Καλησπέρα Kate_Nala και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Το να τρώει ΜΟΝΟ αν του δώσω εγώ το Ok,να του πέρνω το μπολ με την τροφή πριν τελειώσει το φαγητό του χωρίς να διαμαρτύρεται,να τον χαϊδεύω ή να βάζω τα χέρια μου την ώρα που τρώει το άρχισα απο την πρώτη μέρα που ήρθε στο σπίτι!!!Τώρα και ένα πόντο να έχει την μουσούδα του από την τροφή αν δεν του πω εγώ ΔΕΝ τρώει!!Ακόμα και να ξεκινήσει να τρώει αν του πω περίμενε..κόκκαλο ο Ivan!!!Αυτό όμως στο φαγήτο ΟΧΙ στην βόλτα!Στην βόλτα όταν είναι ελεύθερος χωρίς λουρί και βάλει κάτι στο στόμα(Περισσότερο για να παίξει)άντε να το πιάσεις!!!Αυτό όμως είναι δικό μου λάθος γιατί από την αρχή το είδα κι εγώ σαν παιχνίδι!Έκανα ότι πάω να τον πιάσω με γέλια και τραλαλα και το πήρε και αυτός σαν παιχνίδι!!Κάτι που ελπίζω να διορθωθεί σύντομα γιατί άρχισε εκπαίδευση.Καταρχάς να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που δεν έχεις κόψει την ουρά !είναι κούκλος ! Έχω και εγώ μποξερίνα και εύχομαι να είχε την ουρίτσα της αλλά έτσι μου την έδωσαν .. ! Να σε ρωτήσω όμως κάτι επειδή ανέβασα ποστ για το θέμα που είπες ότι τρώει μόνο ότι του δώσεις θες να μου πείς πως το έχεις καταφέρει αυτό γιατι δεν την προλαβαίνω την Ναλα τρώει ότι βρει !