Nέο μέλος στην αγέλη μας - Ziggy, the catdog

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όμορφες εικόνες και πανέμορφο γατάκι.....μην παχύνει και αυτό ε...:)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Υ.Γ. Ερώτηση: Ο μεγάλος τον βάζει καθόλου ανάσκελα? και τον πατάει με το πόδι του στην κοιλιά για να μη φύγει?:confused:
Το βαζει ανασκελα και τον κραταει εκει με το κεφαλι ενω τον σπατουλαρει με τη γλωσσαρα του (η τελευταια φωτο δειχνει το τελος αυτης της διαδικασιας) ...ο γατος γινεται μουσκεμα αλλα του αρεσει :)

Έχω κ γω ερώτηση: όταν παίζουν αγριευει καθόλου το παιχνίδι;
Οταν παιζουν, δεν αγριευουν ποτε ...η μοναδικη αιτια εντασεων ειναι το φαγητο ... στην αρχη, η γατα πλησιαζε το μπολ του χοντρου και εφαγε μερικες κουτουλιες ...τωρα μαλλον το εμαθε και αυτο (αλλα για καλο και για κακο, απομακρυνω τη γατα οταν τρωνε τα σκυλια)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Με τέτοιες φωτογραφίες θα έκανα ημερολόγιο, σαν ψεύτικες είναι!
Έχω και τον καημό μου γιατί η γάτα μου δεν πλησιάζει εκεί που είναι οι σκύλοι και ζηλεύω τρελά!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Eγώ βασικά θέλω κι άλλες φωτογραφίες!
Aν και οι φωτογραφιες του ιδιου ουσιαστικα θεματος μου φαινονται κουραστικες, θα σου βαλω δυο ακομα Πηγουλα :)

Ολα μαζι στον καναπε τους, περιμενουν την αλλαγη του χρονου ...

Οταν νιωθεις ασφαλεια, κοιμασαι καλυτερα ...

• Like
Reactions: Orilis

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Παροτι η Tiny τα παει καλα με τη γατα, δεν ανεχοταν να την ακουμπαει στον υπνο,να ξαπλωνει πανω της κλπ ...μεχρι σημερα το πρωι, οπου η πρωινη ψυχρα, εφερε τα ζωα ακομα πιο κοντα :)

• Like
Reactions: Orilis

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Απίστευτες φωτογραφίες! Τις κοιτάζω ξανά και ξανά και δεν τις χορταίνω! Είναι πολύ όμορφο θέαμα να βλέπεις δύο θεωρητικά 'εχθρούς' να είναι τόσο αγαπημένοι στην πραγματικότητα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Είναι που κοιμόταν η Tiny και δεν είχε πάρει χαμπάρι, τι ακριβώς γινόταν στα καπούλια της :p
Για βάλε μας και καμμιά φωτό, μόλις άνοιξε τα ματάκια της και κατάλαβε :eye:

Πάντως, για την δική μου αγέλη, τέτοιες φωτό είναι επιστημονική φαντασία :???:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Φοβερή αγέλη! :)
Σε μένα...οκ παίζουν μεταξύ τους - η Pepper με τη γάτα δηλαδή διότι η Κάρλα είναι αδιάφορη με το αιλουροειδές...
Αλλά τέτοια κολλητιλίκια στον ύπνο δεν έχουμε...