Librela στα Γεράματα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.136
1.401
@mariakala
Ουδέποτε κτηνίατρος μου μίλησε για σκεύασμα για παρενέργειες - ουδέποτε. Άντε για όταν έπαιρναν αντιβιώσεις μου έλεγε για νεφρά και συκώτι να τα τσεκάρουμε.
Παντα ρωταω και ψαχνω και μονη μου! Πλεον με την κτηνιατρο εχουμε φτασει στο... πιο φαρμακο δεν εχει παρενέργειες... αλλα πλεον υπαρχουν και θανατοι και στην Ελλαδα. Αμα ρωτησεις και "θελουν" θα σου πουνε.

Επισης ο καθενας μας προσπαθει εστω να παρακολουθει αυτο που τον ενδιαφερει αμεσα! Γι αυτο εδω μεσα ειναι θησαυρος.

• Like
Reactions: Estranged

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Παντα ρωταω και ψαχνω και μονη μου!
...
Επισης ο καθενας μας προσπαθει εστω να παρακολουθει αυτο που τον ενδιαφερει αμεσα!
Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό να ξέρεις. :LOL:
Είναι σαν να πρέπει να έχω διαβάσει τα πάντα για το μπουζί και να ρωτήσω στο συνεργείο του αυτοκινήτου στοχευμένα και ενημερωμένα για να μου αλλάξουν το μπουζί, αλλιώς θα μου βάλουν φρέον αντί για μπουζί.
Αυτός κάνει αυτή τη δουλειά - εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα;

Για να είμαι ειλικρινής με έχει κουράσει πολύ αυτό πλέον να πρέπει να ψάχνω για να βρω τα ...ανομολόγητα.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.136
1.401
Και τι σκοπεύεις να κάνεις? Ούτε οι κτηνιατροι κάθονται να διαβάσουν όλες τις παρενέργειες. Η να παρακολουθήσουν τα πάντα... είναι αδύνατον! Ούτε οι ανθρωπογιατροι φυσικά...
Άμα την έχεις πατήσει με παρενέργειες φάρμακων φυσας και το γιαούρτι!

• Like
Reactions: Estranged

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.950
7.518
Είναι σαν να πρέπει να έχω διαβάσει τα πάντα για το μπουζί και να ρωτήσω στο συνεργείο του αυτοκινήτου στοχευμένα και ενημερωμένα για να μου αλλάξουν το μπουζί, αλλιώς θα μου βάλουν φρέον αντί για μπουζί.
Αυτός κάνει αυτή τη δουλειά - εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα;
Η ζωή μου όλη - ακραία τα τελευταία 3 χρόνια περίπου.

Κ σου λένε μη διαβάζετε στο ίντερνετ κ θέλω να φωνάξω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ Ή ΟΡΕΞΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.801
8.004
O γιατρός που εξέτασε σήμερα το Τζιμάκο μας είπε για τη librela ότι δεν ενδύκνειται για τον Τζίμη γιατί πλέον δεν είναι κινητικός καν...Μας είπε όμως ότι για τον Έλβις που έχει κάποιες δυσκολίες όταν σηκώνεται πχ, αλλά περπατάει κανονικά θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά. Βέβαια όταν του είπα για παρενέργειες μου είπε ότι όλα τα φάρμακα έχουν κλπ, ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ σοβαρές όπως θάνατος πχ αλλά ωστόσο από τη δική του εμπειρία σε πολλούς σκύλους στη κλινική που εργάζεται και το κάνουν δεν έχει δει τίποτα. Το σκεφτόμουν για τον Έλβις μήπως αποφύγουμε να φτάσει στο σημείο που είναι τώρα ο Τζιμάκος. Αλλά από την άλλη δεν ξέρω μήπως καλύτερα να πάμε με τα συμπληρώματα και να μη ρισκάρουμε.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.136
1.401
ΑΝ δουλεψει χωρις καμια παρενεργεια (δεν θελω να μιλησω για την πιο ακραια που ηδη σου ανεφερε) το προβλημα ειναι το εξης...

Αυτο το ενεσιμο απλα μασκαρει τον πονο δεν δουλευει ΚΑΘΟΛΟΥ στην φλεγμονη. Οποτε αν ο Τζιμη εχει φλεγμονη απο οστεοαρθρίτιδαθα ειναι σαν να τρεχει με ας το πουμε διαστρεμα. Το λεω πολυ λαικα...

Επισης δεν ειναι σαν ενα χαπι που απλα το κοβεις και σταδιακα φευγει απο τον οργανισμο. Μπλοκαρει νευρα και περνει μηνες να το "αποβαλει" ο οργανισμος.

Στο μυαλο μου κανει περισοτερο κακο παρα καλο!

Φυσικα δεν θα σου πω τι θα κανεις απλα θα σου πω να το ψαξεις και μετα να αποφασίσεις οτι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για τον μικρο!

Και ενα πιο γενικο σχολιο καμια σχεση με την ιστορια σας το τονιζω!!!

Σκεφτομουνα τις προαλλες ποσο αρνουμαστε να αποδεχτουμε πολλες φορες και βαζω φυσικα τον εαυτο μου πρωτο απο ολους, οτι τα μικρα μας γουφ δεν ειναι πλεον μικρα. Και ειναι φυσιολογικο να μην ακουνε καλα, να μην βλεπουν καλα, να μην περπατανε καλα κτλπ...

P. S. αυτο με το ολα τα φαρμακα εχουν εχει γινει καραμελα... το θεμα ειναι να μας ενημερωνουν ποιες ειναι αυτες γιατι το φυλλαδιακι μεχρι προσφατως δεν εγραφε τπτ στην Ελλαδα δεν το εχω τσεκαρει αν τις ανεφερει πλεον!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.352
Σκεφτομουνα τις προαλλες ποσο αρνουμαστε να αποδεχτουμε πολλες φορες και βαζω φυσικα τον εαυτο μου πρωτο απο ολους, οτι τα μικρα μας γουφ δεν ειναι πλεον μικρα. Και ειναι φυσιολογικο να μην ακουνε καλα, να μην βλεπουν καλα, να μην περπατανε καλα κτλπ...
Θα μπορούσα να σχολιάζω για πολλές σελίδες, για την αλήθεια αυτή!

Δεν φτιάχνονται πάντα όλα. Πρέπει να αποδεχόμαστε την φυσική φθορά του χρόνου.
Για μένα, από ένα σημείο και μετά, η μόνη ουσία είναι, να μην υποφέρει, να μην πονάει.
Οχι να ξαναγίνει όπως ήταν.
Ούτε εμείς ξαναγινόμαστε όπως ήμασταν.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.136
1.401
Mareco να συμπληρωσω οτι ενας πχ ηλικιωμενος ανθρωπος και ποναει και υποφερει... δεν μιλαμε για end of stage καταστασεις φυσικα... εκει ναι κανεις δεν πρεπει να ποναει!

Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι μεν αν δουλεψει δεν θα ποναει καθολου αλλα τρεχοντας και ασκωντας πιεση σε μια καταπονεμενη αρθρωση απλα το κακο γινεται κακιστο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.352
Θέλεις να μιλήσουμε για καταπονημένες αρθρώσεις σε...γερόντια, με ουρά και χωρίς, πόσο πολύ θα πάρουν τελικά τα πάνω τους και πόσο περισσότερο κακό κάνει, μια τέτοια συνθήκη; :LOL: Αστο καλύτερα :ROFLMAO:

*Γενικά μιλάω πάντως. Οχι για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο καθείς μας, ότι αποφασίσει ότι είναι καλύτερο για το πλάσμα του. Εννοείται.

• Haha
Reactions: mariakala

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.136
1.401
Και για να πουμε και μια γνωμη... το κανεις δεν το κανεις τα συμπηρωματα δωστα κατ εμέ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78