Lora & Negro on summer mode

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το ΣΚ βρεθήκαμε σε ένα φιλικό σπίτι κ επιδόθηκαν τα 4ποδα (κ όχι μόνο) σε ό,τι άθλημα μπορείτε να φανταστείτε: Άλμα εις ύψους; Κολύμπι; Μπάσκετ; Τρέξιμο; Απ' όλα είχε ο μπαχτσές.

Ένα θα πω: η Λώρα χαραμίζεται στο agility... έπρεπε να την έχω βάλει στην Μπάρτσα να παίζει, αφού κάνει καλύτερο κοντρόλ ακόμη κ από τον Μέσσι κ με μπάλα μπάσκετ παρακαλώ... :p

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, λοιπόν...
photos:

Μπασκετάκι κανείς;; :D

...

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ κάποιες ακόμη:

Κοντρόλ πατώντας στη γη το ένα πόδι μόνο. Τέτοια ταλέντα θα'πρεπε να πληρώνονται.. χαχαχα!

...

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κοντρόλ ακουμπώντας στη γη το ένα πόδι μόνο. Τέτοια ταλέντα πρέπει να πληρώνονται.. χαχαχα!

:lol: Νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξεις avatar!
Επίσης ο διαγωνισμός τρέχει ακόμα? Αν ναι και δεν έβαλες φωτό, έχεις πολλές κατάλληλες :)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
μπανιο σε πισινα, τριψιμο στο γκαζον,μπασκετακι, απλετος χωρος για να ξεσαλλωσουν...δυσκολη ζωη για εναν σκυλο :p
Παλι καλοπερασατε μου φαινεται....!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Συγνωμη η μπουνταλοφατσα τι σκεφτοταν πανω απο το πηγαδι?
Να πεσω η να μην πεσω με την τρελλη που εμπλεξα?

Πολυ ωραια παιδια,παντα να περνατε καλα!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αντε, Νατάσσα, να βλέπουμε τις φανταστικές αυτές στιγμές και να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι ήμασταν κι εμείς εκεί!!!:D:)

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
Νατασσα και παλι οι φωτογραφιες σου ειναι τοσο ζωντανες που αυτο που απαθανατισες στο φακο μου το μετεφερες !!!!!!!!!!! πολυ ομορφες στιγμες, κι ακομη πιο ομορφα και χαρουμενα σκυλια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να βρισκετε παντα τετοιες στιγμες ξενοιασιας και χαλαρωσης !!!!!!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Nατάσσα αυτό το φιλικό σπίτι είναι ο παράδεισος κάθε σκύλου!!! Να περνάτε πάντα τέλεια :D
Σας τα έχω ξαναπεί αλλά ο μαγουλάδας σας είναι τρελό αγόρι!!!

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ευχαριστούμε!:)

Kανένας κήπος -όσα στρέμματα κ αν είναι- κ σπίτι δεν είναι παράδεισος για ένα 4ποδο αν δεν ασχολείται ο ιδιοκτήτης μαζί του. ;)
Οπότε μάλλον, το συγκεκριμένο κ άλλα όμοιά του... είναι ο παράδεισος κάθε ανθρωπο-ιδιοκτήτη, παρά κάθε σκύλου :p

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω που ειμαι ιβριδιο σκυλανθρωπος δε θα με χαλαγε καθολου να με αραχτος στη ξαπλωστρα διπλα στη πισινα και να βουταω να πιασω το μπαλακι!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ή θα γίνω σκύλος ή φίλη με τους φίλους σου χαχα:p:p:D:D
υπέροχες φωτογραφίες και υπέροχες στιγμές ;)