Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας, εναν εναν προσωπικα
spyrou,
kokoni,
pouf,
Grifos,
Cathy και ολους μαζι
''Ο άντρας κάνει τη γεννιά κι' όχι η γεννιά τον άντρα.''
Δανεισμενη απο τον αειμνηστο Ελευθεριο Βενιζελο, ευχομαι να μη μου κραταει μουτρα εκει που βρισκεται
Σήμερα που αρχίζουν να ''ηρεμούν'' τα πράγματα και να ψιλοσυνηθίζει στο νέο του περιβάλλον έχει κάποια ιδιαίτερα γνωρίσματα ο χαρακτήρας του;
Και πάλι να τον χαίρεσαι
Αρη να σου πω την αληθεια ακομη δεν εχω βγαλει ακρη.
Ο εκτροφεας του με προειδοποιησε οτι ειναι απροβλεπτος και κυριαρχικος.
Η αληθεια στο εκτροφειο του, οπου ζουσε με την αδερφη του, συναντησα ενα μικρο διαβολο,
που εκινειτο συνεχως και "συντονιζε" την αδερφη του σε καθε ευκαιρια!
Εδω ειναι επιφυλακτικος, ηπιος οσο δε παει, ενας ζουζουνέ σκυλος, πολυ πολυ μαλακος.
Δεν ξεκολλαει απο πανω μου, θελει να ερχεται οπου παω και να ειναι διπλα μου, πολυ ανθρωποκεντρικος και "αυτοκολλητος"
και αν τον αφησω για μιση ωρα μονο του, χαλαει τον κοσμο απο τις φωνες.
Επιφυλασσομαι αφενος διοτι και ο Ζορμπας μεχρι ενος ετους ειχε παρομοια συμπεριφορα, σε σημειο που πιστευα οτι
το Αρτζεντινο ειναι ενα μαλθακο σκυλι και αφετερου γιατι για το θηλυκο κουταβι που εισηγαγα απο το ιδιο εκτροφειο, τον περασμενο χρονο,και με ειχε ενημερωσει τοτε, πως εχει πολλα γκαζια, ειπα απο μεσα μου "ελα μωρε τωρα βλακειες, σε μενα τα λες ?".
Οταν μαλιστα την εβαλα στο σπιτι και πηγανε 2 θηλυκιες να τη μυρισουνε, εβαλε την ουρα κατω απο τα σκελια και εγινε Λουης...
Και ελεγα : "Αντε βρε που ειναι κυριαρχικια...χαζαμαρες..." .
Μιση ωρα αργοτερα, αφου ηπιε και εφαγε, τις εκανε και τις δυο να τρεχουν και να μη φτανουν, δειχνοντας ετσι ποιος ειναι το "αφεντικο".