[FONT="][/FONT][FONT="] [/FONT]
Εγω αν θες τη γνωμη μου θα σου πρότεινα για puppy την μπελκαντο και αργοτερα για την ενηλικίωση (μετα απο εναν χρονο) την ακανα![FONT="]Η [/FONT][FONT="]Belcando [/FONT][FONT="], ανήκει στην κατηγορία των ολιστικών, είναι πολύ καλή τροφή, με καλές πηγές συστατικών, καθόλου σιτηρά και μεταλλαγμένα προϊόντα[/FONT].[FONT="]Σχετικά με την [/FONT][FONT="]Acana [/FONT][FONT="]και τη [/FONT][FONT="]Royal[/FONT][FONT="]. Η [/FONT][FONT="]Acana [/FONT][FONT="]ανήκει στην κατηγορία [/FONT][FONT="]super premium[/FONT][FONT="], είναι χωρίς σιτηρά (καλαμπόκι κλπ..) και έχει περισσότερο κρέας. Από την άλλη η [/FONT][FONT="]Royal [/FONT][FONT="]είναι έχει μεγάλο ποσοστό σιτηρών και ανήκει και αυτή στην ίδια κατηγορία με την [/FONT][FONT="]Acana[/FONT][FONT="].[/FONT]
Το πρόβλημα με μερικές τροφές της οριτζεν είναι ότι περιέχουν υψηλά ποσοστά πρωτείνης,έχω δει να φτάνει εως κ 38%!Παρ όλα αυτά θεωρείται πως είναι η κορυφαια τροφη αυτη τη στιγμη!
Υγ:Την ακάνα ο σκύλος σου σίγουρα θα την τρώει πιο εύκολα καθως περιέχει περισσότερο κρέας!