New

Alopekis

Member
9 Ιουλίου 2007
9
0
Γεια σας,
Ειμαι νεο μέλο στην μεγάλη παρέα του dogforum.gr Ελπίζω να περάσουμε καλά μαζί. Ενδιαφέρομαι σχετικά με τα Alopekis και σύντομα θα αποκτήσω το δικό μου "κοκόνι". Θα ήθελα να μοιραστώ τισ γνώσεις μου για αυτήν την ξεχωριστή και αρχαι φυλή αλλά και να μάθω καινούρια πράγματα για αυτά. :) :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
νομιζω οτι θα χαρουμε πολυ να μαθουμε λεπτομερειες γι'αυτον τον αρχαιο ελληνικο σκυλο.
καλως ηρθες στο dogforum και καλες συζητησεις...

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Καλώς ήρθες Alopekis! :D

Για πες για αυτά τα Κοκόνια και τα Αλωπέκις? :shock:

Καλό είναι να μαθένουμε και κάτι Ελληνικό...

Alopekis

Member
9 Ιουλίου 2007
9
0
Καλώς ήρθα!!!

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα,
Τα κοκόνια και τα alopekis(alopecis) είναι ενα και το αυτό. Είναι μια αρχαία ελήνική φυλή που απαντάται σχεδον σε όλη την Ελλάδα. Τα κοκόνια η αλλιώς alopekis αν και μικρόσωμα είναι έξυπνα, θεραλέα,ζωηρα, πιστα, ενώ κάνουν για προστάτες του αφέντη τους, της γύρω περιφέρειας, φρούροι των ζώων της φάρμας ισχυροι εξολοθρευτές παράσιτων. Επίσης είναι μια από τις καλύτερες συντροφιές της οικογένειας και στα δυο περιβάλλοντα: αστικό και αγροτικό.Το μέσο ύψος τους είναι γύρω στις 10 ίντσες.
Και πάλι ευχαριστώ παιδιά
\:D/

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εδώ στο dogforum είμαστε ΟΛΟΙ kokoni –maniacs! :mrgreen:

Kokoni και τα μυαλά στα κάγκελα! :fan:

Ρίξε μια ματιά εδώ για να καταλάβεις τι εννοώ και θέσε υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ του Kokoni fun club! :wink:
http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=416&postdays=0&postorder=asc&start=0

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Πως και κατέληξες στο Κοκόνι (πολύ καλώς θα έλεγα βέβαια)?...Γιατί πρέπει μάλλον να είσαι "ψαγμένος" για να γνωρίζεις την ύπαρξη τέτοιων σκύλων (εγώ τουλάχιστον πριν ψάξω να δώ τι ήταν αυτά που έλεγες νόμιζα πως κάνεις πλάκα).

Ή από κάποιων γνωστό σου?

Alopekis

Member
9 Ιουλίου 2007
9
0
κοκόνι

Ξέρεις στην οικογένειά μου, ο αδερφός μου και ο πατέρας μου ασχολούνται με την εκτροφή μολοσσών της ηπείρου. Ετσι έμπαιναν σε διάφορες ιστοσελίδες με θέμα- τι άλλο- σκυλιά και έτσι ερεθίστηκα κι εγώ, και αποφάσισα να εκτρέφω ένα διαφορετικό είδος από αυτό που εκτρέφουν οι συγγενείς μου. Έψαξα, γνωρίζοντας πολλές διαφορετικές φυλές και έτσι κατέληξα στα κοκόνια. :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
σκυλος του Πυρρου,μολοσσος τις Ηπειρου,σκυλος του Αλεξανδρου,Ελληνικος ποιμενικος.χαμοςςςς

βαλε καμια φωτο βρε alopekis να δουμε τα σκυλια.

εχεις καμια φωτο απο κοκονι?

Alopekis

Member
9 Ιουλίου 2007
9
0
Φωτος

Oscar, δεν μπορώ να βάλω εικόνα εδώ στο φόρουμ αλλά έχω ανεβάσει στην Γκαλερί της Ιστοσελίδας μερικές.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γεια σου και από εμένα....
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να προμηθευθείς παραπάνω από 2 δείγματα από διαφορετική προέλευση και ιδίου τύπου, αν θες να ασχοληθείς με εκτροφή, ψάξε καλά και δώσε βάση σε θηλυκά ζώα...καλή τύχη και αν θες άνοιξε στις ''άλλες φυλές'' ένα topic να τα λέμε...μπορείς να σηκώσεις και φωτό αλλά εγώ δεν θα τις βλέπω προς το παρόν :cry: :cry: (η σύνδεσή μου είναι πιο αρχαία από το κοκόνι...)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.654
11.066
Athens
Alopekis καλωσήρθες και ζήτω τα κοκόνια!!!

Πες μας και λίγα για τη "φυσιολογία" των κοκονιών - φαντάζομαι ότι είναι πιο "ανθεκτική" ράτσα σε σχέση με άλλες πιο "κοινές" ράτσες που ξέρουμε?

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Καλώς ήρθες...

Καλώς ήρθες... στην παρεούλα μας... :)

Θα ήθελα, εάν βέβαια είναι εφικτό..., να ανεβάσεις καμμιά φωτογραφία από τα σκυλιά που εκτρέφει η οικογένειά σου, για να γνωρίσουμε και όσοι δεν γνωρίζουμε..., τους μολοσσούς της ηπείρου. :oops: