Loki(dalmatian) Ceasar(Caucasian mix) Perseas(siberian Husky)

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Καλησπερα παιδια :)
Σημερα το πρωι ειχαμε παει βολτα εγω με τον ξαδερφο μου(ο Eja) και εναν φιλο(twipsy) μου τα σκυλια μας βολτα στην εξοχη και ειπαμε να ανεβασουμε καποιες φοτο και ΒΙΝΤΕΟ να δειτε το μερος και πως συμπεριφεροντε μεταξυ τους αυτες οι 3 ρατσες :D
Και να μας ρωτησετε οτι θελετε σχετικα με την ρατσα τους και για τροπους συμπεριφορας στην βολτα και οτι αλλο σας ενδιαφερει :D
Btw Δεν ειχαμε κανενα παραπονο απο αυτα ηταν πολυ υπακουα και ησυχα !:rolleyes:

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Ηταν καλη βολτα για Κυριακη πρωι .!!! Αντε να ανεβασεις και το βιντεο γιαννη γιατι δεν το εχω δει εγω :p

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Xμ ειναι στο αργος πανω στο βουνο υπαρχει ενα εκκλησακι και το ονομα της ειναι Αγιος Ηλιας:D
Eιναι παρα πολυ μεγαλο μερος πανω στο βουνο και ειναι γεματο στα δενδρα .Εχει δρομακια πολλα και δεκσια και αριστερα απο αυτα υπαρχουν παγκακια μαζι με τραπεζακιι .Οποτε παμε καθομαστε εκει και τα αφηνουμε να τρεχουν στην εξοχη δεν εχει και αυτοκινητα πολλα οποτε εχουμε το κεφαλι μας ησυχο :D
Ποπο!
Πανεμορφα!!
Σε ποιο παρκο;;
Φενεται τελιο!

Last edited:

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Αχ τι ωραια!
Εμεις εδω στον Πειραια(Π.Κοκκινια),3 παρκα εχουμε!Αλλα μικρα!Και καθε βραδυ μαζευεται ολη η καλη κοινωνια εκει!Ασ' τα!
Εμενα Ηλια με λενε!:p
Αλλα ξερω οτι υπαρχει προφητης Ηλιας,γιααγιο δεν ηξερα!!
Πηρε προαγωγη;;;:D:D:eek::eek::eek::eek::eek:

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Nai ειναι πολυ ωραιο παρκο...! αμαξια δεν περνανε ποτε και συνηθως εχει αρκετα σκυλια εκει!!!

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Ωπ! Αργος? Εγώ έχω καταγωγή από το Αργολικο :)

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και το μέρος.
3 μεγαλοσωμα σκυλια πως τα πανε στο παιχνιδι μεταξυ τους?

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος

Εχουμε βγαλει και βιντεο το οποιο για τεχνικους λογους δεν το εχουμε ανεβασει ακομα θα το ανεβασουμε ομως!!
Μια χαρα τα πανε μεταξι τους δεν εχουμε κανενα προβλημα αν και βεβαια το δαλματιας και το δικο μου ειναι μικρα σε ηλικια ακομα ειναι 7 και 7μισι μηνων ακομα!!!

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Αχ τι ωραια!
Εμεις εδω στον Πειραια(Π.Κοκκινια),3 παρκα εχουμε!Αλλα μικρα!Και καθε βραδυ μαζευεται ολη η καλη κοινωνια εκει!Ασ' τα!
Εμενα Ηλια με λενε!:p
Αλλα ξερω οτι υπαρχει προφητης Ηλιας,γιααγιο δεν ηξερα!!
Πηρε προαγωγη;;;:D:D:eek::eek::eek::eek::eek:
xaxaxaxaxa,τι να σου πω παντος ετσι την λενε τιν εκλησια σιγουρα!! χαχα

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Χμ αργολικο μαλιστα το ξερω :D
Eμενα ο Σιζαρ ειναι 18 μηνων και τα αλλα 2 πανω κατω 7μιση .Δεν υπαρχει κανενα προβλημα τα εχουμε μαθει να μην εχουν προβληματα μεταξυ τους και γενικα και με αλλα αγνωστα σκυλια και ανθρωπους.Οταν παμε και τα αφηνουμε εκει ελευθερα αρχιζουν τρεχουν πεφτει το ενα πανω στο αλλο και τρεχουν το πολυ 15 με 20 μετρα αποσταση και αν μια στις χιλιες απομακρυνθουν σε σημειο που δεν θα μπορουμε να τα δουμε οταν τους φωναξουμε θα ερθουν τρεχοντας και θα σηνεχισουν το παιχνιδι τους.Α μην ξεχναμε οτι και τα 3 ειναι αρσενικα !!!Αν θες κατι αλλο ρωτας φιλε η φιλη μου :D