Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ε.... και τα δύο (busted!) Kαι λεμονόπιτα είπες κάποια στιγμή ότι παίζει, μη ξεχνιόμαστε!

johnk το nickname ήρθε για να μείνει, συνήθισέ το! Άσε που μπορεί να ονοματίσει και καμιά μελλοντική σκύλα....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Την αδικείς με τις φώτο....πρέπει να τραβήξεις καλλιτεχνικές στο παιδί... :p
Στο τελος θα κλεισω φωτογραφο για τη μικρή!:rolleyes:
Επρεπε να τη φωτογραφίζω σημερα, στο ΚΤΕΟ!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ασε ρε, στο caravel δε θα αφήσουν ούτε το Ρας, ούτε τη μαυρομπρίντλ, προσωρινή του, συνοδεία. Θα δώσουμε ραντεβού σε άλλο σημείο, αφού έχεις περάσει για ανεφοδιασμό πιο πριν *lingua*

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ασε ρε, στο caravel δε θα αφήσουν ούτε το Ρας, ούτε τη μαυρομπρίντλ, προσωρινή του, συνοδεία. Θα δώσουμε ραντεβού σε άλλο σημείο, αφού έχεις περάσει για ανεφοδιασμό πιο πριν *lingua*
αν νομιζεις οτι θα φτάσουν σωα, από τον ανεφοδιασμό ως το σημείο συνάντησεις, τα κουτιά με λεμονοπιτες και σοκολατοπιτες, πλανάσαι πλανην οικτραν

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
1. Έλα βρε johnk, μην κλαις, τσώπα, τσώπα, κι εγώ, στα βαθιά μου γεράματα, θα του πάρω yorkie

2. Μελλοντική είπαμε βρεεεεε, Απώτερο μέλλον κι εμείς! Τώρα έχει σκύλο το σπίτι, και κοριτσάκι έχει το σπίτι. Ουτε άλλη σκυλίλα χωράει ούτε άλλο οιστρογόνο. Και ghell'! Που'σαι: Αν δε φτάσουν τα γλυκά στο σημείο συνάντησης θα έχεις ποινική ρήτρα (για δολοφονία γλυκών κι αθέτηση συμφωνίας).

Υ.γ. η φιλοξενούμενη μαυρομπριντλ περιμένει τους γονείς της να γυρίσουν, εχει σπίτι ήδη, ΔΕΝ θα την κρατήσω μόνιμα. (ουφ, γιατί πολλά πόδια και ουρές μαζευτήκαμε εδώ μέσα)

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Γκελλυ πραγματικα ειναι πανεμορφη η μικρη σου την ζηλευω!!!!!!!!!!!*agapoylas**agapoylas*

Φτου φτου η κουκλιτσα βαλτης σκορδα κ ματοχαντρα!!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
1. Έλα βρε johnk, μην κλαις, τσώπα, τσώπα, κι εγώ, στα βαθιά μου γεράματα, θα του πάρω yorkie

2. Μελλοντική είπαμε βρεεεεε, Απώτερο μέλλον κι εμείς! Τώρα έχει σκύλο το σπίτι, και κοριτσάκι έχει το σπίτι. Ουτε άλλη σκυλίλα χωράει ούτε άλλο οιστρογόνο. Και ghell'! Που'σαι: Αν δε φτάσουν τα γλυκά στο σημείο συνάντησης θα έχεις ποινική ρήτρα (για δολοφονία γλυκών κι αθέτηση συμφωνίας).

Υ.γ. η φιλοξενούμενη μαυρομπριντλ περιμένει τους γονείς της να γυρίσουν, εχει σπίτι ήδη, ΔΕΝ θα την κρατήσω μόνιμα. (ουφ, γιατί πολλά πόδια και ουρές μαζευτήκαμε εδώ μέσα)
2. εχει κριθει νομολογιακα οτι ειναι απροσφορη η αποπειρα φόνου με κουτάλι!!!

υγ. η κοπελια όμως όσο περιμενει, βάζει ιδεες!!! :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γκελλυ πραγματικα ειναι πανεμορφη η μικρη σου την ζηλευω!!!!!!!!!!!*agapoylas**agapoylas*

Φτου φτου η κουκλιτσα βαλτης σκορδα κ ματοχαντρα!!!!!

χαχαχ όχι μωρε, από νιντζα να την κανουμε δράκουλα. Αν και για το ονομα της ενας βρυκολακας ευθύνεται! Σκορδο και βρυκολακας???

Να σαι καλά Αγγελε μου.... ειναι αυτό το μαυρο-ταν που σου παίρνει τα μυαλά!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τα γιορκια εχουμε διαγωνισμό φωτογραφίας στο φβ στην ομάδα μας, και επειδη εγώ δεν συμμετέχω.... ελιωσα μόλις ειδα την συμμετοχή της Λολα (lolipop blue genesis ) ως διαβολος και μπουμπού ως αγγελος!
(δεν απεχει και από την πραγματικοτητα..... ή αλλιως ειναι γνωστές ως "κακιές συμπεθέρες")
1623626_763584757004347_299664055_n.jpg

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Εντάξει, βάλε και το ότι γυάλισε το μάτι του διαβόλου από το φλας (? ...) ήρθε κι έδεσε!

2. εχει κριθει νομολογιακα οτι ειναι απροσφορη η αποπειρα φόνου με κουτάλι!!!
Απρόσφορη μεν αλλά...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
της Λολας το μάτι γυαλιζει ετσι κ αλλιως.... από όσο εμαθα η εναλλακτική ηταν: Λολα πειρατης με παπαγάλο στον ωμο και η Μπουμπου κυρία με τας καμελιας

παραμένει απροσφορη!!! :rolleyes:

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Τα γιορκια εχουμε διαγωνισμό φωτογραφίας στο φβ στην ομάδα μας, και επειδη εγώ δεν συμμετέχω.... ελιωσα μόλις ειδα την συμμετοχή της Λολα (lolipop blue genesis ) ως διαβολος και μπουμπού ως αγγελος!
(δεν απεχει και από την πραγματικοτητα..... ή αλλιως ειναι γνωστές ως "κακιές συμπεθέρες")
View attachment 48161
ο αγγελος που εχει κλειστα ματια..ειναι η κακια στιγμη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
οι στολες ειναι οκ ε,δεν φερνουν τιποτα φαγουρα και τετοια μετα ?
πολυ πλαστικο-κινεζικο μου κανει :)

η χαρά του jumbo αλλά μια χαρά αντεξαν οι μικρές... εγω για τη Λολα απορησα που ειναι οντως διαολι... πώς εκατσε....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αφαιρετικά καλλιτεχνικές (ή κατα κόσμον, ειμαι αχρηστη με τη φωτογραφικη)

και μια offtopic μιας και αρχισε το χρώμα στη βεραντα: