Lovey - Μία ΜΕΓΑΛΗ... τεμπέλα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Λες δηλαδη να ειναι οντως τωρα η περιοδος της εφηβειας της και να χει τρελαθει λιγο ορμονικά;
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα οτι καποια στιγμη θα κανει την επανασταση της αλλα το υπολογιζα γυρω στους 9 μηνες.
Και μαλιστα καυχιομουν οτι περασε η εφηβεια της και δεν καταλαβαμε τιποτε... xa xa :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Λες δηλαδη να ειναι οντως τωρα η περιοδος της εφηβειας της και να χει τρελαθει λιγο ορμονικά;
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα οτι καποια στιγμη θα κανει την επανασταση της αλλα το υπολογιζα γυρω στους 9 μηνες.
Και μαλιστα καυχιομουν οτι περασε η εφηβεια της και δεν καταλαβαμε τιποτε... xa xa :)
Αχαχαχαααα δεν έχεις ακούσε για καθυστερημένη εφηβεία;;; Την πάτησες μπαμπάκο!!! (σαρδόνιο γέλιο ολο χαιρεκακία *demonio**demonio*)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αχαχαχαααα δεν έχεις ακούσε για καθυστερημένη εφηβεία;;; Την πάτησες μπαμπάκο!!! (σαρδόνιο γέλιο ολο χαιρεκακία *demonio**demonio*)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τεσπα θα δειξει. Θα ενημερώνω.
Πολυ πολυ να βάλω αγγελία "Χαριζεται ημιαιμο Λαμπραντορ διασταυρωση με Διαβολο της Ταζμανιας" :cool:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τεσπα θα δειξει. Θα ενημερώνω.
Πολυ πολυ να βάλω αγγελία "Χαριζεται ημιαιμο Λαμπραντορ διασταυρωση με Διαβολο της Ταζμανιας" :cool:
Βασικά η αγγελία πρέπει να λέει... "Χαρίζεται Λαμπραντορ." Απλά πράγματα!!! :p:D

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
εγώ προσωπικά δεν ξέρω να σου πω πανω στο θεμα, μιας και δεν έχω σκυλί ουτε είχα σκυλί

αλλα στείλε μου σε παράκαλώ αν θες τη διεύθυνσή σου, εχω κατι κοπριές αγελάδας να σου στειλω
και το λογαριασμό του καρδιολόγου επίσης...

(η δεύτερη περιόδος φόβου και η εφηβία είναι μαζί; )

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
εγώ προσωπικά δεν ξέρω να σου πω πανω στο θεμα, μιας και δεν έχω σκυλί ουτε είχα σκυλί
Εσένα λίγα είναι τα ψωμιά σου σε λίγο δεν θα κουνιέσαι!!! :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200

αλλα στείλε μου σε παράκαλώ αν θες τη διεύθυνσή σου, εχω κατι κοπριές αγελάδας να σου στειλω
και το λογαριασμό του καρδιολόγου επίσης...

(η δεύτερη περιόδος φόβου και η εφηβία είναι μαζί; )
Ρε συ ζουπ-ζουπ δεν το πιασα...:maria:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Νομίζω ότι πλέον πρέπει να αλλάξει ο τίτλος!!
Κοίτα όυτε εγώ ξέρω να σου τι φταίει γιατί είναι και ημιαίμο η δικιά μου αν και μέχρι στιγμής δε διαφέρει σε θέμα χαρακτήρα σε κάτι από τα λαμπ!!
Ενα θα σου πω ότι εμείς παίζουμε κυνηγητό και μέσα στο σπίτι....και όταν δε της δίνουμε σημασία κάνει αυτό που λες το ''τύπου'' γαύγισμα!!!Οχι πάντα αλλά όταν έχει πόλυ όρεξη!!
Γενικά τα λαμπ ωριμάζουν αργά σε εσένα μπορεί να ισχύει το αντίστροφο:eek::D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ενταξει... αυτό ηταν... Ελειπα απο το σπιτι & την ειχα crate 4 ωρες, μαζί με το μπολ της γεματο τροφή, και γυρναω και δεν ειχε φαει τιποτα!
Τρελό??
Aλλα δεν ξερει με ποιον εμπλεξε!! Tέρμα, τελειωσε! Αυτο ειναι και δεν εχει αλλο!! Να δουμε ποιος θα νικησει. :mad:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
ρε ζουπ μηπως στεναχωριότανε, γιαυτο. Από άγχος αποχωρισμου (λέω εγώ τώρα)
Και τωρα την επιασε;; Στους 13 μηνες; Ναζακια κανει, σαν του Τακη. Δεν πειραζει ομως. Ξεκιναει πόλεμος.
Θα κλάψουνε μανουλες...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Λες να διαβάζει το forum όπως ο ICE και να ζήλεψε τις νίκες της δικιάς μου;:p:D:D:D
Φιλε Τάκη πρεπει να ειναι αγχος αποχωρισμου. Δεν τρωει αν δεν μας αισθανεται κοντα της. Τουλαχιστον οχι την κροκετα της. Σημερα το βραδυ θα της αφησω κατι μαγειρευτο που να μην μπορει ν' αντισταθει και θα φυγω. Να σιγουρευτω για το αίτιο.

Ετσι και φαει το μαγειρευτο, ειναι μεγαλη πουτ@ν@! :bull: :cura: :paja3: