Κι εσύ τέκνον?! Μα τόσο χάλια ήταν η προηγούμενη? Εμένα μου φαινόταν τόσο γλυκούλης...! Χρυσό τον έκανα για να τον στήσω εντωμεταξύ για τη.. φωτογραφία ταυτότητας, 10 τραβήξαμε για να βγει αυτή η μία.υγ. Θέλω να στω πω εδώ και καιρό...επιτέλους άλλαξες φωτογραφία και φάνηκε η ομορφιά του Άρη!
Χαχαχ πανάθεμά σε, γέλασα πολύ! (Τι καλλιτέχνης είμαι κ δεν το ξέρω!) Καλέ σουτ, μη μιλάμε για τη φωτογράφιση του μούργου μου σε άλλου μοντέλου το θρεντ!!Εχει κονσεπτ παιδι μου η νεα φωτο του μαναρουλη,εχει προοπτικη ,αποβαθρα ,θαλασσα ,λιμανι ,ατενισμα του αρη που στεκεται με στυλ και αγερωχο υφος και τα αυτια τουρλα.και αυτο το ασπρο μαυρο κομποζαρει με το κατακοκκινο λουρι .
!!!!!Χωρις πλακα η φωτο ειναι πραγματικα ωραια ,αν δε ηξερα οτι ειναι θεσσαλονικη θα ελεγα οτι ειναι το λιμανι της νεας υορκης .τελευταιο οφ τοπικ για μενα(δε παρεξηγει ο λουπους ,ειναι παιδι διαμαντι)
Δοκιμασμένη λύση για σκύλους που κάνουν τους δύσκολους στον φακό: μπισκότο στο κεφάλι!Χρυσό τον έκανα για να τον στήσω εντωμεταξύ για τη.. φωτογραφία ταυτότητας, 10 τραβήξαμε για να βγει αυτή η μία.
Γιατι, εχεις την εντυπωση ότι εμεις κοιτουσαμε κατι αλλο εκτος του δέντρου με το ποπκορν κι τα mars?Δοκιμασμένη λύση για σκύλους που κάνουν τους δύσκολους στον φακό: μπισκότο στο κεφάλι!
Εγώ δεν έχω θέμα στις φωτογραφίες, τον βάζω στο μείνε και κάθεται. Όταν πήγα να τον φωτογραφίσω δίπλα στο δέντρο με τα γλυκά όμως είχαμε πρόβλημα. Είχε μαγευτεί από την μυρωδιά του ποπκορν και κάθε φορά που τον φώναζα για να βγάλω την φωτό με κοίταζε μόνο για ένα δευτερόλεπτο και γυρνούσε το βλέμμα του πίσω στα ποπκορν! Δεν προλάβαινα να τραβήξω την φωτογραφία! Μετά έβαλα ένα σκυλομπισκότο πάνω στο κεφάλι μου και λύθηκε το πρόβλημα! χαχαχαχχαχα!
χαχαχχαχα!Γιατι, εχεις την εντυπωση ότι εμεις κοιτουσαμε κατι αλλο εκτος του δέντρου με το ποπκορν κι τα mars?
mareco έχω και μια τέτοια φωτό στο pc στο σπίτι. Όταν επιστρέψω θα στην ποστάρω!Και νόμισα ότι εννοούσες, μπισκότο στο κεφάλι του σκύλου, και λέω...δεν είναι δυνατόν!!!
Kι εγώ!Και νόμισα ότι εννοούσες, μπισκότο στο κεφάλι του σκύλου, και λέω...δεν είναι δυνατόν!!!
τς τς τςlevel συγκεντρωσης lupus : expert!
(eκεινο το δέντρο με τα γλυκα που κυκλοφορουσε στο φόρουμ δικό σου ήταν??)