Καλημέρα.Θα ήθελα την συμβουλή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το newfoundland κουτάβι που έχω. Επειδή τον τελευταίο μήνα ζοόσε στο μπαλκόνι μας που το πάτωμα του είναι φτιαγμένο με πλακάκια ,λογω του ότι καθημερινά πλέναμε τα πλακάκια το αρσενικό κουτάβι που είναι 4 μηνών και κάτι δεν, είχε καλή επαφή και σταθερότητα με το έδαφος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα να διαπιστώσω ότι στα μπροστινά πόδια και πιο συγκεκριμένα τις πατούσες του τις πατάει μέχρι τον καρπό και τα πίσω πόδια έχουνμια μικρή κλίση πρός τα μέσα. Για συντονισμό στην κίνηση του δεν το συζητάμε.προβληματιή κίνηση. Τώρα το έχω βάλει σε κήπο με στερεό έδαφος και το βηματίζω και το βάζω να παίζει με΄ένα άλλο σκυλάκι κάθε μέρα . Η τροφή που το ταίζω είναι η origen acana .Το εκτροφείο που το πήρα είναι εκτροφείο επιλεκτικής εκτροφής στη Γαλλία. Δεν νομίζω δηλαδή να τείθεται θέμα δυσπλασίας. Χριεάζεται λοιπόν επιπλέον άσκηση ;Μήπως αλλαγή τροφής; Μήπως επιπλέον ασβέστιο. Μήπως κάποια συπληρώματα; Η εξειδικευμένη γνώμη σας θα με βοηθούσε αφάνταστα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .Αντώνης