Immune Mediated Thrombocytopenia (IMT)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Mπράβο Αλικη τέλεια νέα!
Όλα καλα θα πάνε, από το καλό στο καλύτερο! ;)
Να μου φιλήσεις τον μουσάτο καλλονό!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Αλίκη περαστικά στον κούκλο σου...όλα καλά θα πάνε και κάθε επισκεψή σας στον γιατρό θα είναι ακόμα καλύτερα!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Περαστικά στον όμορφο ρε Αλίκη!

Μπράβο για την ενημέρωσή μας, και που δεν το κράτησες κρυφό όπως καμπόσοι που φοβούνται το μάτι...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σας ευχαριστώ!!!!!!

Για το μάτι έχουμε βάλει χάντρα, οπότε δε φοβόμαστε! :) Σκοπός ύπαρξης ενός φόρουμ είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή εμπειριών!

Όπως έχω ξαναπεί ευτυχώς δεν είχα βρει άλλο θέμα εδώ οπότε θεώρησα καλό να σας πω τι συμβαίνει!
Οι τελευταίες εβδομαδιαίες εξετάσεις δυστυχώς δεν ήταν καλές! Τα αιμοπετάλια πήραν πάλι την κατιούσα εκεί που θεωρήσαμε οτι βελτιώνεται η κατάσταση πήγαμε πάλι σχεδον στην αρχή!

Η κορτιζόνη αυξήθηκε παλι αλλα προστέθηκε και ένα επιπλέον χάπι το οποίο ειναι ανοσοκατασταλτικό.

Επίσης έχω παρατηρήσει οτι το δερματικό βρίσκεται σε έξαρση κάθε φορά που πέφτουν τα αιμοπετάλια. Χρειάστηκε να ξανακανουμε καλλιέργεια για να δουμε τι γίνεται. Περιττό δε να σας πω οτι ενώ ο γιατρός λέει οτι το δερματικό είναι το λιγότερο απο τα προβλήματα μας αυτη τη στιγμή εμενα με πειράζει αρκετά γιατι ίσως είναι αυτό που βλέπω....

Φυσικά εξακολουθούμε και είμαστε αισιόδοξοι και εφόσον ο μικρός είναι χαρούμενος και ορεξάτος δεν ανησυχούμε και εμείς! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μεγάλη υπόθεση που είναι ορεξάτος ο Ορεστάκος, γιατί πρέπει να είναι δυνατός για να τα ξεπεράσει όλα!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Συντομα περαστικα στον μικρο μουστακαλη
Σε ευχαριστω πάρα πολυ για τις ευχές σου! :) είμαι αισιόδοξη!

Μυρτώ μου ο μούσιας σε όρεξη ειλικρινά (και στο χω ξαναπεί) συναγωνίζεται τον βασιλιά! Πρέπει να τον δεις πως γυαλίζει το μάτι του όταν βλέπει φαγητό!!!

Ειλικρινά σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας, τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια που μας στέλνετε! :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βλεποντας τον απο κοντα τιποτα μα τιποτα δεν δειχνει οτι ειναι σε θεραπεια λογω
καποιας αρρωστιας και αυτο ειναι το σημαντικοτερο! Το παλευεται και θα βγει νικητης ο
μουσιας σου ειδικα απο την στιγμη που ειναι τοσο ορεξατος και κεφατος!
Γι'αυτο ηθικο ακμαιοτατο και ψυχολογια καλη θελω!!!

Parisvelgiko

Member
20 Νοεμβρίου 2018
14
12
35
Καλησπέρα,

Εχω ενα βέλγικο λυκόσκυλο 5 χρονων οπου μου είπαν οτι εχει αυτοάνωση θρομβοκυταροπενία ( Αυτη που προκαλείται απο το ανοσοποιητικό) και του δινουν 8 prezolon και 1 azithromizim καθε μερα εδω και 1 μιση μήνα. Εχουν ανεβεί τα αιμοπετάλια απο 19.000 στις 167.000 και πριν 6 μερες ξανακαναμε εξετάσεις και βγήκαν 166.000 (εχει παρει 1,5 κιλό). Μου είπαν να συνεχίσουμε την θεραπεία μέχρι να ανεβουν κιάλλο. Ομως η αλήθεΙα είναι οτι βλέπω το σκυλί ότι δεν είναι πολύ καλα. Δηλαδη οταν στεκεται τρεμουν τα πόδια του και οταν ανεβαινει τις σκαλες δυσκολευεται.
Ερώτηση:
Να του κόψω τα φαρμακα σιγα σιγα παρολο που ειναι 166.000 μηπως ανεβουν μονα τους;
Δεν θεωρειται πολυς καιρος να παίρνει prezolon?
Εχετε καποια αλλη λύση για αυτο το θέμα;

( εχει κανει υπερηχο κοιλιας-θέλει στείρωση, επιχρισμα αίματος, για καλαζαρ, ερλιχιωση για babezia, ρυθμο καθυζησης και πηξης αίματος και ήταν ολες οκ οι εξετασεις)