Kαλησπέρα

silvi 2008

New Member
4 Ιουνίου 2010
3
0
Mόλις έγινα μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τραγική ιστορία μου!Πριν από 2 έτη απέκτησα ένα pug την silvi. Την λάτρεψα, ήταν η παρέα μου, ή ζωή μου όλη την είχα σαν παιδί μου.....ώσπου πριν από 2 έβδομάδες 23:30 ακριβώς έπεσε από το μπαλκόνι(02 όροφοι) διεκομείσθη σε κλινική όπου μου είπαν ότι θα καταλήξει μέσα στο βράδυ... Αλλά η silvi έζησε 2 εβδομάδες ακόμα.Την επομένη της πτώσης την πήγα στην κτηνίατρό μου όπου με διαβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά απλώς έπρεπε να πάρει αντιβίωση για το οίδημα που είχε η θεραπεια συνεχίστηκε με τακτές επισκέψεις αλλά στις 2 Ιουνίου 22:00 γυρίζοντας σπίτι την βρήκα σε πλήρη ακαμψία με μωβ γλώσσα παγωμένη........Καλό ταξίδι silvi θα σε αγαπώ πάντα

Last edited by a moderator:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες....αν και με μια τόσο θλιβερή ιστορία....
Η αιτία θανάτου ποια ήταν τελικά;

ΕΠίσης, μην γράφεις με greeklish, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου. Κριμα το σκυλακι να φυγει ετσι αδοξα. Καλοσωρισες παντως στην παρεα μας. Τα greekenglish δεν επιτρεπονται απο το forum για αυτο γραφε ελληνικα.

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Λυπαμαι παρα πολυ για τη μικρη σου.
Αν επιτρεπεται πως γινεται να επεσε απο το μπαλκονι, δεν ειχατε φροντισει να βαλετε σητα ή καγκελα ή κατι που να κανει το μερος ασφαλες?

silvi 2008

New Member
4 Ιουνίου 2010
3
0
χιλια συγγνωμη δεν το ηξερα για τα ελληνικα....... η αιτια του θανατου θα παραμεινει ανεξιχνιαστη........ποναω πολυ ηταν η παρεα μου η silvi ηταν σαν το παιδι μου......

silvi 2008

New Member
4 Ιουνίου 2010
3
0
ωστοσο η οψη που ειχε ηταν ανακοπης.αν ειχε προβλημα γενετικο με την καρδια της δεν επρεπε να εχω ενημερωθει απο τη γιατρο μου?κριμα ...

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Nα σαι καλα κ να την θυμασαι και καλως ηρθες!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
λυπαμαι πολυ για την μικρη σου!
δηλαδη επεσε απο τον 2ο και ο γιατρος σου ειπε οτι ειναι μια χαρα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr