καλα ε σορι,αλλα το μυαλο δεν στροφαρει.. χρονια πολλα με καθυστερηση ολυμπιακης..
ερρωσθε και ευδαιμονειτε
χαχαχαχα εχεις ετεροχρονισμένες αντιδράσεις!!! Να σαι καλά, να χαίρεσαι τον δικό σου κουκλο!
καλα ε σορι,αλλα το μυαλο δεν στροφαρει.. χρονια πολλα με καθυστερηση ολυμπιακης..
ερρωσθε και ευδαιμονειτε
Αυτό με τα γλυκά, το λες... Το ξαναλές... Κοπελιά, δεν πιάνουν αυτά! 40 μέρες η γιορτή, σαράντα μέρες να'χεις διαθέσιμα γλυκά! Άντε γιατί α, άντε γιατί α! Μου φαίνεται ψάχνεις δικαιολογία να μην κεράσεις σοκολατίνα τώρα που γυρνάμε
θα εφοδιαστώ καταλλήλως!Ε, αύριο κάποια στιγμή θα τραβήξουμε για πίσω. Σοκολατόπιτα, ναιιιιιι!
εκεινος που επεσε απο την γεφυρα τι απεγινε.. τον εσωσε η παμελα ηηη ? :?:
δεν εχω δει τετοια ειδηση.αλλος θα ηταν..
ενας τωρα με το σεισμο λει επεσε απο την γεφυρα.. :shock:
καλη ζωη στον ανθρωπο.. :ball10:
επισης η Πάτρα ειχε και σειρηνα πολέμου.... ετσι που τσιριζε η μανα μου, στάνταρ νόμισαν οτι προκειται για επιστράτευση!Η δυτική Ελλάδα, πάντως, αποκλείεται να τον μπέρδεψε με αλλαγή θέσης κατοικιδίου...
στη Ρωμη ! στη Ρωμη !επισης η Πάτρα ειχε και σειρηνα πολέμου.... ετσι που τσιριζε η μανα μου, στάνταρ νόμισαν οτι προκειται για επιστράτευση!
στη Ρωμη ! στη Ρωμη !
σελιν ΟΥΚατζου και εσυ πλεξιμο πουλοβερ καλτσες κτλ κτλ
Χαχαχαχαχαχα το εκανα εικονα και πεθανα στο γελιοεπισης η Πάτρα ειχε και σειρηνα πολέμου.... ετσι που τσιριζε η μανα μου, στάνταρ νόμισαν οτι προκειται για επιστράτευση!
Σου χω καλύτερο:Χαχαχαχαχαχα το εκανα εικονα και πεθανα στο γελιο![]()
και μετα σου λει κεβιν κοστνερ μποντιγκαρκ και χαζα