Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κοπελια τι ρατσα ειναι, χαμστερ;;! :p

Χαχα!!! Τελειο το κοριτσι σου οπως παντα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κοπελια τι ρατσα ειναι, χαμστερ;;! :p

Χαχα!!! Τελειο το κοριτσι σου οπως παντα!!

τι χάμστερ, εκεινα ειναι ασπρουλιάρικα!!!

Νυφιτσα (σκουζει και οπως η νυφιτσα -ή κατά αλλους, λες και σφάζουν γουρουνι):confused:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αχαχα γιατι σκουζει τι του κανεις του παιδιου;!

μπορει να σκουξει για τα πάντα.... χτες πχ εσκουζε κατω απο τον πάγκο να της επιστρέψω τη θερμοφόρα που σκοτωσε και τρύπησε. Δεν την ενοιαζε, εκανε τρύπα και επινε το νερο. Εζησε 25 χρονια η θερμοφόρα για να την σκοτώσει το διχρονο (σαν μηχανάκι ακουγεται αυτο)

nikalias: αυτοματη διορθωση επεξεργασίας εικόνας... αλλιως θα θέλατε φακό για να δειτε την πρωτοτυπη βερσιον!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ghelly,

Δεν έχω γράψει ποτέ στο θέμα αυτό και ζητώ ταπεινά συγγνώμη γι' αυτό...:)
Απλά, στον ελάχιστο χρόνο που έχω πλέον, ίσως να με παρασέρνει ο "θόρυβος" από τα "γ#μwσκυλα" της Ομάδας 2 και να χάνω την ουσία...

Το μόνο που έχω να πω (και όχι σαν δικαιολογία) είναι δύο πράγματα:

1. Το νιντζάκι σου είναι, απλά, υπέροχο!:)

2. Θεωρώ ότι το Yorkshire Terrier είναι ο πιο γενναίος και τσαμπουκαλεμένος σκύλος, ανά κιλό βάρους... period!:cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ghelly,

Δεν έχω γράψει ποτέ στο θέμα αυτό και ζητώ ταπεινά συγγνώμη γι' αυτό...:)
Απλά, στον ελάχιστο χρόνο που έχω πλέον, ίσως να με παρασέρνει ο "θόρυβος" από τα "γ#μwσκυλα" της Ομάδας 2 και να χάνω την ουσία...

Το μόνο που έχω να πω (και όχι σαν δικαιολογία) είναι δύο πράγματα:

1. Το νιντζάκι σου είναι, απλά, υπέροχο!:)

2. Θεωρώ ότι το Yorkshire Terrier είναι ο πιο γενναίος και τσαμπουκαλεμένος σκύλος, ανά κιλό βάρους... period!:cool:
χαχαχα τα terrier ειμαστε πιο low profile και παρασύρεστε από τις Σειρήνες :p Μετά τα πρώτα 100 χρόνια, θα στρώσετε όμως!

Θένκιουυ, το νιντζακι ειναι κWλοβελόνης σκύλος... και ωρες ωρες απορώ μαζι της! Από την ωρα που ηταν στο παρκο και δραπετευε επρεπε να το χω φανταστεί!
Όσο για το 2.... πονεμένη ιστορια, δεν χαμπαριάζουν πραγματικά ότι βασει ογκου ειναι σε δυσμενη θέση... Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο GRDANE που πηρε την Fortuna με σημαδι στο προσωπο από τη μικρή και την Akira με το νιντζα κρεμασμένο από το μαγουλο της.:|

Last edited:

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
θενκιουυυ εκ μέρους του νιντζα!!!
Και ακουραστο το σιχαμένο...
Α σε αυτό ταιριάζουμε...αλλά εμείς είμαστε και μικροί ακόμα οπότε ελπίζω κι εύχομαι ότι αυτό θα αλλάξει λιγάκι μεγαλώνοντας!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Α σε αυτό ταιριάζουμε...αλλά εμείς είμαστε και μικροί ακόμα οπότε ελπίζω κι εύχομαι ότι αυτό θα αλλάξει λιγάκι μεγαλώνοντας!!!
ενώ εγώ δεν εχω ελπιδα!!! 2 ετων και κανει χειροτερα και από κουτάβι!

εκεινος ηταν μπαρφερ..γκουρμε restau τυπος των 00
η σελιν ειναι σαν εκεινο το αρωμα.. ζαντορ..ελαφακι
αν αυτή ειναι ελαφάκι, εγώ τι ειμαι ταρανδος??:confused:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε για τις φωτό βάλε τη μαμά του Ozzy να σου κάνει φροντιστήριο, μαυρόσκυλο ξεμαυρόσκυλο, οι φωτό της σκίζουν!

Κ. johnk, κάπου παλαιότερα είχατε δηλώσει, πέρα από την αναλογία θάρρους/κιλό, ότι yorkie είναι το σκυλί που βλέπετε να σας κάνει παρέα στο απώτερο μέλλον, και δεν είχατε δει το παρόν θέμα? Τσκ τσκ τσκ, τρεις βόλτες με τον ΚασπερΙΝΟ, χωρίς λιχουδιά μαζί σας, για τιμωρία!

ghelly, τι θα γίνει με το νιντζα? Θα το δούμε ποτέ?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Βρε για τις φωτό βάλε τη μαμά του Ozzy να σου κάνει φροντιστήριο, μαυρόσκυλο ξεμαυρόσκυλο, οι φωτό της σκίζουν!

Κ. johnk, κάπου παλαιότερα είχατε δηλώσει, πέρα από την αναλογία θάρρους/κιλό, ότι yorkie είναι το σκυλί που βλέπετε να σας κάνει παρέα στο απώτερο μέλλον, και δεν είχατε δει το παρόν θέμα? Τσκ τσκ τσκ, τρεις βόλτες με τον ΚασπερΙΝΟ, χωρίς λιχουδιά μαζί σας, για τιμωρία!

ghelly, τι θα γίνει με το νιντζα? Θα το δούμε ποτέ?
την μάνα ozzy θα τη φερω να μας φωτογραφίσει!!!
Και με στηθόλουρο ο κασπερΙΝΟΣ... για τιμωρία!!!

Το νιντζα θες ή τη σοκολατόπιτα?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Κ. johnk, κάπου παλαιότερα είχατε δηλώσει, πέρα από την αναλογία θάρρους/κιλό, ότι yorkie είναι το σκυλί που βλέπετε να σας κάνει παρέα στο απώτερο μέλλον...

2. ...και δεν είχατε δει το παρόν θέμα?

3. ...Τσκ τσκ τσκ, τρεις βόλτες με τον ΚασπερΙΝΟ, χωρίς λιχουδιά μαζί σας, για τιμωρία!
Αγαπητή Orilis,

1. Ναι... έτσι ακριβώς είναι... μου αρέσουν (ΠΑΡΑ) πολύ!:) ...στο απώτερο, όμως, έτσι? δεν είμαι ακόμα ΤΟΣΟ γέρος...:cool:

2. Οπως είπα πριν: "Δεν είχα γράψει"... δεν ισχυρίστηκα πως δεν το είχα δει...

3. Αυτό συμβαίνει συχνά... σήμερα, απλά, ήταν Σάββατο και ήξερα ότι κυκλοφορεί "έξω" και η κουτσή...:p Μεταξύ μας, όταν νιώθω εγώ καλά, νιώθει κι εκείνος και δεν χρειάζεται τη λιχουδιά...
Το "ΚασπερΙΝΟ" (και όχι μόνο!), όμως, το χρειάζεται πάντα...

4. Πότε, επιτέλους θα (ξανα)αλλάξεις το nickname σου, ώστε να καταλαβαίνουμε ποιά είσαι???:cool::D