O Μαξ μου (γερμανικος ποιμενικος με μποξερ)και ο Λεων που εσωσα απο τα σκουπιδια παρατριχα..

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
καλως ηλθατε στο φορουμ. Συγχαρητηρια για την υιοθεσια του σκουπιδοκουταβου, να σου ζησουν και τα δυο και να χετε πολλες ομορφες στιγμες μαζι! Πες μας λιγα λογια για εσενα και για τα σκυλια σου καθως και πως ειναι η μεχρι τωρα συμβιωση σας!

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Ειναι πολυ καλη!!Με τα σκυλια τα πηγαινα παντα πολυ καλα!!ΕΙΧΑ 2 απο μικρος τα οποια απεβιωσαν 19 χρονων και 18 το αλλο..!!μετα πηρα ενα πιτμπουλ οχι αγορασα μου χαρησαν με το να φυγω φανταρος το κρατησαν οι δικοι μου και το αγαπησαν τοσο πολυ που με το θανατο τον δυο αλλων σκυλιων απο γεραματα ,τους αφησα τον ρεξ(πιτμπουλ)να τους προσεχει...του εχω μεγαλη εμπιστοσυνη και του εμπιστευομαι τους γονεις μου....ειναι ανθρωπος για μενα ο ρεξ...Μετα πηρα τον μαξ..ειναι 2 χρονων τωρα γερμανικο ο πατερας και μποξερ η μητερα του...και αυτων μου τον χαρησανε...Οσο προστατευτικος ειναι ο ρεξ ο μαξ αντιθετος εχει μεγαλωσει στις αγκαλιες και ειναι ενα σκυλι μαλαμα αγαπησιαρης χωρις βεβαια να ξεχναει το ενστικτο του φυλακα μεσα του και να προστατευη το σπιτι...Με τα δυο μου αγορια (ρεξ και μαξ)δεν θα περνα αλλο σκυλακι λογω μεγαλης ευθηνης ομως οταν ειδα τον Λεων στα σκουπιδια δεν αντεξα και τον πηρα μονο με το βλεμμα που μου εριξε...τον πηγα στον κτηνιατρο ο οποιος μου πε οτι θα ταν δυσκολη νυχτα γιατι ειχε 39 πυρετο...του κανα θεραπεια και εμβολια και τωρα ειναι μια χαρα!!η σιμβιωση ειναι φοβερη και ο μικρος ακολουθαει τον μαξ παντου ακομα και στο παρκο που ειναι λυμενοι και τρεχουν...Τους αγαπω πολυ..Ειναι οικογενεια...

• Like
Reactions: Chris K.A. and spyv

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
ευχαριστω πολυ spyv!!!!καλως σας βρηκα ολους!!!Ναι ειναι σημα κατατεθεν τα αυτια!!απο τι εχω παρει γνωμες και αποψεις πιθανον να ναι επανιελ μπρετον με ροτβαιλερ...μπορει ολα ειναι πιθανα....το σιγουρο ομως που ξερω οτι ειναι...ειναι το αντρακι μου!!

• Like
Reactions: Chris K.A.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
μου αρεσει που σε καθε φωτο του μεγαλου βλεπεις και τον μικρο απο διπλα!
φαινεται να τον αγαπαει πολυ.

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Nαι αν απομακρυνω τον μεγαλο ο μικρος κλαιει οπως αν κανω πως παω να μαλωσω τον μικρο ο μεγαλος μου αρπαζει το χερι βεβαια χωρις δυναμη ισα ισα με το στομα του και μου το τραβαει...δεν περιμενα οτι ο Μαξ θα το δεχοτανε ετσι ευκολα το μικρο...Οπως και ο μικρος πιστευω μπορει να βλεπει τον Μαξ σαν κηδεμονα του....

• Like
Reactions: Chris K.A.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Χανιά-Κρήτη λέει.. ε κατάλαβα οτι θα έχεις νόστιμο χίουμορ (y):)
Όλα νόστιμα είναι εδώ. ;)

πατριοτακι να τα χαιρεσαι. (y)

• Like
Reactions: ntoulis

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να τα χαίρεσαι όλα!!! Πάντα να σε συντροφεύουν!!!

ασχετο: 39 είναι πυρετος στα σκυλια?

volcom

Member
11 Ιουνίου 2015
9
14
Δάφνη - Αθήνα
Να τα χαιρεσαι .

Ο Μαξ από χαρακτήρα έιναι πιο πολύ μπόξερ ή λύκος ?

Τα αυτιά του μικρού σου είναι όλα τα λεφτά .

Μπράβο που τον μάζεψες από τον δρόμο . Και χαίρομαι διπλά που είσαι από Κρήτη

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Σευχαριστω πολυυυ!!!ο μαξ ειναι πιο πολυ παιχνιδιαρης απο το μποξερ αλλα και φυλακας απο το λυκο...ειναι πολυ δυνατος και πολυ καλοκαρδο σκυλι....