Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

D

Deleted member 14614

Guest
Χαχα θεϊκό το βίντεο με τη θερμοφόρα! Δεν περίμενα να δω τέτοια...φονικά ένστικτα! :p

D

Deleted member 14614

Guest
Δεν θέλω να το φανταστώ, θέλω βίντεο ή έστω φωτό σε σωστό timing! Μετά τη θερμοφόρα έχει ανέβει ο πήχης! :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν θέλω να το φανταστώ, θέλω βίντεο ή έστω φωτό σε σωστό timing! Μετά τη θερμοφόρα έχει ανέβει ο πήχης! :p
Μόλις της παρω καινουργιο (3 εχουμε σκοτώσει ηδη), θα τραβήξω βίντεο να ορμάει να το σκοτώσει!!!
Τι να πω... ειναι αγριο το νιντζα!!

D

Deleted member 14614

Guest
Αν και θα σου κάνει εντύπωση, έχω δει μόνο μια φορά στη ζωή μου yorkie από κοντά και προσπαθώ να συνδέσω εκείνο το πλάσμα που είδα με τις δολοφονικές τάσεις της δικής σου! χαχα
Ανυπομονώ να το δω πάντως! Όποτε το αγοράσετε, ανέβασέ το, μη μας ξεχάσεις!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η αλήθεια ειναι πως τα drives της Σελιν ειναι για σχολη οδηγών και όχι για γιορκι! Αλλά μου αρεσει που ειναι ετσι, και όχι χαπατο και αποβλακωμενο σαν ενα αλλο που εχω δει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
To εχετε προσέξει ότι τα καλύτερα πραγματα στη ζωή (δεν ειναι διαφημιση ΑΝΤ1) ερχονται σε τριάδες?
Πριν 2 χρόνια λοιπον... ακριβώς τετοια ωρα, ενα γιορκι αρχισε να κοιλοπονάει και ως τις 9 παρά εβγαλε 3 μουσούδια, γεμίζοντας τους πάντες χαρά!!! Στις 8.30 λοιπόν εσκασε μύτη η Celine, με την ανικητη και ακουραση περιεργεια της να εξερευνησει τα παντα γύρω της....
"Μεσα σε 2 χρονια, γεμισες τις μέρες μου χαρά με τα πιο απλά πραγματα.... όταν ερχεσαι το πρωι με το μουσουδι σου και με ξυπνάς με φιλιά, όταν χώνεσαι μεσα στα σκεπάσματα με μαξιλάρι το χέρι μου για να μην φύγω, όταν τρελαίνεσαι από χαρά βλέποντας με να γυρνάω, όταν μαθαίνεις τόσα πολλά πράγματα για να με κάνεις περηφανη για την εξυπνάδα σου, την ενεργεια σου, την σπιρτάδα σου. Μέσα σε 2 χρόνια ξετύλιξες μπροστά μου, εναν διαφορετικό τρόπο σκέψη, εναν διαφορετικό τρόπο ζωής!!! Πολύχρονη να σαι μωρό μου και να με συντροφεύεις για πολλά πολλά χρόνια!!!

τί? Μόνο αυτό εγω???

Από αυτή θέλω....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.973
20.403
Κοίτα το σκατό, στην πρώτη φωτό, που χαμογελάει!!!!!
Δεν υπάρχει!!!!

Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι, μέχρι τα βαθιά της γεράματα. Ορθια και ζωηρή και τόσο χαριτωμένη :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χαχαχα αν σου πω ότι δεν το ειχα προσέξει????
Σε ευχαριστωωωω, να χαίρεσαι το 3 στουτζες και να συνεχίσουν να σε βασανιζουν σαν συμμορία για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Το γλυκό δεν υπάρχει χαχα!!!
Να περνάτε όμορφα με το νιντζα μπόλικα χρόνια!!!