Maya - Husky Σιβηρίας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
ααααααα...γατάκια...:p
να σου δώσω τα δικά μου
100 έχω και πήγαν άκλαφτα...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καραμπινερ ασφαλειας θα παρεις, και δε παιζει να ανοιξει

Sent from my iPad using Tapatalk HD

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Του μπέμπη μου.
χαχαχα καημένη μαρέκο :p

Μιχάλη, τι ώρες λείπετε τα πρωινά..και είναι μόνη της η Maya με τον Sly?? :-\"Έτσι ενημερωτικά...από-μέχρι;;:-\" Μη πάει το μυαλό σου στο κακό..οτι θέλω να σου τους κλέψω και τέτοια..:-\":-\"

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Περίμενε να έρθει και η "αδερφή" της Maya στο σπίτι να έρθεις μία και καλή. Μην κάνεις διπλό κόπο.
Απλά αν έρθεις σε 2 χρόνια η Maya θα σου ανοίξει την πόρτα και η "αδερφή" της θα σε ακινητοποιήσει.
Ότι κάνεις στο επόμενο τετράμηνο-εξάμηνο :p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
χμχμ..αν δεν απατώμαι δεν έχεις δώσει ακόμα details για την "αδερφή" της έτσι δεν είναι; οπότε αυτό είναι και clue; ααα μη μου φορτώνεις κι άλλους που δεν έχω δει (σε φωτογραφία) ακόμα..:p Πάντως εμένα μου μοιάζει και ο γάτος με τη Maya για κάποιο λόγο..Έχουν και παρόμοια χρώματα ίσως να παίζει ρόλο..

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
χμχμ..αν δεν απατώμαι δεν έχεις δώσει ακόμα details για την "αδερφή" της έτσι δεν είναι; οπότε αυτό είναι και clue; ααα μη μου φορτώνεις κι άλλους που δεν έχω δει (σε φωτογραφία) ακόμα..:p Πάντως εμένα μου μοιάζει και ο γάτος με τη Maya για κάποιο λόγο..Έχουν και παρόμοια χρώματα ίσως να παίζει ρόλο..
Πάρε και άλλο ένα clue. Η "αδερφή" θα σπάει την διχρωμία... θα είναι μονόχρωμη.

Όλα τα είπα. Οι φυλές που έμειναν μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
αφου αυτά μπορεί να τύχει να εχουν και λευκό!
σαφώς... αλλά υπάρχουν και μονόχρωμα! Μιχάλη ασε μας εμάς να λέμε... :D έχεις πει εξάλλου ότι ακομα δεν θες να πεις!