Αυτό θα κάνω.. Θα αλλάξω κτηνίατρο. Χρειάζομαι κάποιον που να ξέρει τη δουλειά του , αλλά να σέβεται και εμένα και να μου εξηγεί και όχι να μου λέει "θα πάρω το σκύλο και οταν θα είναι έτοιμος θα στον φέρω.", τί είναι ο σκύλος αυτοκίνητο που το πάς για σερβις;;;Εγω θα αλλαζα ιατρο- μου φαινεται παρα πολυ υποπτο το ολο θεμα.
2 μερες νοσηλεια για να αφαιρεθει κατι επιφανιακο/δερματικο??
Σε καμια περιπτοση δηλαδη.
Οπως λεει η vrmode- ουτε σε στειρωση.
Ακομα και εκει φυγαμε 1 ωρα μετα την επεμβαση και αφου ειχε ξυπνησει η σκυλα καλα και περπατουσε παλι.
Και παντα ειμαι παρον στην επεμβασεις εκει.
Για μενα δεν τιθεται σε καμια περιπτοση θεμα να αφηνα σκυλο μου για νοσηλεια σε κλινικη, μονο εαν ηταν διασωληνομενο σε μηχανηματα που το κρατουσαν στην ζωη. Για εντατικη παρακολουθηση, χοργηση φαρμακον μεσο ενδοφλεβιου ορου, ενεσεις- αλλαγη σε πληγες- δεν υπαρχει θεμα, τα κανω ολα μονη μου και γλυτονο και τον σκυλο μου απο το στρες να βρισκεται σε κλοβο νοσηλειας σε ξενους ανθρωπους και σε ξενω περιβαλλον.
Μου είπε οτι θα την κρατήσει και καλά για να συνέλθει απο τη νάρκωση να είναι σίγουρος ότι δε θα υπάρχουν επιπλοκές , ότι δεν θα έχει αιμοραγία κλπ.
Και μάλιστα όταν του είπα γιατι να γίνει ολική νάρκωση, είναι απαραίτητο;
Μου απάντησε "Έλα που θέλεις να έχεις και άποψη..." και σε ρωτάω τώρα.. είναι απάντηση αυτή;
Θα μπορούσε να μου εξηγήσει αλλά προφανώς θεωρεί ότι εγώ δε χρειάζεται να ξέρω τι θα συμβεί στο σκύλο μου..
ου μπλέξεις...