NUTRO vs ROYAL CANIN

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Ωραιο ποστ..Καθως ειναι οι δυο τροφες π ηθελα να συζητησουμε! Τωρα δινω τν Royal maxi junior αλλα τν pediatric Canine καθως τν βρισκω πιο οικονομικη..Σκεφτομαι μετα τους 15/μηνες π θα ενηλικιωθει να του δινω τν Nutro largee breed adult chicken.

ΣΠΥΡΟΣ.Κ

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
110
5
40
Χαιδαρι-Αττικησ
Καλησπερα ο κωδικος με το αρνι της NUTRO για large breed adult εχετε γνωμη.Εμενα ειναι 15 μηνων,και του δινω ακομα αναπτυξης,μεχρι πια ηλικια μπορω να του δινω την αναπτυξης.Τωρα τρωει την Belcando maxi junior αλλα βλεπω πολλα κακα την ημερα και μια μου τα βγαζει σχηματισμενα και μια λασπη,καθε μερα αυτο.Και ελεγα μηπωσ παω σε NYTRO αναπτυξης ακομα η σε royal.

1 Ιουλίου 2013
10
0
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

Εγω αν θες τη γνωμη μου θα σου πρότεινα για puppy την μπελκαντο και αργοτερα για την ενηλικίωση (μετα απο εναν χρονο) την ακανα![FONT=&quot]Η [/FONT][FONT=&quot]Belcando [/FONT][FONT=&quot], ανήκει στην κατηγορία των ολιστικών, είναι πολύ καλή τροφή, με καλές πηγές συστατικών, καθόλου σιτηρά και μεταλλαγμένα προϊόντα[/FONT].[FONT=&quot]Σχετικά με την [/FONT][FONT=&quot]Acana [/FONT][FONT=&quot]και τη [/FONT][FONT=&quot]Royal[/FONT][FONT=&quot]. Η [/FONT][FONT=&quot]Acana [/FONT][FONT=&quot]ανήκει στην κατηγορία [/FONT][FONT=&quot]super premium[/FONT][FONT=&quot], είναι χωρίς σιτηρά (καλαμπόκι κλπ..) και έχει περισσότερο κρέας. Από την άλλη η [/FONT][FONT=&quot]Royal [/FONT][FONT=&quot]είναι έχει μεγάλο ποσοστό σιτηρών και ανήκει και αυτή στην ίδια κατηγορία με την [/FONT][FONT=&quot]Acana[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

Το πρόβλημα με μερικές τροφές της οριτζεν είναι ότι περιέχουν υψηλά ποσοστά πρωτείνης,έχω δει να φτάνει εως κ 38%!Παρ όλα αυτά θεωρείται πως είναι η κορυφαια τροφη αυτη τη στιγμη!

Υγ:Την ακάνα ο σκύλος σου σίγουρα θα την τρώει πιο εύκολα καθως περιέχει περισσότερο κρέας!

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Καλησπερα ο κωδικος με το αρνι της NUTRO για large breed adult εχετε γνωμη.Εμενα ειναι 15 μηνων,και του δινω ακομα αναπτυξης,μεχρι πια ηλικια μπορω να του δινω την αναπτυξης.Τωρα τρωει την Belcando maxi junior αλλα βλεπω πολλα κακα την ημερα και μια μου τα βγαζει σχηματισμενα και μια λασπη,καθε μερα αυτο.Και ελεγα μηπωσ παω σε NYTRO αναπτυξης ακομα η σε royal.
Αφου ειναι πλεον 15/μηνων αν 8ες μπορεις να σταματησεις να του δινεις τν αναπτυξης!

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Δν νομιζω να υπαρχει προβλημα! Αρκετοι σε μεγαλες-γιγαντοσωμες φυλες δινουν μεχρι 18/μηνων αν δν κανω λαθος.

19 Ιουνίου 2015
3
4
56
καλημερα, μετα απο Royal που δεν την ηθελα αλλα ετρωγε μονο αυτη, προσπαθησα πολλες ολιστικες τροφες αλλα αυτη που καταληξαμε και τρωει πολυ καλα, το τριχωμα λαμπερο και πολυ καλα κοπρανα ειναιτης GANAGAN!!