Σπόρος

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2018
89
124
48
Είδα στο netflix το "It's Bruno", κωμωδία διάρκειας μόλις 11 με 20 λεπτών. Ακολουθεί έναν τύπο και τον σκύλο του να κάνουν βόλτες στην Νέα Υόρκη, έχει αφάνταστη πλάκα και πάρα πολλά τέλεια σκυλάκια.

 
  • Like
Reactions: Berna and spyv




canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
The Art of Racing in the Rain

Άλλη μια ταινία με τον σκύλο να αφηγείται για την ζωή του, τα όνειρα του και τις ανησυχίες του. Μετά το "A Dogs Way Home" και το "A Dogs Journey" είναι άλλη μια ταινία που ο σκύλος παρουσιάζεται ως άνθρωπος και όχι ως σκύλος.

Σε αυτή, βέβαια, την ταινία ο σκύλος παρουσιάζεται να πηγαίνει και ένα βήμα παρακάτω... θέλει και ονειρεύεται να γίνει άνθρωπος. Αυτό είναι ακόμα πιο δυσκολοχώνευτο και από το ότι σκέφτεται ως άνθρωπος...

Γλυκανάλατη, επιτηδευμένη και υπερβολικά συναισθηματική. Βασίζεται στο best seller του κινηματογραφιστή και οδηγού αγώνων Garth Stein και τις φιλοδοξίες του. Η αφήγηση είναι λουλουδένια και cheesy, είτε το θέμα είναι ο κόσμος όπως τον αντιλαμβάνεται ο σκύλος είτε τα όνειρά του πρωταγωνιστή να γίνει διάσημος οδηγός αγώνων.

Η φωνή του σκύλου Enzo (από το Enzo Ferrari) είναι ο Kevin Costner και ο δίποδος πρωταγωνιστής είναι ο, κατά τα άλλα συμπαθής, Milo Ventimiglia (όπου εντελώς τυχαία έχει το όνομα ενός από τους αγαπημένους μου σκυλοπρωταγωνιστές και ήρωες ταινιών - Milo από την "Μάσκα").

Αν αντέξετε το γλυκανάλατο της υπόθεσης και έχετε χρόνο για άλλη μια ταινία με ένα ανθρωποσκυλί... be my guest.

 


Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.709
Καλη χρονια με υγεια και χαρα σε εμας και τους κοπρους μας!
Οταν το κατεβασα για να το δω περιμενα πανω κατω αυτο που περιγραφρει ο canis στο πιο πανω ποστ...
Το απολαυσα απο το πρωτο μεχρι την τελευταιο δευτερολεπτο!
 




samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Aυτο το Togo πρεπει να ειναι τρομερο..εχει οτι μου αρεσει,σκυλους,χιονια,περιπετεια!
 
  • Like
Reactions: jasonp66gr