O Κάστωρ

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Μόλις τώρα διάβασα και εγώ την ιστορία του Κάστωρα και επίσης συγκινήθηκα! Να χαίρεστε το όμορφο αγόρι σας και την οικογένεια... νομίζω βρήκατε το καλύτερο δώρο εκεί που δεν το περιμένατε :) Να είστε όλοι καλά και μακάρι να διαβάζουμε ακόμα περισσότερες, τέτοιου είδους, αποφάσεις, ευαισθησίες και συνειδητοποιήσεις.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα

Ωχ! Ξεθάφτηκε το θέμα του Κάστορα...

Τώρα νοιώθω την υποχρέωση να το επανενεργοποιήσω... και έχει μείνει πολύ πίσω!

Βρε τι μού 'κανες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τώρα μόλις διάβαζα το πρώτο ποστ στην μαμά μου και σας έδινε ευχές!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αααα τώρα το ειδα και εγώ το θεμα!!!
btw τα δυο πόδια σε ενα παπούτσι η σύζυγος ε? ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Για βάλε και καμια πρόσφατη φωτο του Καστωρα!!!
(διαλέξατε παντως και για τα 3 πολύ ομορφα ονόματα)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ανασκάπτοντας τα διάφορα πράγματα για την μετακόμιση (μετακομίσαμε στο Ανω Χαλάνδρι μόλις προ δύο εβδομάδων) βρέθηκε αυτο το ξεχασμένο βιντεάκι που είχε τραβηξει ο γυιός μου αμέσως μολις έφεραν τα κουταβια στο σπίτι.
Αριστερά φαίνεται η κούτα, ευγενής χορηγία του μανάβη της γειτονιας και προφανώς έστω και εν αγνοία του συμμετόχου της συνομωσίας, με την οποία τα μετεφεραν από την Βυτίνα!
Τοτε βεβαια δεν είχα την παραμικρή ιδέα και επαφή με σκυλιά!
Ουτε θα μπορούσα να κρινω αυτα που βλέπω!

Εδώ ο Καστωρ φαίνεται να βάζει σε..«τάξη» τις αδερφές του!
Κι εμεις που νομιζαμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί...

[video=youtube;G4vrWjE8GDs]https://www.youtube.com/watch?v=G4vrWjE8GDs[/video]

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Πωπωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω - τα βλέπω και θέλω να τα φάωωωωωωωωω όλα τα κ@λαρίνιααααα!! (με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ!)

Αχ, πώς μεγαλώνουν τα άτιμα... Τίποτε σαν την κουταβοκοιλιά! Αταξίες, κλάμματα, σκ@τούλες παντού, αλλά είναι ανεκτίμητες οι στιγμές και τα γέλια των κουταβιών :)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Συνηθως τον ταίζω μολις γυρίσω κατα τις 16:00.
Σήμερα καθυστερησα και γύρισα στις 17:30, του εβαλα αμέσως να φάει και το χλαπάκιασε κανονικότατα, μετα μεγίστης ευχαριστησεως και ανευ δισταγμού!
Ελα όμως που λίγο αργότερα απεκαλύφθη ότι τον είχαν ταίσει οι γυιοί μου, χωρις να αφήσουν κάτι
ενδεικτικό όπως είναι συμπεφωνημένο...
Ο αληταράς δηλαδή έφαγε κανονικότατα διπλή μερίδα!
Η συζυγος φυσικά τον δικαιολόγησε (ως συνήθως) λέγοντάς μου, «αφού του έδωσες εντολή να φάει, τι ηθελες να κανει το παιδί, να παρακούσει την εντολή;»
Πριν λίγο την ακουσα να του δινει εντολες στην κουζινα! Με έζωσαν τα φίδια διότι υποψιάστηκα τι συνεβαινε. Ρωτησα ελπίζοντας να κάνω λάθος αλλά δυστυχώς δεν έκανα! Του εδωσε ένα «κομματάκι» τυρί φέτα που είχε περισέψει!

Αλοίμονοι! Αρχιζω να χάνω τον έλεγχο της οικογένειας...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.398
Σε ποιό ακριβώς σημείο των 12 μέχρι τώρα σελίδων, αυτού του θέματος, φαντάστηκες ότι είχαμε την υποψία, ότι είχες τον έλεγχο; Νομίζω, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από το ποστ #1 κιόλας :D

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μπα δεν τολμάω να τα τσουζουμε μαζί! Μετά θα μου ζητήσει και τσιγάρο και θα επιβαρυνει τον προυπολογισμό με ένα επιπλέον έξοδο...