O Κάστωρ

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Χθες το βράδυ ο Κάστωρ, έπαιξε τρελά στο μπασκετάκι με δύο σκυλίτσες! Μάνα και κόρη.

Τρελό τρίο...

Και την Κυριακή πρωί, σιγουρα θα παρακολουθήσει πάλι τη Λειτουργία ο Διπρόσωπος.

Εν τω μεταξύ, παρακολουθεί μόνο την Λειτουργία. Μόλις βγαίνει για κήρυγμα ο παπάς την κοπανάει!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Εμένα δεν μου μοιάζει ο Τζιμάκος με τον Κάστωρα...
Είναι κι ότι ο Κάστωρας είναι θρησκευόμενο πρόσωπο, του κατηχητικού, και ο άλλος είναι αλητάμπουρας...δεν μου τον θυμίζει καθόλου!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Πειραζει να το βαλω ηχο κλησης;;;;;πολυ ωραια το κανει...βγαλμενο απο την αβυσσο το γρυλισμα....

Θα το ξαναπω...υποκειμενικα τα πιο ομορφα σκυλοα του φόρουμ αν οχι το πιο ομορφο...μετα τη Σιλβα φυσικα...

• Like
Reactions: epial

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
  • Like

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Όταν έρχεται ντελιβεράς, δεν τον βλεπει γιατι τον κραταμε απ το κολαρο μην βγει, αλλα τον ακουει!
(βάλτε ήχο)

https://drive.google.com/file/d/0B54EUG5G4kHHSEdCRlBjTmZxYjkybldqNTBTOWxwaTk2b3hn/view?usp=sharing
εκανα την τεραστια μαλακια και το εβαλα ξεχνωντας να χαμηλωσω τον ηχο...πεταχτηκε ο βικτωρ κι εψαχνε τον γρυλιζοντα...

hound from hell παντως...ωραιος...

• Like

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Έκλαψα λιγο :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ειδικα με τα ψευτοκλαματα στο τελος...
Η Ηρα κοιταγε απορημενη του στυλ WTF (αλλα ειχε στραμμενη κ την προσοχη της σε ενα τσοου τσοου στο ανιμαλ πλανετ)

• Like

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Το αξεσουάρ με το ματάκι βλέπω σταθερή αξία και ορθώς! Βάλε και καμια πρόσφατη καλε!

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μα τι χαρούμενο αγόρι που ήταν!
Τι του συνέβει στην πορεία της ζωής του και στράβωσε; :p

* Και μετά μου προσάπτουν εμένα, ότι τους φοράω την Αρτα και τα Γιάννενα, σε κολλάρα :confused::D

• Like