Nεο μελος/κατοχος Ε.Π.κουταβιου!!!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Με αφορμη την αποκτηση ενος μικρου κουταβιου Ε.Π.και επειτα απο αρκετες ωρες περιηγησης στο φορουμ,αποφασισα να ενταχθω κι εγω στην παρεα σας παιδια και να σας πω ενα γεια απο τη μερια μου!!!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Καλη χρονια κι σ' εσας παιδια και σε ολους τους φιλους,διποδους αλλα και τετραποδους!!!Για φωτογραφια δεν ειμαι και καταλληλα εξοπλισμενος,αλλα θα προσπαθησω απο το λαπτοπ,για να σας δωσω μια ιδεα με τι μικρο τερατακι εχω μπλεξει!!!:D

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Αυτο ηταν ο,τι καλυτερο μπορουσα να κανωπιστευω απο μια καμερα 1.3 megapixel!!!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Nα 'στε καλα παιδια!!!Αν και για να πω την αληθεια,ghostlands αυτο με τα αλλα 3 με προβληματισε,γιατι ο ενας διαβολακος που εχω μου φτανει και μ περισσευει!!!Και στην φωτογραφια ειναι μολις 50ημερων!!!;)

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
ωραιος φιλε ο κουταβος,απο που τον πηρες αν επιτρεπεται,φανταζομαι εισαι επαρχια!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
XAXA ετσι το πα, επειδη βλεπω λεγεσαι Σταθης-4 υπεθεσα οτι σου λειπουν αλλα 3 διαολακια :p
Θυρα 4 ρε παιδια,παοκ ειμαστε,εδω ακομα και το σκυλι ασπρομαυρο ειναι...χαχα

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Καλοσόρισες και να το χαίρεσαι το Τσομπανάκι σου.

Και ποιμενικό και Μπαοξής βαριά θα μας πέσει*demonio*

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
ωραιος φιλε ο κουταβος,απο που τον πηρες αν επιτρεπεται,φανταζομαι εισαι επαρχια!
Καταρχην σορρυ που δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια με καλη ευκρινεια.Βασικα ειμαι απο θεσσαλονικη και σπουδαζω ηγουμενιτσα,και τον κουταβο τον εχω για μεσα στο σπιτι!Το καλο ειναι βεβαια οτι και βολτες θα τον βγαζω και οτι στη χαλκιδικη εχω 2 εξοχικα με μεγαλες εκτασεις,οποτε πασχα και καλοκαιρι,θα ειναι ανετος πολυ!!!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Καλοσόρισες και να το χαίρεσαι το Τσομπανάκι σου.

Και ποιμενικό και Μπαοξής βαριά θα μας πέσει*demonio*
Να σαι καλα φιλε!!!Και παλι καλα να λες που το εβγαλα Δια και οχι Γκαρσια!!!

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Ν α σου ζησει φιλε , αλλα πως εισαι σιγουρος οτι ειναι Ε.Π; Επειδη ειναι ασπρομαυρο; Το πηρες απο κοπαδι η απο το ιντερνετ;
Mου το εδωσε τσοπανος απο την Πινδο φιλε!!!Εχω δει και γονεις που τους ειχε παρει απο αρκτουρο αυτος,πολυ ομορφα ζωα,αν και λιγο τερατα μπορω να πω:p.Επισης,αν και μικρος ακομη,φαινεται να πληρει ολα τα χαρακτηριστικα ενος ΕΠ.(Ρυγχος 2:3,χρωμα,τριχωμα,χαιτη,αυτια,κτλ.)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Να διαγραφεί το νέο μέλος... έχει κουτάβι ΕΠ και δεν ανεβάζει φωτογραφίες;;;; :p :D

Καλώς ορίσατε, να σου ζήσει :)

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Να διαγραφεί το νέο μέλος... έχει κουτάβι ΕΠ και δεν ανεβάζει φωτογραφίες;;;; :p :D

Καλώς ορίσατε, να σου ζήσει :)
Να σαι καλα φιλε μου!!!Αφενος εχω ανεβασει μια φωτογραφια στην πρωτη σελιδα,αφετερου ειναι δυσδιακριτη και λυπαμαι που δεν εχω τα μεσα να βγαλω καποια καλυτερη!!!