Θυρα 4 ρε παιδια,παοκ ειμαστε,εδω ακομα και το σκυλι ασπρομαυρο ειναι...χαχαXAXA ετσι το πα, επειδη βλεπω λεγεσαι Σταθης-4 υπεθεσα οτι σου λειπουν αλλα 3 διαολακια![]()
Καταρχην σορρυ που δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια με καλη ευκρινεια.Βασικα ειμαι απο θεσσαλονικη και σπουδαζω ηγουμενιτσα,και τον κουταβο τον εχω για μεσα στο σπιτι!Το καλο ειναι βεβαια οτι και βολτες θα τον βγαζω και οτι στη χαλκιδικη εχω 2 εξοχικα με μεγαλες εκτασεις,οποτε πασχα και καλοκαιρι,θα ειναι ανετος πολυ!!!ωραιος φιλε ο κουταβος,απο που τον πηρες αν επιτρεπεται,φανταζομαι εισαι επαρχια!
Να σαι καλα φιλε!!!Και παλι καλα να λες που το εβγαλα Δια και οχι Γκαρσια!!!Καλοσόρισες και να το χαίρεσαι το Τσομπανάκι σου.
Και ποιμενικό και Μπαοξής βαριά θα μας πέσει*demonio*
Mου το εδωσε τσοπανος απο την Πινδο φιλε!!!Εχω δει και γονεις που τους ειχε παρει απο αρκτουρο αυτος,πολυ ομορφα ζωα,αν και λιγο τερατα μπορω να πωΝ α σου ζησει φιλε , αλλα πως εισαι σιγουρος οτι ειναι Ε.Π; Επειδη ειναι ασπρομαυρο; Το πηρες απο κοπαδι η απο το ιντερνετ;
Να σαι καλα φιλε μου!!!Αφενος εχω ανεβασει μια φωτογραφια στην πρωτη σελιδα,αφετερου ειναι δυσδιακριτη και λυπαμαι που δεν εχω τα μεσα να βγαλω καποια καλυτερη!!!Να διαγραφεί το νέο μέλος... έχει κουτάβι ΕΠ και δεν ανεβάζει φωτογραφίες;;;;![]()
Καλώς ορίσατε, να σου ζήσει![]()