ΑΝ δουλεψει χωρις καμια παρενεργεια (δεν θελω να μιλησω για την πιο ακραια που ηδη σου ανεφερε) το προβλημα ειναι το εξης...
Αυτο το ενεσιμο απλα μασκαρει τον πονο δεν δουλευει ΚΑΘΟΛΟΥ στην φλεγμονη. Οποτε αν ο Τζιμη εχει φλεγμονη απο οστεοαρθρίτιδαθα ειναι σαν να τρεχει με ας το πουμε διαστρεμα. Το λεω πολυ λαικα...
Επισης δεν ειναι σαν ενα χαπι που απλα το κοβεις και σταδιακα φευγει απο τον οργανισμο. Μπλοκαρει νευρα και περνει μηνες να το "αποβαλει" ο οργανισμος.
Στο μυαλο μου κανει περισοτερο κακο παρα καλο!
Φυσικα δεν θα σου πω τι θα κανεις απλα θα σου πω να το ψαξεις και μετα να αποφασίσεις οτι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για τον μικρο!
Και ενα πιο γενικο σχολιο καμια σχεση με την ιστορια σας το τονιζω!!!
Σκεφτομουνα τις προαλλες ποσο αρνουμαστε να αποδεχτουμε πολλες φορες και βαζω φυσικα τον εαυτο μου πρωτο απο ολους, οτι τα μικρα μας γουφ δεν ειναι πλεον μικρα. Και ειναι φυσιολογικο να μην ακουνε καλα, να μην βλεπουν καλα, να μην περπατανε καλα κτλπ...
P. S. αυτο με το ολα τα φαρμακα εχουν εχει γινει καραμελα... το θεμα ειναι να μας ενημερωνουν ποιες ειναι αυτες γιατι το φυλλαδιακι μεχρι προσφατως δεν εγραφε τπτ στην Ελλαδα δεν το εχω τσεκαρει αν τις ανεφερει πλεον!