Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
καλα ε σορι,αλλα το μυαλο δεν στροφαρει.. χρονια πολλα με καθυστερηση ολυμπιακης..
ερρωσθε και ευδαιμονειτε

χαχαχαχα εχεις ετεροχρονισμένες αντιδράσεις!!! Να σαι καλά, να χαίρεσαι τον δικό σου κουκλο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτό με τα γλυκά, το λες... Το ξαναλές... Κοπελιά, δεν πιάνουν αυτά! 40 μέρες η γιορτή, σαράντα μέρες να'χεις διαθέσιμα γλυκά! Άντε γιατί α, άντε γιατί α! Μου φαίνεται ψάχνεις δικαιολογία να μην κεράσεις σοκολατίνα τώρα που γυρνάμε

μμμμ μπαααα? μαζευεστε??? Στο Ρας θα δώσω, επειδη εχω αδυναμία, σε εσένα τσου! :p
πλάκα πλάκα μια σοκολατόπιτα την χτύπαγα τώρα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και ναι το παιδι μου ειναι αισθητηρας σεισμών...

ολο το σ/κ γρύλλιζε αλλά δεν εδινα σημασία.... μικροδονησεις ειχαμε αβερτα...

...πριν λιγο με κοιτάει και γρυλλιζει αγρια και αρχίζει το παρτυ.... 5.7 ριχτερ μεγάλης διαρκειας και μικρου εστιακου βαθους. Τον νιώσατε και οι Αθηναιοι!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Στην Αθήνα ήταν ελάχιστα αισθητός. Εγώ νόμιζα κούνησε ο σκύλος στον καναπέ που ήμασταν ξαπλωμένοι. Τέσσερις, τέσσερις παρά πέντε, εκεί

D

Deleted member 14614

Guest
Άμα ήταν και ελάχιστα... Εγώ εκείνη την ώρα σάπιζα στο κρεβάτι μου! χαχα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η δυτική Ελλάδα, πάντως, αποκλείεται να τον μπέρδεψε με αλλαγή θέσης κατοικιδίου...
επισης η Πάτρα ειχε και σειρηνα πολέμου.... ετσι που τσιριζε η μανα μου, στάνταρ νόμισαν οτι προκειται για επιστράτευση!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
επισης η Πάτρα ειχε και σειρηνα πολέμου.... ετσι που τσιριζε η μανα μου, στάνταρ νόμισαν οτι προκειται για επιστράτευση!
στη Ρωμη ! στη Ρωμη !
σελιν ΟΥΚατζου και εσυ πλεξιμο πουλοβερ καλτσες κτλ κτλ

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
στη Ρωμη ! στη Ρωμη !
σελιν ΟΥΚατζου και εσυ πλεξιμο πουλοβερ καλτσες κτλ κτλ

οοοχι ΟΥΚ να το ξεχάσει.... δεν θα την ξεπλένω διαρκώς από τα αλάτια χειμώνα καλοκαίρι... ελεος!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχαχαχαχαχα το εκανα εικονα και πεθανα στο γελιο :p
Σου χω καλύτερο:
Γκελιτσα μουυυυ, ελα δωωωω
Γιατι? Αν ερθω θα σταματησει ο σεισμός?
Ελαααααα
Ε ρε μπελαααας, ωραία ηρθα και τώρα τι κάνουμε???
Κράτα με
(ο αδερφός μου στο βάθος, προς τη μάνα μου: Σήκω και χοροπηδα να μην τον καταλαβαίνεις)
Και εκει που πάω να την πιάσω μπας και ηρεμησει, η Σελιν βλέποντας τον πανικό, παει να της αρπάξει το χέρι για να με "προστατευσει"

Οταν λεμε τσίρκο..... με επιασε νευρικό γελιο και μετά με εβριζε κιόλας!