Lovey - Μία ΜΕΓΑΛΗ... τεμπέλα

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Να σου ζησει η lovey!!! Την ξεπατωσες στις διακοπές αλλα φαίνεται ότι καλο πέρασε!! Όσο για το Τεμπελα να μην το σχολιασω!!! Και η δικια μου μια απο τα ίδια!!!! Για να φάμε πρεπει να κάτσουμε σταυροποδι πρωτα και μετα να απολαύσουμε το γεύμα μας!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Να σου ζησει η lovey!!! Την ξεπατωσες στις διακοπές αλλα φαίνεται ότι καλο πέρασε!! Όσο για το Τεμπελα να μην το σχολιασω!!! Και η δικια μου μια απο τα ίδια!!!! Για να φάμε πρεπει να κάτσουμε σταυροποδι πρωτα και μετα να απολαύσουμε το γεύμα μας!!
Μια απο αυτες τις μερες της θαλασσας που αναφερω ειχε κουραστει τοσο πολυ που οταν πηγε 12 πηγα να την ταϊσω και της βαζω τις κροκετες μαζι με μια κουταλια γιαουρτι που ειχα. Η Lovey οταν δει γιαουρτι δεν μπορω να περιγραψω πως κανει: Ειναι σαν να την πιανει αμοκ. Το λατρευει.

Εκεινη τη μερα δε σηκωθηκε καν να φαει και αφου της το πηγα εγω κοντα της, ετρωγε νωχελικα μια-μια τις κροκετες κι αυτες ξαπλωμενη!! Τελειωσε το φαϊ της περιπου σε 20' και επειτα ξαναξεραθηκε.

:)

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Χαχαχα εμείς την πήγαμε στη θαλασσα για 1η φορά και στο γυρισμο κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο!!!

Revolution

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2012
73
1
Κουκλάρα η Lovey σου. Να την χαίρεσαι ρε!!!
Ανέβασε και άλλες φώτο να την καμαρώσουμε γιατί η 4η φωτογραφία την αδικεί νομίζω.
Πάντως έχει κεφαλάααααρα η ζουζούνα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Σ' ευχαριστω Rev. Θα ανεβασω. Εχω παρα πολλες. Καπου 500 φωτο εχω τραβηξει μονο με εκεινη!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Είναι πολύ όμορφη η κοπέλα σου, κι εννοείται κι άλλες φωτοζζζζζ....
Να τη χαίρεσαι την κούκλα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού (σε όλους). :D
(και μην ακούσω κουβέντα για φθινόπωρα και τέτοια...)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Η σκυλιτσα σου ειναι πολυ ομορφη να τη χαιρεσαι!!!
λιγη διαιτα ομως τη χρειαζεται για να ναι ακομα καλυτερη

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ειναι παχουλουλα ενα 4κιλο αμα χασει θα γινει σουπερ... Καλο θα της κανει , ακομα και για τις αντοχες της :)

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αλλά είναι λαμπ! :D
Αυτό ξανά πες το Αλίκη.

Είναι φοβερό πόσο πρέπει να προσέχεις την διατροφή τους. Στην Bonny δίνουμε την Renal RF16 της Royal εδώ και 3 μήνες, με δοσομετρητή και τίποτα άλλο λόγω του προβλήματος υγείας της.

Έχουμε ήδη φτάσει σε σημείο να λέμε ότι έχει αρχίσει και παχαίνει (περίπου 27-28 κιλά, οι καλοί μας -και άσχετοι- φίλοι γείτονες, ήδη την ξαναλένε χοντρή).

Μειώσαμε την ποσότητα που τρώει και να σκεφτείτε ότι ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας με έντονη σωματική δραστηριότητα γι' αυτήν, λόγω διακοπών.

Πάνο, η τελευταία φωτό από το πρώτο σετ είναι απίστευτη. Σαν ένα κουταβάκι είναι η κούκλα.

Εκθεσιακά κιλά έχει η μικρή. Το ύψος βέβαια είναι σημαντικός παράγοντας και δεν γνωρίζω πόσο ψηλή είναι.