mi corazon..!!!το πιο όμορφο κουτάβι

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Το κορίτσι μου σήμερα για πρώτη φορά έκανε τα τσισάκια του στην βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cuniaoo:
Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p
Είμαι υπερήφανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Ορίστε και δυο πρόσφατες φωτογραφίες της!

IMG_8446.jpg IMG_8467.jpg

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Και το δέντρο και το τζάκι υπέροχα αλλά σαν τις αυταρες της κούκλας τίποτα. Ελπίζω να της έδωσες καλό μεζε για τα τσισακια :)

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πολύ όμορφη αλλά εμένα με εντυπωσίασε να πώ την αλήθεια το δέντρο πιό πολύ ,το δικό μας μπροστά του είναι μην πώ καλύτερα.;)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια για το κορίτσι μου!!!
Και για το δέντρο και το τζάκι!!!:mrgreen:

Νάσια όχι δεν της έδωσα μεζέ γιατί δεν είχα μαζί μου αλλά της έκανα τρελές χαρές και την άφησα και free!!:cool:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Κουκλα ειναι! Να τη χαιρεστε! ;)

Τωρα αρχισε να κατουραει εξω, στη βολτα? :eek: Εννοεις οτι μεχρι τωρα κατουρουσε στον κηπο ή μεσα στο σπιτι? Η οπου της ερχοταν? :D Ποσο ειναι ?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ευχαριστώ πολύ!!!!:)

Άμα κατούραγε όπου να 'ναι θα είχα αυτοκτονήσει τώρα..:p Αυτό ευτυχώς το έχει σταματήσει απ' τις πρώτες βδομάδες που ήταν σπίτι!!!
Μέχρι τώρα οοοοσες ώρες κι αν κάναμε βόλτα αυτή κρατιόταν και τα έκανε στον κήπο μας!!
Αλλά πλέον τα κάνει στην βόλτα!!!! :fan:
Είναι 13 μηνών περίπου!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Το κορίτσι μου μεγαλώνει και ομορφαίνει!!

Το διάστημα που είμαστε μαζί, με έχει μάθει πολλά μπορώ να πω!!
Έχει χτιστεί μια πολύ ωραία σχέση μεταξύ μας και προσπαθώ να την αναβαθμίζουμε συνέχεια!

Σε γενικές γραμμές.. Είναι ένα πολύ καλό, αγαπησιάρικο, πονηρό, έξυπνο και υπάκουο κορίτσι!!! Όμως τόσο υπάκουο που κάποιες φορές πραγματικά με εκπλήσσει! *agapoylas*

Έχει βεβαίως τα ελαττώματά της! Άλλα μικρά κι άλλα μεγάλα...
Τα περισσότερα απ' αυτά, τα παρουσίασε απ' τον πρώτο οίστρο της και ύστερα..
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο.. αλλά θέλω να πιστεύω πως με την στείρωση θα ηρεμήσει λίγο.. (αν ισχύει ότι και στα αρσενικά!:confused:)
Δουλεύουμε όμως πολύ και θα τα καταφέρουμε πιστεύω!!
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!Και ο επιμένων νικά! :rolleyes: Λέω εγώ τώρα......:eek:

Θα μπορούσα να γράφω σε πολλές σελίδες την καθημερινότητά μας, τα καμώματά μας, τις καλές και κακές μας στιγμές.. αλλά θα αρκεστώ σε αυτά! Άλλωστε ακόμα μαθαίνουμε η μια την άλλη!!:rolleyes::cool:

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες!
IMG_8707.jpg IMG_8708.jpg IMG_8719.jpg IMG_8723.jpg

και για το τέλος η πιο γελοία...!!!! πρωινό κατούρημα και τα νεύρα της ζαρτιέρες... :p
IMG_8706.jpg

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Eχει γινει σουπερ και εχει αλλαξει προς το καλυτερο!!Που να δεις τον δικο μου!Αλλος σκυλος..εχει αλλαξει αρκετα!Οταν τελειωσω την εκπαιδευση και τον φερω στο παρκο αν εισαι εκει θα το διαπιστωσεις και μονη σου!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Eχει γινει σουπερ και εχει αλλαξει προς το καλυτερο!!Που να δεις τον δικο μου!Αλλος σκυλος..εχει αλλαξει αρκετα!Οταν τελειωσω την εκπαιδευση και τον φερω στο παρκο αν εισαι εκει θα το διαπιστωσεις και μονη σου!
πολύ όμορφη είναι όπως και το μικρούλη!
Ευχαριστούμε πολύ!!!! :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Πανεμορφη σκυλιτσα! *agapoylas*

Εχω εναν καλο γαμπρο! Κυριο μεσοκοπο και με προικα! Ειναι οτι της χρειαζεται νομιζω! ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μανίτσα...το νέο avatar, είναι...εκπληκτικό!!!
Οχι απλά υπέροχο. Ε κ π λ η κ τ ι κ ό !!!!!!!!!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ωωωω ευχαριστούμε πολυ!!! :D :D
Ένας χρόνος απ' το τελευταίο ποστ ε..περνάει γρήγορα ο καιρός..Ορίστε λίγες φωτογραφίες!
1503685_10152092981380279_2056877539_n.jpg