Lora - Belgian Shepherd (Tervuren)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οι φωτο στην παγωμενη λιμνη και εδω και στο άλλο θεμα, ειναι φανταστικες σαν τοπιο και θεμα.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μα πόσο όμορφο μπορεί να είναι αυτό το κορίτσι....δε χορταίνω να βλέπω τις φωτογραφίες σας!!

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Ευτυχως που το ανανεωνεις το θεμα αυτο κ το περνουμε γραμμη κ οι πιο νεοι του φορουμ!! Το μαναρι σου ειναι ενα κουκλι κ οντως στο φατσονι της φαινεται η λατρεια που εχει για σενα!! Ισως λιγο λιγοτερο απ οτι εσυ γι αυτην....... :D:D!! Συγχαρητηρια, φωτο για εκθεση φωτογραφιας!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Υπέροχος σκύλος υπεροχή σχέση μεταξύ σας! Η φωτό στο τέλος που ειστε μαζι είναι όνειρο! Να τη χαίρεσαι και να εισαι πολύ υπερήφανη γι αυτην! Αν και είμαι σίγουρη ότι είσαι! :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πισω απο τη Λωρα μαθαμε και μεις παλαμακια και κολπακια....:p:cool:
Nice video :D

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
η λορα μου φαινεται πιο γρηγορη απο το ντογκο πως και; ειχα τα ντογκο για αιλουρους
παντως εχετε ωραια σκυλια ολοι και η λορα τα σπαει
δεν εχεις και ενα κανε κορσο δεν το διαφημιζεις συχνα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
η λορα μου φαινεται πιο γρηγορη απο το ντογκο πως και; ειχα τα ντογκο για αιλουρους
Aν ηταν αντι για μπαλακι γατα θα σου λεγα εγω πως θα πηγαινε ο χαλβας

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Χαχαχα. Αν αντί για μπαλάκι ήταν γάτα θα σου έλεγα πως θα πήγαινε η Λώρα....
Νομίζω πας σας έχει. :D
Και μεις ετσι νομιζαμε ... αλλα τελικα ειναι κρυφο ταλεντο. Αρκει να εχει ενδιαφερον αυτο που κυνηγαει. Θα στο πει και η Νατασσα, και μας στην αρχη μας ειχε ξεγελασει. Ειναι να μην παρει γρηγορες..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
βλέπω απλά μια ιδιοκτήτρια ευτυχισμένη για το σκύλο της και ένα σκύλο ευτυχισμένο με την ιδιοκτήτριά του
συγχαρητήρια!