ICE - Ηφαίστιο Μεθάνων

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αναβαση με τον ICE στον κρατηρα του ενεργου Ηφαιστιου των Μεθανων.
Το ηφαιστιο αυτο εξεραγη το 45 Π.Χ.
Φτανοντας στο χωριο ''Καμενη Χωρα'' και συνεχιζοντας για 1 περιπου χλμ, παρκαρουμε και παιρνουμε το ομορφο μονοπατι που οδηγει στον κρατηρα μετα απο αρκετη ''περιπετεια''.

Συναντησαμε και κατι Γαλλους περιπατητες και ειχαν και ενα ημιαιμο Ριτριβερ μαζι και ετσι καναμε και λιγο κοινωνικοποιηση...;)

Ο κουταβίνος, ειναι 5 μηνων.

Μερικες φωτο:

P1010381..jpgP1010385..jpgP1010386..jpgP1010393..jpgP1010411..jpg

Last edited:

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Ωραιο μερος!Κ ο ICE ακομα πιο ωραιος!(παλι καλα που μπηκα κ ειδα για τι πραγμα μιλας ακριβως....αλλου πηγε το μυαλο μου ...:p )

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ωραιο μερος!Κ ο ICE ακομα πιο ωραιος!(παλι καλα που μπηκα κ ειδα για τι πραγμα μιλας ακριβως....αλλου πηγε το μυαλο μου ...:p )
Χαχαχαχαχαχαχα, στο Μεθάνιο...:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ευχαριστω για τα κοπλιμεντα στον μικρο. Αν και παρατρηρω οτι αυτος ο τροπος upload τις χαλαει πολυ τις φωτογραφιες, καλυτερα απο url...

superman, αυτος με τα μπεζ ειμαι...:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εχει ενα χαμογελο παντως ολα τα λεφτα, σκετος καρχαριας:D:D:D
O καημενος αυτη την εποχη δεν εχει δοντια, ειναι πανω στην αλλαγη.
Αν προσεξεις θα το καταλαβεις, ''φαφούτης''...:D

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εδω αναμεσα σε ογκους ψυχροποιημενης λαβας.

Βεβαια για να φτασουμε μεχρι εκει, χρειαστηκε να κανει πολλες φορες ''παρκουρ'' και μονο σε δυο περιπτωσεις τον πηρα αγκαλια. Ηταν παρα πολυ προσεκτικος, δεν ενθουσιαζόταν και περιμενε μεχρι να βρει το σωστο πατημα. Ευτυχως δεν ειχαμε καποιο ατυχημα...:cool:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οχι, δεν μειναμε στα Μέθανα. Πηγαμε στον κρατηρα ημερησια εκδρομη, μενω σχετικα κοντα...:)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οχι, δεν μειναμε στα Μέθανα. Πηγαμε στον κρατηρα ημερησια εκδρομη, μενω σχετικα κοντα...:)
Ωραια!!
Η αρσινοη νομιζω ειναι στην καμμενη ενα μερος που το εχω κι εγω στα πλανα των επομενων μου ταξειδιων!
Ο μικρουλης αντεξε το περπατημα; Δεν κανει να κουραζονται κιολας...:)