megele/Γιόζεφ Μένγκελε

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
επιασα τον εαυτο μου να μιλαει για καθαροτητα αιματος για κουταβι και αισθάνθηκα σαν συγχονος megele!! δε πρεπει να ξεχωριζονται τα καθαροαιμα απο τα αλλα ζωντανα, τελος στο εμποριο!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ε τότε εμένα να με λες Αδόλφο!

άντε πια με τον κάθε μίζερο που θέλει να γλιτώσει πέντε φράγκα και να τα πληρώσει μετά διπλά και τρίδιπλα μ' ένα ζώο που θα βασανίζεται για πάντα :mad:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
επιασα τον εαυτο μου να μιλαει για καθαροτητα αιματος για κουταβι και αισθάνθηκα σαν συγχονος megele!! δε πρεπει να ξεχωριζονται τα καθαροαιμα απο τα αλλα ζωντανα, τελος στο εμποριο!!!
Άκου τι θα γίνει. Θα πάμε όλοι εμείς για ύπνο και εσυ θα γράψεις ότι θέλεις.

[video=youtube;IIAdHEwiAy8]http://www.youtube.com/watch?v=IIAdHEwiAy8[/video]

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα

αμ θα πάμε μ' αυτά που γράφουνε; ρε λες να κατεβάσω κανά τέτρις που έχω να παίξω απ' το γυμνάσιο μπας και νυστάξω;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
αμ θα πάμε μ' αυτά που γράφουνε; ρε λες να κατεβάσω κανά τέτρις που έχω να παίξω απ' το γυμνάσιο μπας και νυστάξω;
Μέτρα προβατάκια Άρη και θα στείλω τη channel να τα προσέξει.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την κυνολογια και την κυνοφιλία τότε το ζητούμενο είναι ένα , το καλύτερο δυνατό για το σκύλο .
Και το καλό αυτό δεν βγαίνει μέσα από απόψεις και ατομικά πιστεύω , αλλά μέσα από πραγματικότητες……

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0

γβεβαια δε μπορει να πει κανεις κατι αντε απο κει

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ότι του φανεί του λολομενγκελή
καταρχάς ο άνθρωπος ερωτεύεται -άρα δεν προβλέπεται επιλεκτικότερη του έρωτος εκτροφή

κατα δεύτερον η καθαροαιμία και η επιλεκτική εκτροφή στα ζώα προυπήρχε του ανθρώπου
το ότι κάποιοι αρρωστημένοι το αντέγραψαν με τον χείριστο τρόπο γιατί είχαν κακή παιδική ηλικία δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα κριάρια σπάνε τα κεφάλια τους με κουτουλιές και μετά ο νικητής σπέρνει σε όλο το κοπάδι το γονίδιό του χωρίς να ξέρουν καν τι είναι πολιτική ιδεολογία

και κατα τρίτον
πλάκα κάνεις?
πειραχτήρι...θα σε μαλώσω :)

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
δε μπορεί να πει κανείς τί;;;; να παρομοιάσει ανθρώπους με τέρατα; επικοινωνείς με το μυαλό σου;
ρε συ ειπα σαν δεν αναφερθηκα σε κανενα απο εσας μιλησα για τον εαυτο μου και οτι τον επιασα να ξεχωριζει τα πλασματα μεταξυ τους. ειπα μια σκεψη και πεσατε να με φατε δεν εθιξα κανενα,

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr