newfoundland puppy. Κινητικά προβλήματα

coach11

Member
15 Φεβρουαρίου 2010
22
0
ο εκτροφέας μου είπε ότι είναι αδύνατος σύμφωνα με τα δικά του στάνταρτ.όμως το κουτάβι του εκτροφέα δεν παρουσίασε τα κινητικά προβλήματα του δικού μου.άρα τελικά ίσως είναι καλύτερα που δεν είναι πιο βαρύς.Απο εδώ και περα τι κάνω ; Συνεχίζω origen ,την άλλάχω με κάποια άλλη , συνεχίζω μόνο με BARF διατροφή;κάνω ένα συνδυασμό και των δύο;

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πάντως, προσωπικά θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ (& ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ) δια ροπάλου την Orijen από κουτάβια μου, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ από μία μεγαλόσωμη φυλή, όπου ο κίνδυνος είναι τουλάχιστον 5πλάσιος (αισθάνομαι μετριοπαθής σήμερα)....

Το εξηγείς λίγο; Τη θεωρείς απογορευτική για κουτάβια ή γενικά; Θεωρείς ότι αυξάνεται ο κίνδυνος για δυσπλασία άμα τρώνε τη συγκεκριμένη τροφή;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το εξηγείς λίγο; Τη θεωρείς απογορευτική για κουτάβια ή γενικά; Θεωρείς ότι αυξάνεται ο κίνδυνος για δυσπλασία άμα τρώνε τη συγκεκριμένη τροφή;
Νoela, εχεις χάσει επεισόδια!! :)
Τρέχουν ήδη δυο θέματα για το θεμα αυτό:

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=8900

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=8601

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κοίτα, αν μπορείς να ακολουθήσεις το διατροφικό πρόγραμμα που σου έδωσε ο εκτροφέας σου έχει καλώς.
Αλλιώς και με ξηρά τροφη να συνεχίσεις, θα πρέπει πρώτα να προσέξεις άλλα πιό σημαντικά πράγματα.
1.'Ελεγχος βάρους
2. Γιαούρτι
3. Καθόλου παιχνίδι με άλλους σκύλους...άγαρμπες κινήσεις κλπ
4. Και φυσικά το θέμα του εδάφους.

Μη κολλάς μόνο στη τροφή...αυτο είναι το λιγότερο...σε αυτη τη φάση και με το προβλημα που έχει με τα πόδια του...

coach11

Member
15 Φεβρουαρίου 2010
22
0
Πάντως, προσωπικά θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ (& ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ) δια ροπάλου την Orijen από κουτάβια μου, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ από μία μεγαλόσωμη φυλή, όπου ο κίνδυνος είναι τουλάχιστον 5πλάσιος (αισθάνομαι μετριοπαθής σήμερα)....
Γιατί δεν συστήνεις την origen;Έχεις προσωπική εμπειρία απο κάτι άσχημο;

Last edited by a moderator:

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Aν δηλαδη σου πει καποιος "μην πιασεις αυτο το καλωδιο γιατι εχει 5000 βολτ και θα γινεις καρβουνο", θα τον ρωτησεις αν το εχει πιασει εκεινος και εγινε καρβουνο και το ξερει?

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Aν δηλαδη σου πει καποιος "μην πιασεις αυτο το καλωδιο γιατι εχει 5000 βολτ και θα γινεις καρβουνο", θα τον ρωτησεις αν το εχει πιασει εκεινος και εγινε καρβουνο και το ξερει?
γιαννη δεν ειναι το ιδιο ακομα περιμενουμε απαντηση για την οριτζεν ο αντωνης εθεσε τις αποψεις του οι οποιες φυσικα εχουν βασιστει στις πιο προσφατες μελετες και αντικρουουν ολα οσα εχουν ειπωθει για τις τροφες με υψηλη πρωτεινη. Εγω δε χρησιμοποιω την οριτζεν γιατι εχω βολευτει με αλλη αλλα διαβσζοντας και γω αυτες τις μερες και συγκρινοντας με τα δεδομενα της barf οντως ειναι αρκετα λιγοτερη η πρωτεινη που εκλαμβανουν απο τροφες τυπου οριτζεν.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Εγω λοιπον δοκιμασα τη συγκεκριμενη τροφη και 2 μηνες μου ηταν αρκετοι για να δω οτι δεν κανει για τη φυλη μου απο πλευρας σωματοδομης. Δεν θα περιμενα και αλλα 7-9 χρονια για να δω αν θα παρουσιαστουν ΚΑΙ προβληματα υγειας. Μπορει σε 5-6 χρονια να εμφανιστουν καποιοι που δινουν ηδη εδω και 2 χρονια τη συγκεκριμενη τροφη και να διαψευσουν ή τον Αντωνη ή τον κυριο Χριστιδη. Σε αυτο το διαστημα ομως, οσοι δεν εχουν χρησιμοποιησει τετοιου ειδους τροφες, δεν νομιζω να εχουν βγει χαμενοι...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδιά το τοπικ εδώ είναι τα κινητικά προβλήματα..... αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζητηση για την οριjen και τα ποσοστά πρωτεϊνης, κάντε το σε ένα απο τα δυο παραπάνω θεματα, οπου θα έιστε μέσα στο θέμα. Ειναι κρίμα να τρεχουν τρία νήματα παράλληλα για το ίδιο ζήτημα.
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini