Καλησπέρα φίλοι μου!Θα ήθελα κι εγώ να σας συστήσω τον Ivan(το καμάρι μου!!!)
Attachments
-
39,7 KB Προβολές: 185
-
40 KB Προβολές: 201
Φίλε George του τα είχα δέσει όταν ήταν 3 μηνών αλλά είδα ότι άρχιζαν να γυρίζουν προς τα έξω και φοβήθηκα μήπως έχω χειρότερα αποτελέσματα.Καλότυχος να είναι!
Τα αυτάκια του θέλουν δέσιμο για να μην πετάνε![]()
Όχι δε προσπαθώ να τον στήσω.Ιβάνοβα κεντράρει αλλά για μένα!!χαχα!!Όταν βλέπει κοριτσάκια...άστα να παν!!!!κουκλος ο Ιβαν. Προσπαθεις να τον στήσεις ή μπας και εχει κεντράρει σε καμιά Ιβάνοβα?να τον χαιρεσαι !
Ευχαριστώ πολύ φίλε ntoulis!Έτσι είναι όπως τα λες.Το κακό είναι ότι...το κατάλαβε και η γυναίκα μου!!τα μποξερ ειναι καλα για γνωριμιες με γυναικες οταν τα πας βολτα σε σταματανε συνεχεια.. αχ τι ωραιο σκυλακι,και πως το λενε, κτλ κτλ..
καλες βολτες..
Όχι δε προσπαθώ να τον στήσω.Ιβάνοβα κεντράρει αλλά για μένα!!χαχα!!Όταν βλέπει κοριτσάκια...άστα να παν!!!!
@scorpion21
Να σου ζήσει ο κουτάβης.
Το φόρουμ σε βοήθησε, να τον πάρεις και από σωστή πηγή;
@kathymathiou
Ανοιξε ένα δικό σου θέμα, να κάνεις παρουσίαση του σκύλου σου.
Ευχαριστώ για το videaki φίλε μου!!!Πολύ Καλό!Του τα έδεσε ο εκτροφέας αλλά όχι και τα δυο μαζί!Μου είπε ότι τα δένουν και από κάτω όπως στο Video.Καλά το ζιπέλεο δεν θα του κάνει κακό στο δέρμα??
https://myspace.com/179609801/video/podklejka-ushej/104633958
Προσπάθησε να του τα δέσεις έτσι για 5-7 ημέρες
Ευχαριστώ πολύ mareco!Το πήρα από εκτροφέα - εκπαιδευτή και σπουδαίο άνθρωπο!!!Ειλικρινά με κέρδισε η συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή εως και σήμερα!!Φυσικά η γνώση του αλλά και η αγάπη του για τα σκυλιά(και ειδικά τα Boxer!!!)@scorpion21
Να σου ζήσει ο κουτάβης.
Το φόρουμ σε βοήθησε, να τον πάρεις και από σωστή πηγή;
@kathymathiou
Ανοιξε ένα δικό σου θέμα, να κάνεις παρουσίαση του σκύλου σου.