"Kαρούμπαλο" στο γόνατο

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
Εγω θα αλλαζα ιατρο- μου φαινεται παρα πολυ υποπτο το ολο θεμα.
2 μερες νοσηλεια για να αφαιρεθει κατι επιφανιακο/δερματικο??
Σε καμια περιπτοση δηλαδη.

Οπως λεει η vrmode- ουτε σε στειρωση.
Ακομα και εκει φυγαμε 1 ωρα μετα την επεμβαση και αφου ειχε ξυπνησει η σκυλα καλα και περπατουσε παλι.
Και παντα ειμαι παρον στην επεμβασεις εκει.
Για μενα δεν τιθεται σε καμια περιπτοση θεμα να αφηνα σκυλο μου για νοσηλεια σε κλινικη, μονο εαν ηταν διασωληνομενο σε μηχανηματα που το κρατουσαν στην ζωη. Για εντατικη παρακολουθηση, χοργηση φαρμακον μεσο ενδοφλεβιου ορου, ενεσεις- αλλαγη σε πληγες- δεν υπαρχει θεμα, τα κανω ολα μονη μου και γλυτονο και τον σκυλο μου απο το στρες να βρισκεται σε κλοβο νοσηλειας σε ξενους ανθρωπους και σε ξενω περιβαλλον.
Αυτό θα κάνω.. Θα αλλάξω κτηνίατρο. Χρειάζομαι κάποιον που να ξέρει τη δουλειά του , αλλά να σέβεται και εμένα και να μου εξηγεί και όχι να μου λέει "θα πάρω το σκύλο και οταν θα είναι έτοιμος θα στον φέρω.", τί είναι ο σκύλος αυτοκίνητο που το πάς για σερβις;;;
Μου είπε οτι θα την κρατήσει και καλά για να συνέλθει απο τη νάρκωση να είναι σίγουρος ότι δε θα υπάρχουν επιπλοκές , ότι δεν θα έχει αιμοραγία κλπ.
Και μάλιστα όταν του είπα γιατι να γίνει ολική νάρκωση, είναι απαραίτητο;
Μου απάντησε "Έλα που θέλεις να έχεις και άποψη..." και σε ρωτάω τώρα.. είναι απάντηση αυτή;
Θα μπορούσε να μου εξηγήσει αλλά προφανώς θεωρεί ότι εγώ δε χρειάζεται να ξέρω τι θα συμβεί στο σκύλο μου..
ου μπλέξεις...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Αυτό θα κάνω.. Θα αλλάξω κτηνίατρο. Χρειάζομαι κάποιον που να ξέρει τη δουλειά του , αλλά να σέβεται και εμένα και να μου εξηγεί και όχι να μου λέει "θα πάρω το σκύλο και οταν θα είναι έτοιμος θα στον φέρω.", τί είναι ο σκύλος αυτοκίνητο που το πάς για σερβις;;;
Μου είπε οτι θα την κρατήσει και καλά για να συνέλθει απο τη νάρκωση να είναι σίγουρος ότι δε θα υπάρχουν επιπλοκές , ότι δεν θα έχει αιμοραγία κλπ.
Και μάλιστα όταν του είπα γιατι να γίνει ολική νάρκωση, είναι απαραίτητο;
Μου απάντησε "Έλα που θέλεις να έχεις και άποψη..." και σε ρωτάω τώρα.. είναι απάντηση αυτή;
Θα μπορούσε να μου εξηγήσει αλλά προφανώς θεωρεί ότι εγώ δε χρειάζεται να ξέρω τι θα συμβεί στο σκύλο μου..
ου μπλέξεις...
Αν όντως το είπε αυτό , fail ....

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
Αν όντως το είπε αυτό , fail ....
Κι όμως το είπε, αλλα δεν τον έβρισα γιατι έχω μάθει να είμαι ευγενής άνθρωπος, απλά τον απέριψα. Άσε γιατι καιρό τώρα κάνω τα στραβά μάτια.. Στο βιβλιάριο να σκεφτείς, απλά γράφει τι εμβόλια έκανε χωρίς να κολάει τα αυτοκολλητα..μπακαλοδουλιές δηλαδή. Αν ήθελα να ταξιδέψω με το σκύλο μου ή να πάω σε κάποιον ξενώνα πιθανώς δεν θα το δεχόντουσαν...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
ωπα , οκ

σηκω και φύγε .....και πολυ κάθισες ..

ΝΟΜΙΚΑ να ξέρεις πάντως πως απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτοκόλλητο , ο σκύλος θεωρείται πως είναι ανεμβολίαστος , και αν χτυπα ξυλο , συμβεί κάτι μελλοντικά , ο τότε γιατρός θα κινηθεί με βάση ενα ανεμβολίαστο σκύλο ( υπογραφη υπαρχει διπλα ? )

Οπότε αν χρειαστεί να κάνεις το οτιδήποτε , πχ να πας εξωτερικό , θα εχεις πρόβλημα , πιθανών να χρειαστεί να ξαναγίνουν οι εμβολιασμοί , εκτως και γίνει συνεννοηση με τον κτηνίατρο πρωην και νυν .

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
ωπα , οκ

σηκω και φύγε .....και πολυ κάθισες ..

ΝΟΜΙΚΑ να ξέρεις πάντως πως απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτοκόλλητο , ο σκύλος θεωρείται πως είναι ανεμβολίαστος , και αν χτυπα ξυλο , συμβεί κάτι μελλοντικά , ο τότε γιατρός θα κινηθεί με βάση ενα ανεμβολίαστο σκύλο ( υπογραφη υπαρχει διπλα ? )

Οπότε αν χρειαστεί να κάνεις το οτιδήποτε , πχ να πας εξωτερικό , θα εχεις πρόβλημα , πιθανών να χρειαστεί να ξαναγίνουν οι εμβολιασμοί , εκτως και γίνει συνεννοηση με τον κτηνίατρο πρωην και νυν .
ναί. υπογραφή και σφραγίδα έχει. Απλά όντως νομικά δεν είναι σωστό χωρίς τα αυτοκόλλητα. Πολλά μου έχει κάνει ο συγκεκριμένος. Αν κάτσω να τα αναλύσω φοβάμαι οτι θα βγώ εκτός θέματος..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
AZANT αυτά που μας λες είναι σημεία και τέρατα!
Φύγε τρέχοντας από τον τύπο.
Εμβόλια χωρίς αυτοκόλλητα, ντελίβερυ σκύλου και 2ήμερη παραμονή (πού άραγε?) για χειρουργείο που ...χρειάζεται χειρουργείο!
Κανονικά ο τύπος θέλει καταγγελία!

Αν μπορέσεις πάντως βάλε και καμιά φωτό από το "καρούμπαλο".

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
DSC00544.jpgDSC00546.jpgDSC00543.jpg

Αυτό είναι το "καρουμπαλάκι", το οποίο έχει μαζέψει λίγο πλέον. Δε μπορούσα να βγάλω καλύτερη φωτογραφία γιατι είναι πιο μικρό και απο αρακά και ο φακός θαμπώνει όταν πάω κοντά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
View attachment 39979View attachment 39980View attachment 39978

Αυτό είναι το "καρουμπαλάκι", το οποίο έχει μαζέψει λίγο πλέον. Δε μπορούσα να βγάλω καλύτερη φωτογραφία γιατι είναι πιο μικρό και απο αρακά και ο φακός θαμπώνει όταν πάω κοντά.
Σαν απόστημα μου φαίνεται - έβγαλε υγρό?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κι όμως το είπε, αλλα δεν τον έβρισα γιατι έχω μάθει να είμαι ευγενής άνθρωπος, απλά τον απέριψα. Άσε γιατι καιρό τώρα κάνω τα στραβά μάτια.. Στο βιβλιάριο να σκεφτείς, απλά γράφει τι εμβόλια έκανε χωρίς να κολάει τα αυτοκολλητα..μπακαλοδουλιές δηλαδή. Αν ήθελα να ταξιδέψω με το σκύλο μου ή να πάω σε κάποιον ξενώνα πιθανώς δεν θα το δεχόντουσαν...
Εχεις τσεκάρει στον κτηνιατρικό σύλλογο αν οντως είναι ή παραμένει κτηνιατρος ο συγκεκριμένος? Νομιζω υπάρχει σελίδα που βάζεις τα στοιχεία του "γιατρου" και βλέπεις.

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
Σαν απόστημα μου φαίνεται - έβγαλε υγρό?
Έβγαλε λίγο υγρό γιατι έφυγε το κάκαλο που είχε κάνει. Ο γιατρός που πήγαμε χθές μου είπε οτι έχει ακόμα λίγο υγρό μέσα, αλλά θα φύγει λέει μόνο του. Και μου έδωσε να της βάζω αλοιφή celestoderm.

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
Εχεις τσεκάρει στον κτηνιατρικό σύλλογο αν οντως είναι ή παραμένει κτηνιατρος ο συγκεκριμένος? Νομιζω υπάρχει σελίδα που βάζεις τα στοιχεία του "γιατρου" και βλέπεις.
Δεν το έχω τσεκάρει και θέλω πολύ να το ψάξω, αλλά δεν ήξερα πως.. θα το κοιτάξω για τη σελίδα που μου λές ή θα τηλεφωνήσω στο κτηνιατρικό σύλλογο.