La(u)ra, Miniature Pinscher

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
:cool:
να σαι καλα! δεν ξερω αν εχω απο σκυλια εμπειρια, παντως μια μικρη απο σχεσεις ανθρωπων με σκυλια ισως ..και η αληθεια ειναι με εντυπωσιασατε- καλα ο σκυλος ειναι σκυλος, οπως τον μαθεις που λενε... Αλλα το ποσο ανετα συνεννοεισαι μαζι της ειναι εξαιρετικο! Η μικρη, οταν φευγατε εχει τον αερα του μεγαλου της ξαδερφου;)
Ευχαριστούμε λοιπόν και και για τη "ζεστασιά" των σχολίων σου! :D

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Βγήκαν οι εξετάσεις μας! Λεϊσμανίαση και ερλιχίωση (igg αντισώματα): αρνητικές! :grin:

Είχα ένα άγχος συν φέτος καθώς αφήσαμε τα χημικά εξωπαρασιτοκτόνα (μέχρι πέρσι χρησιμοποιούσα αμπούλες advantix) και πλέον προτιμούμε αποκλειστικά φυτικά προϊόντα!
Ευτυχώς και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι, τουλάχιστον όσο αφορά εμάς, ήταν μια πετυχημένη επιλογή!

Πήραμε τα αποτελέσματα χθες και καθώς ήμουν πολύ χαρούμενη για την κοριτσάρα μου είπα να της κάνω ένα δώρο -κάτι που δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα:

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού οφείλονταν ο ενθουσιασμός σου όταν μου έλεγες για την “ιδιωτική μου πισίνα”?!?!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ουτε στη δικια μου αρεσει η μπανιερα και το λαστιχο, μολις ομως δει πισινα η θαλασσα τρεμει απο τη χαρα της! παρτης μια φουσκωτη και βαλτη στο μαλκονι να τσαλαβουταει :p

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
:confused:
Αυτα τα γούστα εχουν τα φυσιολογικά σκυλιά ε?Η Σύλβια μισει παράφορα τη θάλασσα και λατρέυει την μπανιέρα-ντουζιέρα!Αν δει άνθρωπο σετο ντούζ, κάθεται απ'εξω και κλαίει για να μπει μέσα!
Ποσο γλυκα ειναι η Λαουρα!
Γιατι ειναι τοσο παρεξηγημένα τα πινσερ αλήθεια??

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
:confused:

Γιατι ελαχιστοι τα μεγαλωνουν σαν να ειναι σκυλια... εχω μια πελατισα.. "δεν προκειται για σκυλι Βικυ μου.. προκειται για παιδι!!!"
οταν παω σπιτι της.. μπαινω χαιρεταω.. και αν δεν τυχει να μιλησω ΠΡΩΤΑ στον γκισμο μου κανει το νοημα με τα ματια... "το παιδι Βικυ! θα παρεξηγηθει!" :p

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Ουτε στη δικια μου αρεσει η μπανιερα και το λαστιχο, μολις ομως δει πισινα η θαλασσα τρεμει απο τη χαρα της! παρτης μια φουσκωτη και βαλτη στο μαλκονι να τσαλαβουταει :p
Μπα, οτιδήποτε τέτοιο,

που έχει σχέση με νερό, την αφήνει αδιάφορη.

Μόνο κάτι τέτοιο τη συγκινεί:

Οπότε αν της βάλω φουσκωτή πισίνα θα σκεφτεί “θα ήταν καλύτερα αυτό το μεγάλο μπολ να το γέμιζε με φαγητό και όχι με νερό”. :rolleyes:

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
?Η Σύλβια μισει παράφορα τη θάλασσα και λατρέυει την μπανιέρα-ντουζιέρα!Αν δει άνθρωπο σετο ντούζ, κάθεται απ'εξω και κλαίει για να μπει μέσα!
Ουάου! Εσύ είσαι πολύ τυχερή!
Φοβερή η Σύλβια! *agapoylas*

Για το λόγο που ανέφερε η kasi.

Πολλοί παραβλέπουν το pinscher και μένουν μόνο στο miniature.
Γιατί άλλωστε συλλήβδην τα μικρόσωμα θεωρούνται νευρικά;
Μάλλον γιατί οι ιδιοκτήτες συχνότερα ξεχνούν ότι είναι σκυλιά και άρα έχουν ανάγκη εκτόνωσης, καθημερινές βόλτες κλπ.

Άσε που στα pinscher κάποιοι τα επιλέγουν με κριτήριο το κοντό τρίχωμα. Θέλουν δηλαδή σκύλο με ελάχιστες απαιτήσεις. Στα πίντσερ πράγματι η λέξη grooming είναι σχεδόν άγνωστη όμως η ανάγκη άσκηση είναι μεγάλη.
Έχω παρατηρήσει στη δικιά μου ότι όταν αργώ πολύ να τη βγάλω ή όταν η προηγούμενη βόλτα της έχει κρατήσει ελάχιστα (πχ το πρωί δεν προλαβαίνω και κατεβαίνουμε ίσα ίσα ένα δεκάλεπτο) τότε στην αρχή είναι αρκετά νευρική.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αα δεν το είδα της Kasi...:rolleyes:
Συμφωνω απολυτα και με τις δυο. Ειδικά σε αυτο που λεεί η Kasi oτι τα βλέπουν σαν παιδια...

Και έχω να προσθέσω εδω μια πρόσφατη κουβέντα που είχαμε με συνάδελφο.

Εχει η κυρία αυτη ένα πεκινουά στο οποίο έχει ολόκληρη γκαρνταρόμπα απο μπλουζάκια-ρουχακια-χαζάκια. ως εδώ καλά...
Μετά μου λέει όμως ότι το σκυλί τρώει καθισμένο στην καρέκλα του τραπεζιού και ότι το ταιζουν με το πιρούνι...Έβγαλα φλύκταινες :p

Τα μικρόσωμα σκυλια θεωρουνται απο πολλούς μπιμπελο και περισσότερο σαν λουτρινα σκυλάκια παρά σαν αληθινοί σκύλοι με όλες τις σκυλίσιες ανάγκες!
Ανέχονται απο τα μικρόσωμα σκυλια συμπεριφορές που σε ένα μεγάλο σκυλι θα ήταν απαγορευμένες όπως το να δαγκώνουν, να τρέχουν με μανία πάνω σε έπιπλα και τα κακομαθαίνουν...
Και η εκτόνωση αλλο θέμα και αυτο...Τα περισσότερα μικρά σκυλάκια δεν τα βγαζουν καν βόλτες!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Ειδικά σε αυτο που λεεί η Kasi oτι τα βλέπουν σαν παιδια... (...) Μετά μου λέει όμως ότι το σκυλί τρώει καθισμένο στην καρέκλα του τραπεζιού και ότι το ταιζουν με το πιρούνι...Έβγαλα φλύκταινες :p
Να της πει ότι τα καλά παιδάκια τρώνε μόνα τους!
Αν θέλει να είναι καλή μανούλα λοιπόν να το εκπαιδεύσει να τρώει με μαχαιροπίρουνο!

• Like
Reactions: d-friend

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Γιατι ελαχιστοι τα μεγαλωνουν σαν να ειναι σκυλια... εχω μια πελατισα.. "δεν προκειται για σκυλι Βικυ μου.. προκειται για παιδι!!!"
οταν παω σπιτι της.. μπαινω χαιρεταω.. και αν δεν τυχει να μιλησω ΠΡΩΤΑ στον γκισμο μου κανει το νοημα με τα ματια... "το παιδι Βικυ! θα παρεξηγηθει!" :p
Αχαχαχαχααα!!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αα δεν το είδα της Kasi...:rolleyes:
Συμφωνω απολυτα και με τις δυο. Ειδικά σε αυτο που λεεί η Kasi oτι τα βλέπουν σαν παιδια...

Και έχω να προσθέσω εδω μια πρόσφατη κουβέντα που είχαμε με συνάδελφο.

Εχει η κυρία αυτη ένα πεκινουά στο οποίο έχει ολόκληρη γκαρνταρόμπα απο μπλουζάκια-ρουχακια-χαζάκια. ως εδώ καλά...
Μετά μου λέει όμως ότι το σκυλί τρώει καθισμένο στην καρέκλα του τραπεζιού και ότι το ταιζουν με το πιρούνι...Έβγαλα φλύκταινες :p

Τα μικρόσωμα σκυλια θεωρουνται απο πολλούς μπιμπελο και περισσότερο σαν λουτρινα σκυλάκια παρά σαν αληθινοί σκύλοι με όλες τις σκυλίσιες ανάγκες!
Ανέχονται απο τα μικρόσωμα σκυλια συμπεριφορές που σε ένα μεγάλο σκυλι θα ήταν απαγορευμένες όπως το να δαγκώνουν, να τρέχουν με μανία πάνω σε έπιπλα και τα κακομαθαίνουν...
Και η εκτόνωση αλλο θέμα και αυτο...Τα περισσότερα μικρά σκυλάκια δεν τα βγαζουν καν βόλτες!
Σαλιάρα δεν του βάζει???

Θα τα δει αυτά η σελιν και θα λέει οτι την κακοποιώ που δεν τρώει από το χέρι μου, δεν τρώει οταν τρώω, δεν τρώει σε καρέκλα κλπ... Θα μου φέρει το μπωλ στο κεφάλι και θα παρει και το χαμόγελο του σκυλιου...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.916
5.299
patra
grdane.blogspot.com
καλως ηλθατε λαρα και κατερινα...
ομορφες φωτο, ωραια σχολια... ακομα καλυτερη σχεση με το σκυλο... μπραβο!
σας χαιρομαι...!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Από ποιό εκτροφείο είναι η ομορφούλα;
Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα κι εγώ να μάθω από ποιό εκτροφείο είναι.
Πάντα τις κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις. Σε όποια ενότητα μας προκύψει. Δεν υπάρχει κανόνας γι'αυτό. Πόσο μάλλον, όταν ο ιδιοκτήτης, το αναφέρει από μόνος του.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
καλως ηλθατε λαρα και κατερινα...
ομορφες φωτο, ωραια σχολια... ακομα καλυτερη σχεση με το σκυλο... μπραβο!
σας χαιρομαι...!
GRDANE ευχαριστούμε!
Εκτιμώ τα θερμά σας λόγια και την ευγένεια σας! ;-)

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Geranistas
Ευχαριστούμε πολύ! ;)

fotini1987
Ευχαριστούμε!
Παρότι κουρασμένος όλο νάζι ο Ορφέας και με κατάλευκα δόντια για διαφήμιση!

fotini1987

Member
3 Αυγούστου 2012
16
3
38
Αυτό το ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ θέλει πολύ κόπο για να επιτευχτεί!
Το νάζι και το χάδι δε μας λείπουν ποτέ όμως…..

291755_10151243833729286_853000602_n.jpg293738_10151231341479286_392316485_n.jpg

• Like
Reactions: d-friend

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Το κάλεσμα της άγριας φύσης!

Αυτό το κορίτσι πάντα με εκπλήσσει!!

Μετά τις διακοπές αντιμετωπίσαμε άγχος αποχωρισμού. Με το που έφευγα ο σκύλος γάβγιζε πολύ έντονα και για ώρες.
Ένα πρωί αφού κάναμε βόλτα, δεν ασχολήθηκα μαζί της πριν φύγω και της άφησα τρία διαφορετικά παιχνίδια με τροφή, ξεκίνησα για το γραφείο έχοντας πάρει από το κινητό στο σταθερό προκειμένου να ακούω live τι κάνει. Έβαλα το κινητό στη σίγαση προκειμένου να μην ακούει τους εξωτερικούς θορύβους. Τα πρώτα είκοσι λεπτά την άκουγα που έπαιζε-έτρωγε. Αργότερα όμως άρχισε να γαβγίζει. Αρχικά δεν έκανα κάτι αλλά συνέχιζε περισσότερο από μισή ώρα οπότε της έλεγα να πάει στη φωλιά της, να ηρεμήσει κλπ πότε με ήρεμο τόνο και πότε φωνάζοντας. Οι προτροπές μου όμως δεν είχαν αποτέλεσμα. Σκέφτηκα ότι ίσως, μέσω του τηλεφώνου, δεν καταλάβαινε τη φωνή μου.
Για το λόγο αυτό σφύριξα -τυχαίνει κάποιες φορές να σφυρίξω για να την καλέσω. Και τότε αυτή, απαντώντας μου (; ), ούρλιαξε σαν λύκος! Έκανε αυτό το χαρακτηριστικό “άου”.
Το επανέλαβε αρκετές φορές.

Είχα διαβάσει ότι αυτός είναι ο τρόπος που οι λύκοι φωνάζουν την αγέλη τους και ότι σε κάποιους σκύλους ο ήχος αυτός έχει μείνει σαν ένα, ας πούμε, γενετικό κατάλοιπο.
Υποθέτω λοιπόν ότι εφόσον με άκουγε αλλά αντιλαμβανόταν ότι δεν ήμουν στο χώρο με φώναζε!

Ποτέ άλλοτε δεν έχει κάνει αυτόν τον ήχο. Δεν ήξερα ότι τον κάνει.
Είναι πολύ περίεργο γιατί τόσο αυτή όσο και οι γονείς της είναι σκύλοι που ζούνε δίπλα σε ανθρώπους. Αποκλείεται να το άκουσε στη φύση.
Θεωρώ επίσης μάλλον απίθανο να το άκουσε (και μάλιστα να το θυμάται) το δίμηνο που έμεινε με τη μαμά και τα αδέρφια της.

Πραγατικά με εντυπωσίασε που δε ξεχνάει την “κληρονομιά” που κουβαλάει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr