Maya the Golden Retriever


undead

Active Member
29 Μαρτίου 2014
31
51
Λουμπαγκο γιατι αν δεν έχεις αυλή (οπως δεν είχαμε εμεις) και πρέπει να το παίρνεις αγκαλιά και να τρέχεις εξω στο κατάλληλο μέρος να κάνει τις ''δουλειές'' του,καταλαβαίνεις την διαφορά μέρα με τη μέρα..Εδω ο φίλος λέει 4,5 μηνών 18,5 κιλά μοσχαρίτσα,ζωή να 'χει το καλό μου :D
Και οχι..δεν μοιάζει με μικρό Τσαβάκι.Εμεις οι γκολντενογονείς τα ξεχωρίζουμε τα παιδια μας ανάμεσα σε δεκάδες άλλα..:ROFLMAO:

View attachment 49384

Μπορω να εχω μια βδομαδα διαμονης σε αυτη την αυλη ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα γκολντεν? Θα κανω ησυχια :D
 




themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
@golden boy Κουκλος είναι ο Xavi! Τον έχεις παρουσιάσει σε κάποιο θέμα να... πάρουμε μάτι? :D

@rogerF Royal Canin Junior Maxi breed και μια βιταμίνη c την ημέρα παίρνει. Έχω ακούσει πολλά αλλά της έχει κάτσει μια χαρά, δεν μυρίζει το στόμα της, κακά μια χαρά, ωραίο λαμπερό τρίχωμα, οπότε δεν θέλω να ρισκάρω αλλάζοντας την μιας και είναι στην ανάπτυξη. Μελλοντικά, βλέπουμε.
 


rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Όντως εχουν ακουστεί πολλα για τη Royal απλα εχει κακή σχέση ποιότητας τιμής. Και γενικα υπάρχουν πολυ καλυτερες με λιγότερο κόστος. Μπορει να έκατσε καλα στο σκυλο σου αλλα δεν ρισκάρεις τιποτα να αλλάξεις. Απόφαση σου ειναι :love:
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.643
7.753
Για να είμαι ειλικρηνής τώρα που το συζητάμε αυτό, μπορεί να λέμε τα μύρια όσια για την royal αλλά όσο την έτρωγαν οι σκύλοι μου μια χαρά ήταν σε εικόνα. Την άλλαξα μόνο και μόνο γιατί με τα ίδια λεφτά έπαιρνα την acana που την θεωρώ καλύτερη.
 
  • Like
Reactions: themdro and rogerF


themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Ρισκάρω να της αλλάξω τώρα που είναι στην ανάπτυξη. Επειδή έχει πολύ ευαίσθητο στομάχι, δεν θέλω να ξαναπεράσουμε το θέμα της διάρροιαςνα σου πω την αλήθεια. Από τη στιγμή που το σκυλί εξελίσσεται όπως πρέπει και δεν παρουσιάζει κάτι άσχημο δεν την αλλάζω ακόμα. Μελλοντικά μάλλον θα πάμε σε fromm gold.

Αφήστε που τρελαίνεται, δεν αφήνει ούτε σπυρί να πάει χαμένο (να μου πείς τι σοι retriever θα ήταν αν άφηνε :p)
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli and rogerF


rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Μμ.. Δεν την εχω ακουστά... Επισης μπορεις να πας και σε acana που ειναι επισης μια εξαιρετική τροφή αν και λιγο ακριβή. Τωρα που ειναι στην ανάπτυξη καλυτερα μην την αλλάζεις!
 




themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Για acana και ιδιαίτερα orijen ενώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (αλλά και αρκετές περιπτώσεις να μην κάθεται καλά σε αρκετά σκυλιά) έχω τις αμφιβολίες μου λόγω της ποσότητας πρωτεΐνης και το κλίμα στη χώρα μας. Η fromm είναι hollistic και γενικά έχει καλές κριτικές. Είναι μεγάλο μπέρδεμα όμως το θέμα τροφή.

Όσον αφορά τα εξωπαράσιτα, της δίνουμε αμπούλα advantix και οταν παμε στην εξοχή ψεκασμό με σιτρονέλλα και bioband λουράκι.
 


themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
36
Βριλήσσια
Ξέχασα να πω οτι σιγά σιγά θα αρχίζουμε να εμπλουτίζουμε με ωμό κιμά μόσχου, βρώμη, γιαούρτι και κρόκους αυγών (αν θυμάμαι καλά).
 






Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Την advantix απο που την παιρνεις;
Από pet shop (που δεν πουλάει ζώα), από κτηνίατρο, από κτηνιατρική φαρμακαποθήκη, από το internet, όπως σχεδόν όλες τις αμπούλες
 
  • Like
Reactions: themdro












Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμ, δες το. Δείχνει τον τυπικο τρόπο που προμηθεύονται κουτάβια τα μαγαζιά αυτά. Αγοράζοντας το οτιδήποτε από τέτοια μαγαζιά τα στηρ'ίζεις για να παραμένουν ανοιχτά, κατά συνέπεια κι οι προμηθευτές τους, (άρα και το puppy factory).
 
  • Like
Reactions: ghelly and rogerF


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Και πολύ καλά θα κάνεις themdro να την κρατήσεις στην ίδια τροφή..Οσο αναπτύσσεται και πάει καλά,μην κάνεις δοκιμές.Αν στο μέλλον αντιμετωπίσεις προβλήματα,τότε την ψαχνεις για κάτι άλλο.
Ο Τσαβακος είναι διάσπαρτος παντού (μα τι τσαπατσούλα:D),αλλά το θέμα που ενημερώνω τα δυο τελευταία χρόνια ειναι εδώ http://www.dogforum.gr/community/threads/Το-ταξίδι-στην-Ντόχα.21901/page-3
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.117
Μηνύματα
895.868
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki