Maya - Husky Σιβηρίας

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Το κατάλαβα το χιουμοριστικό ύφος. Δεν το πήρα στραβά :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Αφού το κατάλαβες, να σου κάνω και εγώ λίγη πλάκα.Αν είχα εγώ χάσκυ θα έβαζα κάτι τέτοιο
Spotlight-GPS-Husky-300x138.jpg gps για σκύλους.
Είχα φιλοξενήσει ένα αρσενικό χάσκυ καθαρόαιμο και ήταν εξαιρετικός κοπανατζής ελπίζω η δικιά σου να μην είναι ή τέλος πάντων να την μάθεις.
Οταν λέμε καθαρόαιμο εννούμε το είχε φέρει ο ανθρωπος απο την Αλάσκα, μιλάμε τέλη δεκαετίας '80 αρχές '90. Τώρα πρίν μου την πείτε ότι τα χάσκυ επειδή λέγονται siberian είναι μόνο από την σιβηρία, να κάνω ερώτηση, γιατί η fci τα έχει απο USA ?
FCI-Standard N° 270/ 24. 01. 2000 / GB

SIBERIAN HUSKYORIGIN : U.S.A.

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Καλησπέρα, είναι πολύ όμορφο το κορίτσι σου! Να σου ζήσει!

Μήπως μπορείς να μου στείλεις το link από όπου πήρες το ruff wear; Ψάχνω καιρό το συγκεκριμένο περιλαίμιο... επίσης έχει πολύ ωραίους εκπαιδευτικούς οδηγούς η συγκεκριμένη μάρκα...

Δεν είμαι σιγουρη αλλά νομίζω ότι σας έχω δει στο δρόμο, μένετε Νίκαια ή Π.Κοκκινιά;

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Αφού το κατάλαβες, να σου κάνω και εγώ λίγη πλάκα.Αν είχα εγώ χάσκυ θα έβαζα κάτι τέτοιο
View attachment 46371 gps για σκύλους..
Είχα φιλοξενήσει ένα αρσενικό χάσκυ καθαρόαιμο και ήταν εξαιρετικός κοπανατζής ελπίζω η δικιά σου να μην είναι ή τέλος πάντων να την μάθεις..
Αν πω ότι δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, θα πω ψέματα :p

Προτιμώ πάντως τους περιφραγμένους ελεγχόμενους χώρους και αν δεν έχω πρόσβαση σε κάποιον, το κλασικό λουρί.

Οταν λέμε καθαρόαιμο εννούμε το είχε φέρει ο ανθρωπος απο την Αλάσκα, μιλάμε τέλη δεκαετίας '80 αρχές '90. Τώρα πρίν μου την πείτε ότι τα χάσκυ επειδή λέγονται siberian είναι μόνο από την σιβηρία, να κάνω ερώτηση, γιατί η fci τα έχει απο USA ?
FCI-Standard N° 270/ 24. 01. 2000 / GB

SIBERIAN HUSKYORIGIN : U.S.A.
Τα husky εκτρέφονταν στην Σιβηρία 2000 χρόνια πριν τα ανακαλύψουν οι Αμερικάνοι. Πάντως πέρασαν στην Αμερική μέσω Αλάσκας. Τα husky Αλάσκας είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα Σιβηρίας, λόγω διασταυρώσεων με τοπικά σκυλιά.

Η Maya δεν είναι καθαρόαιμο. Οι γονείς της δεν έχουν pedigree και μάλιστα η μητέρα της είναι εκτός προτύπου για 8 ολόκληρα κιλά. 30 κιλά σκύλα η ρουφιάνα η μάνα της και 32 ο πατέρας της. Δυστυχώς ανακάλυψα το dogforum πολύ αργά. Βέβαια αν πείσω την γυναίκα μου για δεύτερο το επόμενο θα είναι εκτροφικό Θεσσαλονικιό.

Μπορώ να αποδείξω πάντως ότι η Maya είναι το πιο καθαρό ημίαιμο Husky. Μόλις κάναμε ένα δέκαπεντάλεπτο μπάνιο, ένα δεκάλεπτο στέγνωμα με πιστολάκι και μιας ώρας βούρτσισμα. Γυαλίζει η άτιμη.

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Καλησπέρα, είναι πολύ όμορφο το κορίτσι σου! Να σου ζήσει!

Μήπως μπορείς να μου στείλεις το link από όπου πήρες το ruff wear; Ψάχνω καιρό το συγκεκριμένο περιλαίμιο... επίσης έχει πολύ ωραίους εκπαιδευτικούς οδηγούς η συγκεκριμένη μάρκα...

Δεν είμαι σιγουρη αλλά νομίζω ότι σας έχω δει στο δρόμο, μένετε Νίκαια ή Π.Κοκκινιά;
Μένουμε Νίκαια και συχνάζουμε πλατεία Μέμου. Το ruffwear πήρα από eBay. Παρασκευή παραγγελία, Δευτέρα παράδοση.

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Αλήθεια; Έχω κοιτάξει ebay και δεν το έβρισκα, οκ ευχαριστώ!

Αν συχνάζετε πλατεία Μέμου τότε δεν σας έχω δει, είναι μια θηλυκιά χασκίνα έδω στην γειτονιά και σας μοιάζει...

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Αν πω ότι δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, θα πω ψέματα :p

Προτιμώ πάντως τους περιφραγμένους ελεγχόμενους χώρους και αν δεν έχω πρόσβαση σε κάποιον, το κλασικό λουρί.

Τα husky εκτρέφονταν στην Σιβηρία 2000 χρόνια πριν τα ανακαλύψουν οι Αμερικάνοι. Πάντως πέρασαν στην Αμερική μέσω Αλάσκας. Τα husky Αλάσκας είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα Σιβηρίας, λόγω διασταυρώσεων με τοπικά σκυλιά.
Δηλαδή για να μαθαίνουμε είναι 2 διαφορετικές ράτσες?
Λοιπόν πάς στο --> FCI - Fédération Cynologique Internationale
μετά εκεί που λέει stantards and nomenclature --> Group 5 στο 3 έχει USA.
Γράφει στο χαρακτήρα
BEHAVIOUR / TEMPERAMENT : The characteristic temperament of the Siberian Husky is friendly and gentle, but also alert and outgoing.
Αυτό το φιλικό και ευγενικό το έχουν απ όσα έχω δεί.
Το outgoing πώς θα το μεταφράζαμε? φευγάτο (lol)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Τα Αλασκας ρε παιδια λεγονται alaskan Malamute, τα Χασκι ειναι Σιβυρικα, διαφορετικες ρατσες :) .

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Τα Αλασκας ρε παιδια λεγονται alaskan Malamute, τα Χασκι ειναι Σιβυρικα, διαφορετικες ρατσες :) .

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Siberian Husky και Alaskan Malamute = ράτσες

Alaskan Husky = διασταυρώσεις σκύλων έλξης

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Απο ποιο σερβερ μπαινεις και μπορεις να ανεβαζεις φωτο?εγω απο chrome εχω προβλημα.
Τωρα για τη Μaya τι να πουμε...λιωνω!!

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Καλά η Maya είναι απίστευτη *agapoylas*
Μήπως την βγάζετε βόλτα προς Πολιτιστικό μεριά στην Τούμπα όπου μαζεύεται όλο το σκυλολόι?Γιατί έχει μία ολόιδια σκυλίτσα,που την φωνάζουν και Maya ;p

*Άκυρο,τώρα είδα ότι μένετε Νίκαια :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.