Last Minutes with Oden

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Πολύ κλάμα...

Εγώ ένα θα πω και ας με κράξετε: Μακάρι όλα τα σκυλιά να έφευγαν έτσι. Αγαπημένα...και ας το αγαπούσε πρώην κατάδικος η ότι ήταν ο τύπος...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πολύ κλάμα...

Εγώ ένα θα πω και ας με κράξετε: Μακάρι όλα τα σκυλιά να έφευγαν έτσι. Αγαπημένα...και ας το αγαπούσε πρώην κατάδικος η ότι ήταν ο τύπος...
Και εγώ συμφωνώ!!! Τι σημασία έχει τι ήταν ο άνθρωπος αυτός? Το βλέμμα του σκύλου προς αυτόν και το κλάμμα του τύπου τα λένε όλα!

vampilis

Member
27 Οκτωβρίου 2010
16
0
μολις τωρα το ειδα το βιντεακι...εχω να πω οτι πλανταξα στο κλαμα..τι υπεροχη αγαπη ειναι αυτη ρε παιδια???αναμεσα σεμας και στα ζωακια μας....δν ζητανε τπτ απολυτως παρα μονο αγαπη...
και εκεινα σου δινουν τα παντα.....:(

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
:(:(:(:(παρόλο που έχω συχνή επαφή εδώ και χρόνια με την απώλεια της ζωής (λόγω δουλειάς) είναι κάτι που δεν το έχω συνηθίσει και δεν μπορώ να το αποδεχθώ συναισθηματικά. Η λογική πάλι άλλες φορές λέει άλλα....

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμάν, ρε Διονύση! :( Και βάζεις τέτοια πράματα τη στιγμή που το Μουφ πρέπει να χάσει ακόμα ενάμισυ κιλό, με βλέπει να βλέπω την ταινία και το εκμεταλλεύεται αγρίως για να φάει τυρί που ξέρει ότι υπάρχει στο ψυγείο!! Και το τυρί παχαίνει, πανάθεμά το.... :(

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αμάν, ρε Διονύση! :( Και βάζεις τέτοια πράματα τη στιγμή που το Μουφ πρέπει να χάσει ακόμα ενάμισυ κιλό, με βλέπει να βλέπω την ταινία και το εκμεταλλεύεται αγρίως για να φάει τυρί που ξέρει ότι υπάρχει στο ψυγείο!! Και το τυρί παχαίνει, πανάθεμά το.... :(
Ο λαός απαιτεί το μουφόνι να φάει το τυρί!!! :) :)