Lovey - Μία ΜΕΓΑΛΗ... τεμπέλα

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Πάνο, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Μπορεί στην Lovey να κάνει καλύτερη δουλειά και από την άλλη έστω και μια εβδομάδα χωρίς προβλήματα είναι κάτι.

Έχω μπόλικα μπουκαλάκια. Αν θες, μου λες και κανονίζουμε να σου δώσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Βρε παιδί μου, βγάλτην στο μπαλκόνι και άστην μόνη της στην ησυχία της, να τα κάνει.
Τι κάθεσαι κι εσύ από πάνω και την παρακολουθείς;

Κάποια στιγμή θα τα κάνει. Δεν έχει επιλογή. Μιά μέρα; Δυό; Που θα πάει;
Εγώ, έτσι θα έκανα.
Εκτός, αν είναι εύκολο, να την φορτώνεις δυό φορές την ημέρα για πόσο; πόσο κρατάει αυτή η κατάσταση; 15-20 μέρες; και να πηγαίνετε εκδρομούλες. Μια χαρά...:)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τάκη ευχαριστω αν ειναι θα σου πω :) Πες μου αν θες πως λέγεται μπας και πεταχτω σε κανα πετ σοπ εδω κοντα.

Στην πρωϊνη βολτα προλαβε και τα εκανε. Ετσι αλλωστε μαζευτηκαν οι γαμπροι... Τη μεσημεριανη θα της την φαω και το βραδυ παλι θα δω τι θα κανω: η μπαλκονι ή στη ζουλα κατω ή εκδρομη με το αυτοκινητο....

thanx.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
Όταν είχα την Κάρλα μόνη της, σε φάση οίστρου, επί 2 εβδομάδες είχε κατσικωθεί κάτω από το σπίτι ο "Αλήτης", αδέσποτος, "καψούρης" και κολλιτσίδα. Είχε μάθει και την ώρα που έβγαινα το πρωί και μας περίμενε στην πόρτα! Να σημειώσω ότι ήταν ο ΜΟΝΟΣ αρσενικός που γούσταρε η Κάρλα ποτέ και μάλιστα τρελά και δεν τον αποπήρε ποτέ, με ή χωρίς οίστρο - τρελλό ειδύλιο.
Οπότε την έχωνα στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε 3-4 μπλοκ πιο κάτω για βόλτα "της γειτονιάς".

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Να σημειώσω ότι ήταν ο ΜΟΝΟΣ αρσενικός που γούσταρε η Κάρλα ποτέ και μάλιστα τρελά και δεν τον αποπήρε ποτέ, με ή χωρίς οίστρο - τρελλό ειδύλιο.
Εμενα ετσι κανει σε ολους. Σημερα με ξεχέριασε. Εγω να την τραβαω να φυγουμε κι αυτη να θελει ερωτες...

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Lovely και superman κλαίω από τα γέλια!! :D:rolleyes:

Κανένα πάρκο ή γήπεδο περιφραγμένα, δεν έχετε κοντά σας, να την πάρεις αγκαλιά, να την πας και να την αφήσεις να τα κάνει η κακομοίρα με την ησυχία σας?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Τουλαχιστον βγάλε ανακοίνωση ότι την έχεις βγάλει, ώστε να το ξερει ο κόσμος να πράξει αναλόγως!
Αν δεν το γνωρίζει κανεις, ενώ το έχεις κάνει, είναι μεμπτό!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εχουμε μωρε και γηπεδο και παρκακι αλλα εκει την παω για τρέξιμο και διαβασα οτι οταν ειναι αδιαθετη δεν κανει να την πολυκουραζω. Απο την αλλη πες οτι μπηκα στο γηπεδο, κλεινω και την πορτα. Αν μαζευτουν οι γαμπροι, μετα πως βγαινω;;

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τουλαχιστον βγάλε ανακοίνωση ότι την έχεις βγάλει, ώστε να το ξερει ο κόσμος να πράξει αναλόγως!
Αν δεν το γνωρίζει κανεις, ενώ το έχεις κάνει, είναι μεμπτό!
Δεν εχω κανει τιποτε ακομη. Γι' αυτο ανοιξα και το θεμα. Δε ξερω τι να κανω: Να τη βγαλω ή να μη τη βγαλω; Ας πουν οι γυναικες του forum που λογικα θα ξερουν και καλυτερα.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Δηλαδη εσυ λες να τη βγαλω;
Εγώ στην θέση σου (μιλώντας και σαν γυναίκα, όπως ζήτησες..:p), δεν θα την έβγαζα.. ήδη την περιμένουν οι γαμπροί από κάτω...αν βγεις, θα είναι χειρότερα.. θα την άφηνα στο μπαλκόνι, ώστε να τα κάνει εκεί..
ή θα έβαζα κάποιον να φέρει το αμάξι ακριβώς έξω πό την πόρτα της πολυκατοικίας, θα την έπαιρνα αγκαλιά , θα την έβαζα μέσα...κ βολτούλα..
αυτό βέβαια, προυποθέτει πως ξέρεις που πας, ώστε να αποφύγεις κ εκεί, τέτοιου είδους προβλήματα..