Lupus, ο δικός μου γερμανικός ποιμενικός

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Μηπως εκτος της αυξημενης οσφρησης εχει και θαυμασια ακοη;αυταρες!! Μεγαλο μουτρο !!*agapoylas*

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Aχαχαχα δεν είναι δίκαιο, τόσο κοντινό για να φανεί μυτόγκας το παιδί!!! *agapoylas*

υγ. Θέλω να στω πω εδώ και καιρό...επιτέλους άλλαξες φωτογραφία και φάνηκε η ομορφιά του Άρη!
Κι εσύ τέκνον?! Μα τόσο χάλια ήταν η προηγούμενη? Εμένα μου φαινόταν τόσο γλυκούλης...! Χρυσό τον έκανα για να τον στήσω εντωμεταξύ για τη.. φωτογραφία ταυτότητας, 10 τραβήξαμε για να βγει αυτή η μία.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Εχει κονσεπτ παιδι μου η νεα φωτο του μαναρουλη,εχει προοπτικη ,αποβαθρα ,θαλασσα ,λιμανι ,ατενισμα του αρη που στεκεται με στυλ και αγερωχο υφος και τα αυτια τουρλα.και αυτο το ασπρο μαυρο κομποζαρει με το κατακοκκινο λουρι .

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Εχει κονσεπτ παιδι μου η νεα φωτο του μαναρουλη,εχει προοπτικη ,αποβαθρα ,θαλασσα ,λιμανι ,ατενισμα του αρη που στεκεται με στυλ και αγερωχο υφος και τα αυτια τουρλα.και αυτο το ασπρο μαυρο κομποζαρει με το κατακοκκινο λουρι .
Χαχαχ πανάθεμά σε, γέλασα πολύ! (Τι καλλιτέχνης είμαι κ δεν το ξέρω!) Καλέ σουτ, μη μιλάμε για τη φωτογράφιση του μούργου μου σε άλλου μοντέλου το θρεντ!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Χωρις πλακα η φωτο ειναι πραγματικα ωραια ,αν δε ηξερα οτι ειναι θεσσαλονικη θα ελεγα οτι ειναι το λιμανι της νεας υορκης .τελευταιο οφ τοπικ για μενα(δε παρεξηγει ο λουπους ,ειναι παιδι διαμαντι)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Χωρις πλακα η φωτο ειναι πραγματικα ωραια ,αν δε ηξερα οτι ειναι θεσσαλονικη θα ελεγα οτι ειναι το λιμανι της νεας υορκης .τελευταιο οφ τοπικ για μενα(δε παρεξηγει ο λουπους ,ειναι παιδι διαμαντι)
!!!!!

Tη φώτο επειδή ήταν λίγο σκοτεινή μπροστά στον Άρη κυρίως και μουντή (είχε πολύ συννεφιά) την πέρασα από instagram φίλτρο για να ανοίξουν τα χρώματα. Τώρα δε θυμάμαι πιο ήταν αλλά αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα που το λένε Hudson. Aν ήταν αυτό... τι να πω... τι μάτι...!!

Τέλος το οφφ, παραήταν εντυπωσιακό για να μην το σχολιάσω!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Χρυσό τον έκανα για να τον στήσω εντωμεταξύ για τη.. φωτογραφία ταυτότητας, 10 τραβήξαμε για να βγει αυτή η μία.
Δοκιμασμένη λύση για σκύλους που κάνουν τους δύσκολους στον φακό: μπισκότο στο κεφάλι! :rolleyes:

Εγώ δεν έχω θέμα στις φωτογραφίες, τον βάζω στο μείνε και κάθεται. Όταν πήγα να τον φωτογραφίσω δίπλα στο δέντρο με τα γλυκά όμως είχαμε πρόβλημα. Είχε μαγευτεί από την μυρωδιά του ποπκορν και κάθε φορά που τον φώναζα για να βγάλω την φωτό με κοίταζε μόνο για ένα δευτερόλεπτο και γυρνούσε το βλέμμα του πίσω στα ποπκορν! Δεν προλάβαινα να τραβήξω την φωτογραφία! Μετά έβαλα ένα σκυλομπισκότο πάνω στο κεφάλι μου και λύθηκε το πρόβλημα! χαχαχαχχαχα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Και νόμισα ότι εννοούσες, μπισκότο στο κεφάλι του σκύλου, και λέω...δεν είναι δυνατόν!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δοκιμασμένη λύση για σκύλους που κάνουν τους δύσκολους στον φακό: μπισκότο στο κεφάλι! :rolleyes:

Εγώ δεν έχω θέμα στις φωτογραφίες, τον βάζω στο μείνε και κάθεται. Όταν πήγα να τον φωτογραφίσω δίπλα στο δέντρο με τα γλυκά όμως είχαμε πρόβλημα. Είχε μαγευτεί από την μυρωδιά του ποπκορν και κάθε φορά που τον φώναζα για να βγάλω την φωτό με κοίταζε μόνο για ένα δευτερόλεπτο και γυρνούσε το βλέμμα του πίσω στα ποπκορν! Δεν προλάβαινα να τραβήξω την φωτογραφία! Μετά έβαλα ένα σκυλομπισκότο πάνω στο κεφάλι μου και λύθηκε το πρόβλημα! χαχαχαχχαχα!
Γιατι, εχεις την εντυπωση ότι εμεις κοιτουσαμε κατι αλλο εκτος του δέντρου με το ποπκορν κι τα mars?

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Και νόμισα ότι εννοούσες, μπισκότο στο κεφάλι του σκύλου, και λέω...δεν είναι δυνατόν!!!
mareco έχω και μια τέτοια φωτό στο pc στο σπίτι. Όταν επιστρέψω θα στην ποστάρω! :cool:

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
χμμμμ λεω να το δοκιμασω το μπισκοτο στο κεφαλι.... βεβαια με το λιγουρι το δικο μ ειναι πιο πιθανον η επομενη φωτο που θα ποστααρω να ειναι τραβηγμενη απο καποιον αλλο κ να δειχνει εναν ανθρωπο με ενα σκυλο στο κεφαλι του!!! χααχχαχαχααχ !

Εξυπνο κολπακι....

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Kι εγώ!

Σε εξωτερικό χώρο δε βάζω μπισκότο στο κεφάλι όμως, γίναμε που γίναμε σούργελα εκείνη τη μέρα (ποια μέρα δε γινόμαστε άλλωστε), άμα το κανα κι αυτό...

Εμένα πάντως αν με έβαζες δίπλα στο δέντρο σου... θα γινόταν σύντομα πιο.. ελαφρύ! Τι να σου κάνει κ το σκυλί!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
level συγκεντρωσης lupus : expert!
(eκεινο το δέντρο με τα γλυκα που κυκλοφορουσε στο φόρουμ δικό σου ήταν?? :rolleyes:)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Aν δεν το βλεπα δεν θα το πίστευα: το λογικό ήταν να μείνει περίπου 5 δέκατα του δευτερολέπτου το μπισκοτάκι εκεί κι εσύ να προλαβαίνεις να φωτογραφίσεις τη σκιά του όταν θα έκανε χραπ να το ρίξει κ να το γραπώσει στον αέρα, όχι να κάθεται να το κοιτάει να είναι βασανιστικά δίπλα στο στόμα του και να μη μπορεί να το αρπάξει!

Yoda ο Lupus! Το balance the cookie on my head I can!

Πάντως δε μπορείς να πείς. Με όλη αυτή την προσπάθεια... άστραψε το μάτι του!