Milteforan

Nikos-maria

New Member
28 Δεκεμβρίου 2016
1
0
36
Καλησπερα..Το θηλυκο καυκασιο μου διαγνωστηκε μολις χθες με λεισμανιαση..Ο κτηνιατρος συνεστησε θεραπεια με milteforan,αλλα λογω του βαρους της το κοστος ανερχεται στα 420€..Χρειαζομαι συνολικα 120ml..Υπαρχει καποιος που μπορει να μου συστησει καποιο forum οπου μπορω να βρω το φαρμακο πιο οικονομικο??Ή καποιος που διαθετει το φαρμακο και το πουλαει??Σας παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου γιατι εχω αγχωθει με το θεμα της θεραπειας..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Δύσκολα θα βρεις την ποσότητα που χρειάζεσαι. Ισως μερικά ml υπολείματα, γιατί έχει μικρή διάρκεια ζωής, από την στιγμή που θα ανοιχτεί. Και υπόψιν, ότι μπορεί να χρειαστεί και δεύτερος και τρίτος κύκλος θεραπείας, κάτι που φυσικά απεύχομαι.
Εκανες αναζήτηση στο φόρουμ, σε παλαιότερα θέματα; Ισως βρεις κάποια οικονομικότερη πηγή αγοράς, από εξωτερικό. Η επικοινώνησε με την φιλοζωική της περιοχής σου. Μπορεί να έχουν κάποιο ελάχιστο περίσσευμα ή να μπορούν να στο βρουν σε ανεπαίσθητα καλύτερη τιμή. Δωρεάν σε καμμία περίπτωση.

Περαστικά της. Φαντάζομαι έκανες όσα προληπτικά κάνουμε συστηματικά και δυστυχώς παρόλα αυτά, κατάφερε και νόσησε ε; Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

• Like
Reactions: takisft

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αν θυμάμαι καλά, 120 ml με τίποτα δεν κοστίζουν 420 ευρώ, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος

Θα πρέπει να το αγοράσεις και θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στο pet4u.gr

thodogrp

New Member
18 Δεκεμβρίου 2011
4
0
καλημερα σας ειμαι και εγω παθων με λεισμανια υπαρχει καποιος απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που να μπορει να μου δωσει 3,5ml μιλτεφοραν χρειαζομαι 63,5ml και δυστηχως ειναι ειδη πολλα τα λεφτα του να το πληρωσω απλως δεν μπωρο να αγορασω πιο μεγαλο να το πληρωσω οχι τζαμπα ευχαριστω πολυ!

yiannisnik

New Member
16 Μαρτίου 2017
1
0
49
Καλησπέρα,
Ψάχνω Mildeforan για ένα αδέσποτο πιτ μπουλ στην Θεσσαλονίκη που θα ξεκινήσει σε λίγο θεραπεία για το Καλαζάρ.. κάθε ml θα μας βοηθούσε πολύ!!

thanosRottie

Member
2 Νοεμβρίου 2017
17
0
48
https://www.farmaciaveterinaria.es/index.php?main_page=product_info&products_id=105
181 Ευρώ τα 90 ML
27 $ 60 ML
Προσοχή μην είναι μουφα μου φαίνεται περίεργο .
http://www.pewtrade.top/index.php?main_page=product_info&products_id=7325
---
Φυσικά είναι ακριβό αν και αργώ να απαντήσω απαντώ για τους υπόλοιπους χρήστες που μπορεί να το διαβάζουν , πληρώνεις παραπάνω στον κτηνίατρο γιατι θα στο φέρει την επόμενη μέρα.
Εάν το παραγγείλεις έξω θα κάνει 1 βδομάδα
Και πιστεύω οτι καλύτερα να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω να το πάρεις 1 βδομάδα-10 μέρες ποιο πρίν. για να προλάβεις γρήγορα και να το χορηγήσεις άμεσα πριν γίνει ζημιά .
1 Βδομάδα ίσως είναι Κρίσιμή . Βέβαια δεν είμαι ειδικός , αλλα ξέρω περίπτωση που μόλις είναι ξεκινήσει να εκδήλώνεται και έπρεπε άμεσα να το χορηγήσει , και το βρήκε 120 ευρώ απο Ισπανία και θα έκανε 7 μέρες , που αυτές οι 7 ημέρες ήτανλίγο κρίσιμες :)
Και εγώ το βρήκα 120 ευρώ τα 90 , δεν θυμάμαι γιατι σκέφτημα οτι δεν θα έπρεπε να περιμένω 10 μέρες να έρθει και το πήρα απο κτηνίατρο 260 ευρώ .

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
31
απο το farmaciaveterinaria.es αν παρεις το 90ml και το 30ml σου βγαινει στα 260ευρω συν 15ε τα μεταφορικα αν θυμαμαι καλα κ σε μια εβδομαδα ειναι στη πορτα σου.
Φυσικα και ΔΕΝ πειραζει να αργησει μια εβδομαδα η αγωγη, αν ειναι δυνατον,μη τρομοκρατειτε αδικα το κοσμο.
100 ευρω ειναι οχι 5.

thanosRottie

Member
2 Νοεμβρίου 2017
17
0
48
Δηλαδή εάν είναι στο όριο να πειραχτούν τα ζωτικά όργανα , 1 βδομάδα δεν έχει σημασια ;

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Σε σχέση με τους μήνες που μπορεί να νοσει το ζώο; Και ποιος διεγνωσκει ότι η εβδομάδα είναι κρίσιμη; Ο κτηνίατρος; Αν του πεις θα το προμηθευτώ από αλλού θα δείξει πολλά η συμπεριφορά του. Αν σου πει ναι παρτο απ' όπου θες αλλά να το έχεις αύριο, είναι επείγον. Αν σου πει αν δεν το παραγγειλουME αύριο θα πεθάνει, πας αλλού.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
31
Δηλαδή εάν είναι στο όριο να πειραχτούν τα ζωτικά όργανα , 1 βδομάδα δεν έχει σημασια ;
Η λεισμανια δεν ειναι τοσο ταχυρυθμη νοσος (νομιζω καπως αλλιως λεγεται σωστα ο ορος)
Δεν το τσιμπαει κ σε μια εβδομαδα παθαινει νεφρικη ανεπαρκεια κ πεθαινει.
Ναι μια εβδομαδα δεν εχει τοση σημασια. Ενας μηνας εχει ομως.

• Like
Reactions: vrmode

thanosRottie

Member
2 Νοεμβρίου 2017
17
0
48
Η λεισμανια δεν ειναι τοσο ταχυρυθμη νοσος (νομιζω καπως αλλιως λεγεται σωστα ο ορος)
Δεν το τσιμπαει κ σε μια εβδομαδα παθαινει νεφρικη ανεπαρκεια κ πεθαινει.
Ναι μια εβδομαδα δεν εχει τοση σημασια. Ενας μηνας εχει ομως.
Εξαρτάται κάνει 6 μήνες να εκδηλωθεί ,αν δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα έχεις τον χρόνο σου ,εγώ πάντως από την εμπειρία μου ο σκύλος μου άρχισε να το εκδηλώνει και βρήκα τα 90ml 120 ευρώ + ταχυδρομικά αλλά βλεπωντας τον σκύλο μου να να είναι Τίγκα στην τσίμπλα να τρώγεστε και να εμφανίζει αναιμία (οι εξετάσεις στα όργανα καλές) δεν ήθελα να το ρισκάρω να περιμένω .και το πλήρωσα 260 για να το χορήγηση άμεσα . Εάν δεν έχει αρχίσει να εκδηλώνεστε πάω πάσο. Αλλά εγώ ήθελα να βιαστώ γιατί την ίδια μέρα αρρώστησα εγώ δεν πήγα στη δουλειά μου από την στεναχωρια

thanosRottie

Member
2 Νοεμβρίου 2017
17
0
48
Σε σχέση με τους μήνες που μπορεί να νοσει το ζώο; Και ποιος διεγνωσκει ότι η εβδομάδα είναι κρίσιμη; Ο κτηνίατρος; Αν του πεις θα το προμηθευτώ από αλλού θα δείξει πολλά η συμπεριφορά του. Αν σου πει ναι παρτο απ' όπου θες αλλά να το έχεις αύριο, είναι επείγον. Αν σου πει αν δεν το παραγγειλουME αύριο θα πεθάνει, πας αλλού.
Συνήθως από γνωστούς μου που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα ,όλοι το έμαθαν ότι άρχισε να εκδηλώνετε
Εκεί οι μέρες παίζουν ρόλο . Ο χρόνος παίζει μέγιστη σημασία αφού εκδηλωθεί ,εάν είναι στην αρχή τότε μπορείς και μήνες να περιμενεις

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.092
Νεότερο μέλος
renzo