Maya - Husky Σιβηρίας

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Επίσκεψη στο γραφείο του μπαμπά

Ελπίζω το ματάκι που της έβαλα να κάνει δουλειά. Πρώτος εγώ την ματιάζω

Second

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2012
36
0
Καταπληκτικα τα videakia σου, να σαι καλα μου ανεβασες την διαθεση! Κουκλα η σκυλιτσα σου εχεις παθει παπατρακ μαζι της φαινεται!

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Καταπληκτικα τα videakia σου, να σαι καλα μου ανεβασες την διαθεση! Κουκλα η σκυλιτσα σου εχεις παθει παπατρακ μαζι της φαινεται!
Σε ευχαριστώ πολύ και καλό μήνα. Εγώ πατατράκ; Ενας απλός χαζομπαμπάς είμαι ;)
Χθες τσιπαριστήκαμε, κιχ δεν έβγαλε, τσάμπα το άγχος μου. Αρχίσαμε να barfάρουμε επίσης.

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Maya και Blacky στο παιχνίδι "τίνος είναι το κουκουνάρι;"

[video=youtube;2pLfX2s6Qk8]http://www.youtube.com/watch?v=2pLfX2s6Qk8[/video]

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Χθες πήγαμε για 2η φορά στο puppies park. Δύο λεπτά αφού μπήκαμε μέσα, της την έπεσε ένας αρσενικός στα κυβικά της, με σεξουαλικές διαθέσεις. Δεν έχω ξαναδεί τη Maya έτσι. Δεν τον άφηνε να την καβαλήσει και όταν την ενοχλούσε επίμονα, του γρύλιζε και έδειχνε δόντια. Το κορίτσι γίνεται γυναίκα. Αν και στην αρχή αγχώθηκα, με καθησύχασαν τα παιδιά από το πάρκο, ότι η συμπεριφορά της είναι άψογη και να μην επέμβω. Θα τον βάλει μόνη της στη θέση του. Ο μικρός ήταν αρκετά επίμονος πάντως. Οταν όμως κάποια στιγμή απομάκρυναν τον αρσενικό για να "κουλάρει" λίγο, το βρωμοθύληκο τον έψαχνε. Γυναίκες παιδί μου.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ειναι καλυτερα σε τετοιες λαιτ περιπτωσεις να μην επεμβαινουμε για να βρουν τα σκυλια μονα τους τις ισορροπιες τους.
Μολις ειδα το βινετο με το παζλ!τσακ-τσακ το λυνει ε??

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Αν έχετε ανοιχτόχρωμα σκυλιά και κυκλοφορείτε στην περιοχή της Νίκαιας/ Κορυδαλλού, ουδεμία ευθύνη φέρω για τυχόν "βαψίματα" στο τρίχωμά τους.

Έχουμε ήδη "βάψει" τέσσερα σκυλιά. Έχουμε χάσει τις τελευταίες μέρες 4 παιδικά δόντια. Δύο κυνόδοντες και δύο γομφίους. Σήμερα τα ψιλοχρειάστηκε μία φίλη, όταν στον λαιμό του επανιέλ μπρετόν που έχει, είδαμε μία κατακόκκινη γραμμή. "Δόντι, δόντι" να της φωνάζω και να με κοιτάει καλά καλά και να απορεί. Μόλις κατάλαβε τι εννοούσα, ηρέμησε.

Μολις ειδα το βινετο με το παζλ!τσακ-τσακ το λυνει ε??
Έρχεται βίντεο στο δύσκολο επίπεδο μέχρι τέλος εβδομάδας. Σκούρα τα πράγματα εκεί.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καταπληκτικο σκυλι φαινεται η Μαγια και ειναι πραγματικα πανεμορφη.
Ειναι απο τα χασκι που ζηλευω, ισως και το μονο που με ενθουσιαζει ετσι.
Φαινεσαι κι εσυ πολυ χαζομπαμπας παντως :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Εμένα ο μιχάλης για αυτό μου αρέσει πολύ γιατί είναι μεγάλος χαζομπαμπάς!!! Καλά η Μάγια είναι απλά υπέροχη!

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Πιάσανε οι ζέστες και δεν τρώμε όλο μας το φαγητό. Έπεσε και το food drive και άντε να κάνεις εκπαίδευση. Πριν δύο μέρες, την πείραζα με την αγαπημένη της λιχουδιά και ούτε που σηκώθηκε για να την μυρίσει. Το καλό το παληκάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι. Δεν γουστάρεις φαγητό; Για να δούμε τι drive έχεις για το παιχνίδι.

Τρελή επιτυχία! Μιλάμε έχει απίστευτο drive για να παίξει tug και πολύ καλό δάγκωμα :p

Ρε, λες να πάμε για IPO; (αστειεύομαι)

"Άντε αγόρι μου, μες στα μάτια σε κοιτάω. Πότε θα παίξουμε;"

Ήρθε επιτέλους και το στηθόλουρο από Αμερική μεριά. Πρώτες εντυπώσεις; Πάρα πολύ καλές.

Λεπτομέριες όταν φορτίσει η φωτογραφική, γιατί η κάμερα του κινητού είναι για πέταμα.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Πφ κ ελεγα οτι η δικιά μου εχει το καλύτερο κολάρο!

Τέλειο!!! Άντε με το καλό να έρθει να το προβαρει η Μάγια!!

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Η δικιά σου μπορεί να έχει το καλύτερο λειτουργικό κολάρο. Αυτό το παίρνω μόνο για να κρατάει την ταυτότητά της. Δεν το προτείνω για καθημερινό κολάρο, ειδικά αν το σκυλί τραβάει αρκετά. Αισθητικά είναι απίστευτο (προσωπική άποψη), είναι πολύ ελαφρύ και αρκετά λεπτό για να μην κάνει το τρίχωμα της να "πετάει", όπως με τα συνηθισμένα κολάρα των 3/4 ή της 1 ίντσας (το σκοινί έχει μόλις 7mm διατομή).

Πλέον βολτάρουμε με το στηθόλουρο, με το οποίο γυναίκα μου έχει πάθει πλάκα. Μιλάμε για επαγγελματικό heeling.

Last edited:

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Χθες ήρθε η εκπαιδεύτρια για το πρώτο μας μάθημα. Ηταν η τέταρτη φορά που μας εβλέπε αλλά η πρώτη φορά που θα την "οδηγούσε" αυτή. Το κορίτσι μου με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Κάνανε πράγματα που σε άλλα αδούλευτα κουτάβια θα τα έκανε μετά από δύο εβδομάδες μαθήματα. Βγήκαμε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και την ξεσήκωνε με παιχνίδι και μετά την οδηγούσε με γλώσσα του σώματος, ώστε να κάνει τα πράγματα που ήθελε. Εκτέλεσε το "μαζί", το "κάτσε", το "κάτω" και ένα πεντάλεπτο "μείνε" που εξέπληξε ευχάριστα και εμένα, αλλά και την Κατερίνα (εκπαιδεύτρια). Με τρία ακόμα το πολύ τέσσερα μαθήματα και αν συνεχίσω να την δουλεύω όπως κάνω τώρα, θα γίνει αστέρι. Αυτό που πρέπει εγώ να διορθώσω είναι να βγάζω μια πιο παιχνιδιάρα διάθεση κατά την εκπαίδευση ώστε να γίνεται πιο ευχάριστο για τη Maya. Επίσης μου είπε και συμφωνό απόλυτα, ότι αν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις της σκύλας όταν είναι ξεσηκωμένη, θα την ελέγξεις ευκολότερα αύριο έξω με αντιπερισπασμούς.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2