Min pin με ακράτεια

baracuda_girl

New Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
2
0
Γειά σας παιδιά!!!Είμαι καινούρια στο φόρουμ και χαίρομαι πάρα πολύ που σας βρήκα γιατί έχω κάποιες απορίες για το σκυλάκι μου!!:D

Έχω ένα πινσεράκι 2,5 χρονών το οποιό τώρα τελευταία έχει αρχίσει να φέρεται πολύ περίεργα...Τι εννοώ...Καταρχάς κατουριέται μονίμως πάνω της είτε απο τη χαρά της είτε απο το φόβο της και είμαι αναγκασμένη να είμαι απο πίσω της με το σφουγγαρόπανο συνέχεια!!Επίσης έχει αρχίσει και δεν κρατιέται όσο είναι σπίτι με αποτέλεσμα να τα κάνει μέσα...Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω τι φταίει και να το διορθώσω??:confused:

baracuda_girl

New Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
2
0
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Το ένα θέμα θα προσπαθήσω να το λύσω με αυτά που διάβασα στα λινκς που μου έδωσες rottie και θα δω πως θα πάει, γιατί γενικά η μικρή μου είναι πολύ φοβιτσιάρα...
Με το άλλο θέμα όμως δεν ξέρω τι να κάνω πια...Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να μάθει να κρατιέται και να μου ζητάει να βγει για να κάνει την ανάγκη της αλλά αποτέλεσμα 0...Όλο με τις πάνες την αφήνω τη νύχτα αλλά και όταν λείπω με αποτέλεσμα το σπίτι μου να μυρίζει απαίσια μετά...:(
Και εντάξει τώρα είναι καλοκαίρι όλη μέρα έχω ανοιχτά και βγαίνει,το χειμώνα τι θα γίνει??Είναι και μεγάλη και δε ξέρω τι μπορεί να αλλάξει...
Συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά έχω δοκιμάσει τα πάντα και έχω απελπιστεί...:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr