιγο.Μολις αρχισε να γαυγιζει της εβαλα φωνη και δεν ξαναεβγαλε μιλια.Εκατσε και κατω και κοιταζε.Κι αφου ηταν καλο κοριτσι μετα απο λιγο της ανοιξα.Πηγε να τρεξει εξω και εκανα παλι αυτο με το ανοιξε-κλεισε της πορτας μεχρι να περιμενει εντολη για να ξεμπουκαρει και ευτυχως μετα απο 2-3 φορες το πετυχαμε.
Επομενη κινηση το απογευμα λεω να την κλεισω και να βγω εξω να κοψω αντιδρασεις..