Labrador στη Λ.Συγγρού

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Σήμερα το πρωί ερχόμενη στη δουλειά, είδα ένα θηλυκό ξανθό λαμπραντόρ, αρκετά
παχύ, με κινητικό πρόβλημα, μάλλον μεγάλο σε ηλικία να περιφέρεται στην περιοχή
Φιξ, μεταξύ Συγγρού και Καλιρρόης. Δε φοράει λουρί και πλησιάζει όποιον άνθρωπο
δει.

Αν το έχει χάσει κάποιος ή μπορεί κάποιος να το αναλάβει, ας επικοινωνήσει μαζί
μου στο 6932128555.

Last edited by a moderator:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Περισυλλέχθηκε από άτομα της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. Την πήγαν στο γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε πως δεν έχει τσιπάκι, είναι γύρω στα 5, στειρωμένη και αρκετά παχιά. Είναι πολύ φιλική, ήσυχη και ξέρει να κάθεται σε αυτοκίνητο.

Όποιος την αναζητεί, ας καλέσει στο 6932128555.

25 Αυγούστου 2008
23
0
Ξέρω ένα λαμπραντόρ με αυτά τα χαρακτηριστικά που μένει στην Ηλιούπολη και όταν καμιά φορά πήγαινα βόλτα τα σκυλιά του φίλου μου την έβλεπα.Είχε όμως λουρί στο λαιμό της.Και το αφεντικό της ήταν πάνω σε μηχανή και την έτρεχε γιατί είχε κάποιο πρόβλημα και πάχαινε χωρίς να τρώει.Θα περάσω αύριο να δω αν είναι εκεί και θα σας ενημερώσω.Αλλά ξέρω ότι δεν απομακρυνόταν από την γειτονιά.Θα δω αύριο και θα σας πω.

25 Αυγούστου 2008
23
0
Το είδα αυτό αλλά από την άλλη πόσα λαμπραντόρ υπάρχουν παχιά και με πρόβλημα κινητικότητας.Από εκεί που μένει το σκυλί που σου λέω,μέχρι τη Συγγρύ-Φιξ είναι το πολύ 40 λεπτά ανθρώπινο περπάτημα.Θα παώ αύριο να δω και θα σου πω.

25 Αυγούστου 2008
23
0
Φυσικά και θα παώ,μου μοιάζει πάρα πολύ αλλά με ανησυχεί που δεν έχει το περιλαίμιο γιατί αυτός της το είχε μονίμως πάνω της,δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω πως την έλεγε lady.

25 Αυγούστου 2008
23
0
Παρεξηγήσατε,επειδή το σκυλί είναι παχύ,πρέπει να τρέχει.Αυτός που το έχει είναι 50αρης.Χωρίς λουρί λοιπόν,ελεύθερο το σκυλί,τρέχει πίσω από τη μηχανή που οδηγεί το αφεντικό του.Και όσον αφορά κίνδυνος δεν υπάρχει γιατί οι συγκεκριμένοι δρόμοι είναι μεγάλοι,και πάνω από 30 χλμ δεν πηγαίνει η μηχανή.Οπότε άμα το αναλογιστεί κανείς,πάρα πολύ έξυπνος τρόπος είναι για να γυμνάζει κανείς το σκυλί του όταν δεν υπάρχει άπλετος χρόνος και που λόγω του βάρους του δεν νομίζω να τρελαίνεται να τρέχει κιόλας.

MYSTICJUNE78

Active Member
23 Ιουλίου 2008
40
1
Βριλησσια
Παιδιά στο Ε της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας στα "Χάθηκε" αναφέρουν για ένα θυληκό Λαμπραντόρ το οποίο έχει χαθεί στην περιοχή του Π. Φαλήρου και μαλιστα αναφέρει πως ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Μήπως είναι για αυτό το λαμπραντόρ που αναφέρεται εδώ????:confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988