ο διογενης δεν ειναι απο αυτους που ξερεις.θα σας βαλει σε ταξη.Φυσικά! Και ειμαι πολύ κακια πεθερα! Θα τον κοσκινίσω τον Διογένη!
ο διογενης δεν ειναι απο αυτους που ξερεις.θα σας βαλει σε ταξη.
ο καθενας σπιτι του και ενα τηλεφωνο καθε κυριακη.
αμ πως.
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*και η νυφική καριόλα
Δεν καλοφαίνεται εδώ, αλλά εχει το συνήθειο να μαζεύει την κουβερτα μπροστά στην εισοδο και να κοιμάται απο πισω κρυμένη. Σηκώνει ανάχωμα!!!
View attachment 48468
πολυ αιμα[video=youtube;dPTUMyWnlOI]http://www.youtube.com/watch?v=dPTUMyWnlOI[/video]
Για κάποιο λόγο η μικρή μου φέρνει αυτό στο μυαλό...χαχαχαχαχα
παρτε με και εμενα στο γκρουπακι,πλιζ μπορει να γινω καλα,που ξερειςΣυγνώμη βρε Γκέλυ...δε μπόρεσα να συγκρατηθώ....όποτε διαβάζω για το νίντζα σου πάει μόνο του το μυαλό εκεί..χαχαχαχαχα:lol:
Vaggelo και εσύ τα έχεις τα θεματάκια σου ε..να κάνουμε γκρουπάκι...χαχαχαχαχαχαaletas:
Είναι θεά το νίντζα τέλος!
Είναι η ρουφιάνα! Και ειναι κριμα που δεν μπορώ να της βγάλω σωστές φωτογραφίες πχ τώρα που πιάνει το kong και το πετάει στον αερα, μπας και σπάσει και βγάλει ό,τι εχει μεσα....Συγνώμη βρε Γκέλυ...δε μπόρεσα να συγκρατηθώ....όποτε διαβάζω για το νίντζα σου πάει μόνο του το μυαλό εκεί..χαχαχαχαχα:lol:
Vaggelo και εσύ τα έχεις τα θεματάκια σου ε..να κάνουμε γκρουπάκι...χαχαχαχαχαχαaletas:
Είναι θεά το νίντζα τέλος!
εσύ δεν εχεις σωτηρία!παρτε με και εμενα στο γκρουπακι,πλιζ μπορει να γινω καλα,που ξερεις
χαρά στο κουραγιο σου!Ok, μου πήρε κάτι μέρες, αλλά είδα τελικά όλες τις φωτό του thread! Τρελλό μωρό το νίντζα λέμε!