Librela στα Γεράματα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.154
1.430
@mariakala
Ουδέποτε κτηνίατρος μου μίλησε για σκεύασμα για παρενέργειες - ουδέποτε. Άντε για όταν έπαιρναν αντιβιώσεις μου έλεγε για νεφρά και συκώτι να τα τσεκάρουμε.
Παντα ρωταω και ψαχνω και μονη μου! Πλεον με την κτηνιατρο εχουμε φτασει στο... πιο φαρμακο δεν εχει παρενέργειες... αλλα πλεον υπαρχουν και θανατοι και στην Ελλαδα. Αμα ρωτησεις και "θελουν" θα σου πουνε.

Επισης ο καθενας μας προσπαθει εστω να παρακολουθει αυτο που τον ενδιαφερει αμεσα! Γι αυτο εδω μεσα ειναι θησαυρος.

• Like
Reactions: Estranged

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Παντα ρωταω και ψαχνω και μονη μου!
...
Επισης ο καθενας μας προσπαθει εστω να παρακολουθει αυτο που τον ενδιαφερει αμεσα!
Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό να ξέρεις. :LOL:
Είναι σαν να πρέπει να έχω διαβάσει τα πάντα για το μπουζί και να ρωτήσω στο συνεργείο του αυτοκινήτου στοχευμένα και ενημερωμένα για να μου αλλάξουν το μπουζί, αλλιώς θα μου βάλουν φρέον αντί για μπουζί.
Αυτός κάνει αυτή τη δουλειά - εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα;

Για να είμαι ειλικρινής με έχει κουράσει πολύ αυτό πλέον να πρέπει να ψάχνω για να βρω τα ...ανομολόγητα.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.154
1.430
Και τι σκοπεύεις να κάνεις? Ούτε οι κτηνιατροι κάθονται να διαβάσουν όλες τις παρενέργειες. Η να παρακολουθήσουν τα πάντα... είναι αδύνατον! Ούτε οι ανθρωπογιατροι φυσικά...
Άμα την έχεις πατήσει με παρενέργειες φάρμακων φυσας και το γιαούρτι!

• Like

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.980
7.563
Είναι σαν να πρέπει να έχω διαβάσει τα πάντα για το μπουζί και να ρωτήσω στο συνεργείο του αυτοκινήτου στοχευμένα και ενημερωμένα για να μου αλλάξουν το μπουζί, αλλιώς θα μου βάλουν φρέον αντί για μπουζί.
Αυτός κάνει αυτή τη δουλειά - εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα;
Η ζωή μου όλη - ακραία τα τελευταία 3 χρόνια περίπου.

Κ σου λένε μη διαβάζετε στο ίντερνετ κ θέλω να φωνάξω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ Ή ΟΡΕΞΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.980
7.563
Πέτυχα προχθές βίντεο στο τικτοκ ενός ξένου κτηνιάτρου που μιλούσε για τη librela κ το apoquel - ότι δεν είναι τόσο ασφαλή όσο διαφημίζονται κ ότι ενώ ο ίδιος δεν έχει δει πολλές παρενέργειες ακόμα στην πρακτική του, ανέφερε τις νέες έρευνες, το report του FDA για τη librela και τις αναφορές κηδεμόνων. Έτυχε κ είχε πολύ λίγο που το είχε ανεβάσει, μπήκα να δω σχόλια, κ μέχρι να απαντήσω σε ένα, του είχε κατεβάσει το βίντεο η πλατφόρμα. Αναφορές θα γίναν...

• Like
Reactions: l.Kyveli

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Ο Μαξ είναι ένα γκριφονοειδές
Αναφορές θα γίναν...
Δεν χρειάζεται να γίνουν αναφορές από χρήστες.
Όποιος νομίζει ότι το ιντερνέτι έχει "ελευθερία λόγου" σε "κρίσιμα" ζητήματα όπου θίγονται μεγάλα συμφέροντα ας φάει καλύτερα μια γρανίτα. :LOL:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.980
7.563
Ο Μαξ είναι ένα γκριφονοειδές

Δεν χρειάζεται να γίνουν αναφορές από χρήστες.
Όποιος νομίζει ότι το ιντερνέτι έχει "ελευθερία λόγου" σε "κρίσιμα" ζητήματα όπου θίγονται μεγάλα συμφέροντα ας φάει καλύτερα μια γρανίτα. :LOL:
Δεν παίρνει το κάθε τμήμα της μιας εταιρίας την άλλη με παραγγελία "κατεβαστο τώρα" (που στην τελική μπορεί κ να χουν αντικρουόμενα συμφέροντα). Δεν κάθεται κανείς να πρηχτεί κ να το κάνει αυτό για κάθε βίντεο.

Γενικά, πάντα, ο πιο εύκολος, γρήγορος κ αποδοτικός τρόπος να κατέβει κάτι από τα social είναι, αφού το έχεις πάρει χαμπάρι (από την εταιρεία), να αρχίσεις σωρηδόν (ενισχυμένες με bots συνήθως) τις αναφορές. Έτσι κατεβαίνουν όλα αυτόματα χωρίς να πρηχτεί κ να συνεννοηθεί κανείς.

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Το ίδιο λέτε. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η εταιρεία δεν επιτρέπει τέτοια βίντεο να μακροημερεύσουν...

• Like

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Καταρχάς να συμπληρώσω μιας και το ξεκίνησα να γράφω και κάπου χάθηκε, ότι ο Μαξ το γκριφονοειδές ετών κάπου 13 στη γειτονιά μου πριν 4 μήνες είχε ψιλοάχρηστα πίσω πόδια. Μιλώντας με τον παππού που τον έχει, η πρώτη ένεση λιμπρέλα ήταν σαν τζούφια για τις πρώτες 2 εβδομάδες τουλάχιστον - σαν να μην έκανε τίποτα.

Μετά το σκυλί άρχισε κάαπως να περπατάει. Το παρατηρώ γενικά για να δω για πόσο και πως. Αυτή τη στιγμή φαίνεται σχεδόν σαν μην έχει πρόβλημα πάντως.

@Estranged όταν ο μεγαλοπελάτης που δίνει μεγαλοποσά στην google βλέπε να αναρτάται κάτι πολύ κακό για το προϊόν του δεν θα περιμένει να λειτουργήσουν μόνο τα reports και τα bot.
- Παιδιά εξαφανίστε το!
- Αμέσως! Συγγνώμη κιόλας που το αφήσαμε τόση ώρα!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.980
7.563
@Estranged όταν ο μεγαλοπελάτης που δίνει μεγαλοποσά στην google βλέπε να αναρτάται κάτι πολύ κακό για το προϊόν του δεν θα περιμένει να λειτουργήσουν μόνο τα reports και τα bot.
- Παιδιά εξαφανίστε το!
- Αμέσως! Συγγνώμη κιόλας που το αφήσαμε τόση ώρα!
Ναι το ίδιο λέμε όπως λέει κ η Κυβέλη αλλά ανάποδα. Ο μεγαλοπελατης δεν πρόκειται να περιμένει να συνεννοηθεί με κάποιον κ να πει εξαφανιστε το κτλ. Είναι πολύυυυυυ πιο χρονοβόρο. Τελείως άμεσο είναι οι αναφορές. Δε δουλεύουνε πια τα πράγματα με "τηλέφωνα".

Και πιο αποδοτικός τρόπος επίσης. Γιατί εν προκειμένω δεν είναι απαραίτητο να είναι πελάτες η Pfizer στους Σιγκαπουρινους/Κινέζους του Τικτοκ. Κατά πάσα πιθανότητα, οι φίλα προσκείμενες αντίστοιχες μεγάλες φαρμακευτικές είναι ουσιαστικά ανταγωνιστικές. Οπότε δε μπλέκεις καν σε διαπραγματεύσεις. Αναφορές κ γειά σας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3