Loco,ο τρελιάρης!

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Γεια χαρά και καλώς σας βρήκα,αγαπητοί φιλόζωοι!
DSC_0069.jpg
Αυτος ο αγέρωχος παλικαράς που ατενίζει τον ορίζοντα έτοιμος για την επόμενη αταξία είναι ο Loco!
4 μηνών πλεον (η φωτό είναι τραβηγμένη σχεδόν ένα μήνα πριν οπότε έχει βάλει και λίγο μπόι τώρα που μιλάμε :LOL:) καθαρόαιμος μποξεροκούταβος που μας έχει αλλάξει τη ζώη,πάντα προς το καλύτερο!

Δραστήριος αλλα και υπναράς,πρόσχαρος με όλους αλλά με φοβερή αδυναμία σε μικρά παιδιά (άλλωστε κ εμείς του φερόμαστε με την ίδια στοργή και αγάπη που θα προσφέραμε και σε ένα μικρό παιδί) ο Loco είναι πλέον το 3ο και αναντικατάστατο μέλος της οικογένειάς μας...!

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για τα καλά σου λόγια, φίλε μου!

Τι εννοείς όμως λέγοντας ότι σε έχει φάει η περιέργεια?

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Λυπάμαι αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο.

Ο Locο είναι ελεύθερης γέννας, από υγειεστατους γονείς, χωρίς ιστορικό δυσπλασιων και καρδιακών -νευρολογικων προβλημάτων.

Σε πιθανή ερώτηση για το πόσο σίγουρος είμαι για κάτι τέτοιο, η απάντηση είναι 100% καθώς γνωρίζω τους ιδιοκτήτες των γονέων του, οι οποίοι είναι άνθρωποι με εμπειρία, γνώσεις και αγάπη για τη συγκεκριμένη ράτσα.

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Καλώς ήρθες :)

pedigree εκδόθηκε από τον KOE για τα κουτάβια;;
Τους γονείς τους έχουν κατεβάσει σε εκθέσεις για να κριθούν;
Τίποτε από όλα αυτά δεν έχει γίνει,αλλά γτ να πρέπει να κριθούν ακριβώς οι γονείς ?

Τέλος πάντων, επειδή νιώθω ότι δέχομαι κάποιου είδους ανάκριση αντί για καλωσόρισμα οπότε να είστε καλά.

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Τέλος πάντων, επειδή νιώθω ότι δέχομαι κάποιου είδους ανάκριση αντί για καλωσόρισμα οπότε να είστε καλά.
Μείνε, διάβασε και δεν θα χάσεις.
Θα μάθεις πολύ περισσότερα από τους ιδιοκτήτες των γονιών του μικρού που, πίστεψέ με, ούτε εμπειρία, ούτε γνώσεις, αλλά ούτε αγάπη έχουν για τη ράτσα.

• Like
Reactions: Yorkaddict

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δηλαδή βρε @Chaioth μπαίνεις στο dogforum, δηλώνεις με περηφάνεια, ότι ο σκύλος σου είναι καθαρόαιμος, και περιμένεις να το δεχθούμε σιωπηλά και με θαυμασμό, σαν να το λες, σε μια τυχαία παρέα, στην πλατεία της γειτονιάς σου; :rolleyes:

Καλό θα ήταν, να μάθεις τι ακριβώς είναι ένας καθαρόαιμος σκύλος και να σταματήσεις να συστήνεις τον δικό σου, ως τέτοιο. Δεν του χρειάζεται. Και σίγουρα, θα χρειαστεί να μάθεις και πολλά ακόμη σκυλοπράγματα. Αν θέλεις, μείνε να τα μάθεις, για το καλό του σκύλου σου. Αν όχι, δεν πειράζει.

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Δηλαδή βρε @Chaioth μπαίνεις στο dogforum, δηλώνεις με περηφάνεια, ότι ο σκύλος σου είναι καθαρόαιμος, και περιμένεις να το δεχθούμε σιωπηλά και με θαυμασμό, σαν να το λες, σε μια τυχαία παρέα, στην πλατεία της γειτονιάς σου; :rolleyes:

Καλό θα ήταν, να μάθεις τι ακριβώς είναι ένας καθαρόαιμος σκύλος και να σταματήσεις να συστήνεις τον δικό σου, ως τέτοιο. Δεν του χρειάζεται. Και σίγουρα, θα χρειαστεί να μάθεις και πολλά ακόμη σκυλοπράγματα. Αν θέλεις, μείνε να τα μάθεις, για το καλό του σκύλου σου. Αν όχι, δεν πειράζει.
Δεν τον συστηνω ως καθαροαιμο ουτε απο κομπασμο,ουτε απο ψευτοπερηφανεια αλλα καθαρα απο αγνο ενθουσιασμο.Δεν ηξερα οτι θα επρεπε να προσεχω και τι λεξεις θα χρησιμοποιω για να μην προσβαλλω τυχον ελιτιστες...

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Μείνε, διάβασε και δεν θα χάσεις.
Θα μάθεις πολύ περισσότερα από τους ιδιοκτήτες των γονιών του μικρού που, πίστεψέ με, ούτε εμπειρία, ούτε γνώσεις, αλλά ούτε αγάπη έχουν για τη ράτσα.
Ζητω συγνωμη ταπεινα που δεν ειπα ψεμματα εξ αρχης.

Θα επρεπε να πω οτι αγοραστηκε απο καλο εκτροφειο,με pedigree κλπ γτ ο,τιδηποτε αλλο μαλλον θεωρειται κατακριτεο,ε?

Και σχετικα με τους ιδιοκτητες των γονιων του Loco ασε με να γνωριζω καλυτερα το ποιον τους...

• Like
Reactions: Orilis

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Τι θα κερδιζες αν έλεγες ψέματα;
Μαλλον θα έχανες την δυνατότητα να σου πουν ποια πράγματα έκανες λάθος και γιατι!

Αν μπαίνεις επιθετικα, προκατειλημένος και ταμπουρωμένος στην άγνοιά σου, εσύ χάνεις

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν είναι θέμα "ελιτισμού" το ότι η λέξη καθαρόαιμος συνοδεύεται από συγκεκριμένα δεδομένα. Για την ιστορία, καθαρόαιμος είναι ο σκύλος που έχει πέντιγκρι, δλδ γενεαλογικό χάρτη που αποδεικνύει ότι για αρκετές γενιές πίσω οι πρόγονοι του ήταν (εν προκειμένω) μπόξερ. Αυτό γιατί, μπορεί ωραιότατα ένας σκύλος να μοιάζει με καποια φυλή αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή μοιάζει, είναι κιολας 100%.
Κακώς θεωρείς οτι περνάς ανάκριση ή ότι σε ενοχλήθηκαν τυχόν ελιτιστές. Απλά ήρθες σε ένα φόρουμ που -πλέον- έχει ξεπεράσει κατα πολύ το στάδιο του απλού καλωσορίσματος και είναι στο στάδιο που από το πρώτο κιόλας ποστ προσπαθεί να σου μάθει κάποια πράγματα. Απλά κατανοώ ότι πολλές φορές αυτό είναι κάπως βαρύ και απότομο.

Θα σου πρότεινα να ξεπεράσεις την όποια αγανάκτηση νιώθεις και να μείνεις! Έχεις πολλά να μάθεις (όπως και όλοι μας όταν πρωτομπήκαμε -και ακόμα μαθαίνουμε). Στην πορεία θα καταλάβεις -εφόσον κρατήσεις ανοιχτά τα αυτιά σου- και τι εννοεί ο @Michalis-Maya σχετικά με τους ιδιοκτητες των γονιών του τρελού σου!

Καλώς μας ήρθες και περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες!

υγ: Κατακριτέες είναι οι γέννες γνωστών και φίλων... αλλα όπως είπα, αν μείνεις θα κατανοήσεις γιατι!

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Τι θα κερδιζες αν έλεγες ψέματα;
Μαλλον θα έχανες την δυνατότητα να σου πουν ποια πράγματα έκανες λάθος και γιατι!

Αν μπαίνεις επιθετικα, προκατειλημένος και ταμπουρωμένος στην άγνοιά σου, εσύ χάνεις
Διαβασε παλι το εισαγωγικο μου ποστ και αν διακρινεις ψηγματα επιθετικοτητας,ξαναγραψε μου.

Προφανως εκανα εγγραφη στο φορουμ ωστε να πληροφορηθω περαιτερω για θεματα που τυχον να ειμαι αδαης.

Οταν ομως αναφερω οτι τοσο οι γονεις του Loco οσο και ο ιδιος προς το παρον ''περνανε'' με επιτυχια ιατρικες εξετασεις αθενειων οπως δυσπλασια,μυοκαρδιοπαθειες κλπ,δεν καταλαβαινω που εγκειται το λαθος μου..

Αν το ολο θεμα γινεται επειδη ο Loco δεν αγοραστηκε απο εκτροφεα (που ουσιαστικα δεν ''αγοραστηκε'' καν αλλα αυτο ειναι θεμα που δεν αφορα εν γενει καποιον αλλον περαν εμου),τοτε λυπαμαι και παλι που σας απογοητευσα.

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
41
Δεν είναι θέμα "ελιτισμού" το ότι η λέξη καθαρόαιμος συνοδεύεται από συγκεκριμένα δεδομένα. Για την ιστορία, καθαρόαιμος είναι ο σκύλος που έχει πέντιγκρι, δλδ γενεαλογικό χάρτη που αποδεικνύει ότι για αρκετές γενιές πίσω οι πρόγονοι του ήταν (εν προκειμένω) μπόξερ. Αυτό γιατί, μπορεί ωραιότατα ένας σκύλος να μοιάζει με καποια φυλή αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή μοιάζει, είναι κιολας 100%.
Κακώς θεωρείς οτι περνάς ανάκριση ή ότι σε ενοχλήθηκαν τυχόν ελιτιστές. Απλά ήρθες σε ένα φόρουμ που -πλέον- έχει ξεπεράσει κατα πολύ το στάδιο του απλού καλωσορίσματος και είναι στο στάδιο που από το πρώτο κιόλας ποστ προσπαθεί να σου μάθει κάποια πράγματα. Απλά κατανοώ ότι πολλές φορές αυτό είναι κάπως βαρύ και απότομο.

Θα σου πρότεινα να ξεπεράσεις την όποια αγανάκτηση νιώθεις και να μείνεις! Έχεις πολλά να μάθεις (όπως και όλοι μας όταν πρωτομπήκαμε -και ακόμα μαθαίνουμε). Στην πορεία θα καταλάβεις -εφόσον κρατήσεις ανοιχτά τα αυτιά σου- και τι εννοεί ο @Michalis-Maya σχετικά με τους ιδιοκτητες των γονιών του τρελού σου!

Καλώς μας ήρθες και περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες!

υγ: Κατακριτέες είναι οι γέννες γνωστών και φίλων... αλλα όπως είπα, αν μείνεις θα κατανοήσεις γιατι!
Καλως σε βρηκα,αγαπητε μου.Σωστα οσα λες,και βασικα μια τετοια υποδοχη περιμενα να ειμαι ειλικρινης.
Θα υπαρξουν πολλες φωτο στο εγγυς μελλον ;)

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Οταν ομως αναφερω οτι τοσο οι γονεις του Loco οσο και ο ιδιος προς το παρον ''περνανε'' με επιτυχια ιατρικες εξετασεις αθενειων οπως δυσπλασια,μυοκαρδιοπαθειες κλπ,δεν καταλαβαινω που εγκειται το λαθος μου..
"Προς το παρόν" δεν έχει ειδικά σε εξετάσεις δυσπλασίας. Ή περνάνε ή όχι.
Ο ίδιος ο Loco δεν μπορεί να κάνει καν τεστ δυσπλασίας αν δεν γίνει 18 μηνών και δέσει ο σκελετός του.

Οι κληρονομικές παθήσεις δεν μεταφέρονται μόνο από γονέα σε παιδί, αλλά κουβαλιούνται γενεές ολόκληρες. Ένας από τους λόγους που χρειάζεται το pedigree.

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλως σε βρηκα,αγαπητε μου.Σωστα οσα λες,και βασικα μια τετοια υποδοχη περιμενα να ειμαι ειλικρινης.
Θα υπαρξουν πολλες φωτο στο εγγυς μελλον ;)
Χαίρομαι που ξεπερνάς τον σκόπελο και θα παραμείνεις αλλά με σκοτώνεις! :p
ΑγαπητΗ είμαι :p:p
Για πες πώς προέκυψε ο Loco? εννοω boxer και όχι κάποιο αλλο?