Jack Russell ψάχνει το δικό του ή νέο σπίτι

Status
Κλειδωμένο θέμα

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ένα κουτάβι ή ένα υπερκινητικό τζακ εύκολα επιστρέφεται... Μαντέψτε ποιος πληρώνει τα σπασμένα σε αυτή την περίπτωση.
Κάπου έχει ανοιχτεί και ολόκληρο θέμα περί του "γιατί μόνο εντός Αττικής"
Εδώ είναι

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Είδα μόνο ότι η κοπέλα δν θέλει να ψάξει για τους ιδιοκτήτες γτ είδε σημάδια κακοποίησης... Τώρα πόσο σωστό είναι αυτό... Κ αν έγιναν στον δρόμο, αφού χάθηκε? είπε είναι από το λουράκι της. Τώρα ξέρω γω? Λίγο κάπως μου ακούστηκε

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Τι άτυχη αυτή η σκυλίτσα... :(

405516_335706489792&.jpg

23/1 ΧΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ! Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ, ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ!!!
Μαριάννα

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αν δεν κάνω λάθος η κ.Μαριάννα τ φροντίζει .
Προσέχει πολλά σκυλιά και γατιά !!! δεν είναι οτι και πιο εύκολο , και κάθε μέρα βρίσκει και άλλο κουτάβι.
Έχει βρει σπίτι σε πολλά ζωα !
Και εγω τ Σκάρλετ απο εκείνη την είχα υιοθετήσει .

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αν δεν κάνω λάθος η κ.Μαριάννα τ φροντίζει .
Προσέχει πολλά σκυλιά και γατιά !!! δεν είναι οτι και πιο εύκολο , και κάθε μέρα βρίσκει και άλλο κουτάβι.
Έχει βρει σπίτι σε πολλά ζωα !
Και εγω τ Σκάρλετ απο εκείνη την είχα υιοθετήσει .
Δν τν ξέρω τν κυρία, αλλα αν όντως είναι όπως τα λες μπραβο της. Μόνο που ελάχιστα να ξέρεις απο Τζακ, δν πρέπει να σε εκπλήσσει που πήδηξε τν μάντρα... Τους είναι φυσικό όπως η ανάσα. Μαζι με το σκαψιμο.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Δν τν ξέρω τν κυρία, αλλα αν όντως είναι όπως τα λες μπραβο της. Μόνο που ελάχιστα να ξέρεις απο Τζακ, δν πρέπει να σε εκπλήσσει που πήδηξε τν μάντρα... Τους είναι φυσικό όπως η ανάσα. Μαζι με το σκαψιμο.
Δεν νομίζω να ασχολείται καθόλου με τις ράτσες . Πάντως είμαι σίγουρη οτι δεν έφυγε απο απροσεξία .

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης